Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Canım için rahat olarak kullan bemiks kana karışsa bile vitamin o yüzden karı olur zararı olmaz canım.

rapunzelcim geldi nasılsın canım.
özel olacak belki ama senin şu romantik sevgilin nasıl? seni görünce ilk aklıma o geliyor hani sana doğum gününde sürpriz yapmıştıya yorgun argın onca yolu gelmişti vs. maaşallah RABBİM ayırmasın inşallah.

Son düzenleme:

Rica ederim canım. Memnun kalmana çok sevindim :)

İnşallah canım. Madem o kadar memnunsun sınavları atlattıktan sonra ben de denerim :)

Canım için rahat olarak kullan bemiks kana karışsa bile vitamin o yüzden karı olur zararı olmaz canım.

DearMothercım doğru söylüyor canım vitamin nihayetinde zararı olmaz :)

İyiyim canım sen nasılsın ?
Özel olması problem değil, öyle bir sevgilim olmuş olsaydı seve seve yanıtlardım ama sen rapunzelleri karıştırdın sanırım O şanslı bir rapunzelmiş Allah ayırmasın dediğin gibi :)

Son düzenleme:
aaaaaaaa öylemi :44:ben senin olduğuna o kadar emindimki oysa.karıştırdım demekki afedersin canım.Daha iyileri sana nasip olsun o zaman gerçi vardır da mutlaka resimlerinden belli maaşallah en az saçların kadar fiziğinde güzel eminim yüzünde güzeldir.maaşallah

bende her hafta saçıma bakım yapıyorum ama senin belirttiklerinide uygulayacağım süper teşekkürler:)

Karıştırmışsındır canım insanlık hali :) Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve dileklerin için de Sevgilim yok ama.
Vitrinime değil de iklimime geleni arıyorum ''Yüreğimdeki boşluğu boşlarla doldurmaktansa boşluktaki hoşluğu tercih ediyorum'' felsefesindeyim şu an diyelim Doğru insanla karşılaşana kadar tabi :)

Son düzenleme:
Umarım o doğru insan en yakın zamanda çıkar karşına ve hiç ayrılmazsınız

Canim gec yazdim kusura bakma.. :78:
Tresan papatya özlü sampuani marketlerde, parfümerilerde rahatlikla bulabilirsin. Tansasta var mesela, ama büyük olan tansaslara bak. Bi de parfümerilere sor, onlarda fiyati daha uygun oluyor.
Tariflerin bu aralar gercekten cok isime yarayacak, saclarimi acmaya basladim yipranmalari simdiden görüyorum. Bir kez daha acacagim hadi bakalim hayirlisi.. :97:
Tü tü tü massallah o güzel gözlerine... Bi an bi lens markasinin reklam fotografi sandim valla.
Sen böyle diyince daha bi heveslendim bak sariya.. Gaz verdin bana.. Yavas yavas acacagim, önce acik kumral yapacagim dogal rengim, sonra yavas yavas sariya kadar acacagim, gözüm alissin..
Canim kaslarin da baya gür, masallah.. Sekli de cok hos. Yalniz merak ettim kaslarini aciyor musun yoksa bu sekilde de gidiyor mu sari sacla? Benim kaslarim kumral oldugum icin koyu gri ama baya ince, acmam gerekir mi sence?

Umarım o doğru insan en yakın zamanda çıkar karşına ve hiç ayrılmazsınız

Umarım canım teşekkürler

Hayırlısı olsun canım. Gerçekten iyi geliyor. Son açtığımda bakım yapmasaydım mahfolmuştu saçlarım ve hala biraz daha açasım var. Sarı tutku gibi bir şey
Sınav bitimi ilk alışverişimde sorucam o zaman Tresan şampuanı da :)
Güzel yorumun için de çok teşekkür ederim Yavaş yavaş açmak hem saçının sağlığı hem de gözünün alışması için en iyisi. Pişman olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi sarı tutku gibi bir şey açtıkça açmak istiyor insan :)
Kaşlarım için de teşekkür ederim :) Başlarda kaşlarımı da açıyordum. Ama ne kalınlığı ne de şekli belli oluyordu. Bakışlara anlam katan da kaşlar olduğu için ifadeyi silikleştiriyordu. O halini de seviyordum, beğeniyorlardı da. Ama bu hali hem daha doğal hem de daha güzel duruyor. Sarı saçın solgunluğuna silik kaşlar eklenmeye görsün :) Zaten rengi de çok çabuk akıyor boyadığında. Yani ben 2 halini de seviyorum ama şu an tercihim boyamamaktan yana. Fotoğraf gece çekildiği için daha koyu çıkmış. Yoksa sırıtmıyor, hoş duruyor. Senin kaşların da açık renk olduğuna göre boyamadan da çok rahat kullanabilirsin. Denemek istersen de boyarsın. Nasıl olsa kısa zamanda akıyor, aklında kalmaz :)

Rapunzelcim bende sana bir tavsiyede bulunayım.
Ben şampuanıma birazda zeytinyağı kattım.
2 şampuan kullanıyorum..
Ve sonuc harika.
Ne elektiriklenme ne kabarıklık..
Eser kalmadı.
Ve yumusacık.
Cok kolay sekil aldı.
Hemde daha ilkinde..

