- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
- Konu Sahibi rapunzeeel
evet canım haklısın buna şükür, sağlıklı uzayan saçlarım var ama kabul edersin ki beyaz saç insanı ne kadar bakımsız gösteriyor. sözde saçlarıma bakım yapıyorum ama bakımsız görünüyorlar beyazlardan dolayı ben şuan sadece sinamekili kürü uyguluyorum. sarımsaklı şampuanla yıkamamı kestim. beyaz saç için sen bana bir kür bulmuştun ya hani sarımsaklı soğanlı bir karışım, kaç hafta önce yapmıştım. yeni yeni kokudan arınıyorum ya da ben çok pinpiriklendim hala daha kokuyormuş gibi geliyor o günden beri sarımsak göresim yok uzun bir süre. en azından şu sıcaklarda denememeyi düşünüyorum. sığır iliği nedir hiç duymadı beyaz saça iyi mi geliyormuş?
Tahmin edebiliyorum canım haklısın ama Allah başka dert vermesin, şükür buna da. Sarımsaklı kürden tiksinmişsin ya psikolojiktir o, yoksa o kadar kalıcı kokuya sahip bir sarımsak icat edilmedi daha Sığır iliği saç uzatma için kullanılıyor ve kullanan arkadaşlarımın saç renkleri koyulaştı. Beyazlara etki eder mi bilmiyorum ama saç rengini koyulaştırıyor. Bir dene istersen :)
Canım maya bakımını 1 kez yaptım fakat araştırdımda saçın gelişimi için gerekliymiş yani tüketin diyor fakat sürmekte yararlı sanıyorum ki.kullananlar çok çünkü.bir araştır canım.
Ben de kullananlara denk gelmiştim forumda. Ama beni pek cezbedememişti. Denemek lazım gerçi :)
rapunzelcim yeni bir haberle geldim karşıma
araştırmalarım sonucu öğrendim ki şampuana katılan doğum kontrol hapları saçı uzatıyormuş.Düşündüm mnatığını içerdiği östrojen hormonundan sanıyorumki saçın uzaması için gerekli hormon ya.Hatta bakımların içine bile konulabilir doğruysa.Bir araştırmak gerek.
heheh bunu ben de duymuştum..hatta bazı insanlar saksıdaki çiçeklerinin toprağına bu hapı koyuyorlarmış, daha çabuk büyütüyormuş çiçekleri. bir kaç kişi de saçı için kullanmayı denemiş başka bir sitede okumuştum bunları ama ne kadar sağlıklıdır, herhangi bir yan etkisi falan varmıdır onu araştırmak lazım.
Evet canım ben de duymuştum. Fyzckr arkadaşımızın da dediği gibi saksı diplerine koyulduğunu da duydum. Hatta kimisi aspirin de katıyor. Ama bekar bir kız olarak eczaneye gidip doğum kontrol hapı istemektense saçımın olduğu boyunda kalmasını yeğlerim