O zaman ilk iş ben de katıyorum. Tavsiye için teşekkürler canım :)

Çok teşekkür ederim Bence balı bir de ısıtarak dene. Ben çok memnun kaldım, pırıl pırıl parlıyor. Cansızlığı için de çörekotu yağını tavsiye edebilirim :)

ya ben bişey sormak istiyorum.bu yağları karışımları şampuana değilde saç kremine döksek nasıl olur? benim eczaneden aldığım bi saçkremim var.saçkremi saçı döküo die eczneden almıştım.içinde çam terebentin fialnda var.biraz tuhaf kouyo :/ birazda katı kıvamlı.onun içine koysam hepsini ve çıkmadan önce saçıma uygulayıp 5 dk bekletsem sonra durulasam.olmazmıki.nası yapsam ya :/ bende saçımı çok yıprattım.ve aslan başı kestirmiştim.bisssürü katı var şuan ondan çok seyrek gözüküo.uzadılar tabi.en uç kısmı belime yakın.ama bi tutam bişe.çabuk uzasın ve güçlensin sarıya boyamak istiorummmmmm

Entele Otu ile saçlarınızın AYDA 4-5cm uzaması mümkün

ENTELE OTU KARIŞIMI

Entele Hindistanda yetişir ve nadir bulunan bir bitkidir. Ülkemizde bazı aktarlarda bulabilirsniz. Az bulunduğu içinde oldukça pahalı bir bitki 10 gr 20 tl civarındadır.

Bu bitkiyi alırken dikkatli olunması gerekir Çünkü bitki pahalı oldugundan entele diyerek benzer tohumlar satılıyor gerçek entele arpa
şeklinde kahve-siyah renklidir.

10 gr enteleyi 1lt Elma sirkesi (elma sirkesi saçları güçlendiriyor ve parlaklık veriyor) , 1su bardagı su , 5 6 dk kaynatmanız yeterlidir çünkü tohumlar fazla kaynatıldığında özelliklerini kaybeder bu
sadece entele için degil bütün bitkiler için geçerlidir. Daha sonra kabın
ağzını kapatıp soğumaya bırakıyosunuz böylece karışım demlenmiş olur.
Ilık hale geldiğinde içerisine badem yağı, 2şer tüp evigen ve bepanthen ekleyin cam kavonoza koyup ağzı kapalı bir şekilde muhafaza
edin. yapılışı ise karışımı saçlarınız temizken sürmeniz
ve sürerkende hafif hafif masaj yapmanız saç diplerinin karışımı daha
kolay almasına yardımcı olur. Daha sonra saçlarınızı
sıtreçle sarıp2,2.5 saat bekletin ve ılık suyla yıkayın. bu
işlemin haftada 2 defa yapılması tavsiye ediliyor.

****Alıntıdır arkadaşlar

Katıl canım.
Ama sızma zeytinyağıydı benim kullandıgım onuda belirteyim.

Tamam tatlım. Sızma katarım ben de :)

Hoşgeldin canım. Saç kremi durulama aşamasından sonra olduğu için yağ saçında kalır ve saçların yağlı görünebilir. Tüm ilaveleri şampuana yapmak en doğrusu. Ama istersen kremine kat üstüne bir kez daha şampuanla ya da çok iyi durula. Uzar saçların merak etme. Bakım yaparak daha kısa sürede uzatıp istemediğin katlardan kurtulursun. Sonra da sarıya boyarsın. Hayal değil :)

keşke bu benim resmim olsa değil mi

Seninkiler de olur belki, bilemeyiz di mi :) Sen de saçlarını çekip koyar mısın ? Ne boyda görelim :)

Tatlım enteleyi ben de duydum. Ama zehirli bir bitki deniyor. Pek çok aktar bu yüzden satmıyor bile. O yüzden denemedim. Bilgin olsun.

Canım benimki oldukça kısa ama fotoğrafını çektim ilerde uzarsa farkı görmeniz için inşallah koyacağım .
Evet zehirli falan yazıyor ben zatan kullanamam bu dönemde fakat bilgi olsun diye ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…