Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
merhabalar
saçlarıma bulduğum tüm yağları sürdüm üzerinede 2 ad.bıldırcın yumurtası buladım

bir dahaki sefere yağlı karışıma balda katacağım.

rapunzelcim kısa saçlar adama neler yaptırıyor görüyorsun değilmi.tüm çabam seni takip etmek .senin gibi olmak ne mümkünde hani diyorum az biraz yakalarsak 3 sene sonra falan fena olmaz

bu arada çilek yağını aldım bugün iyi oldu böyle diğer kokuları bastırdı.

Selam tatlım. Ben de çok fazla oynarım saçlarımla ama kırmaktan çok çabuk yağlanmasına neden oluyor diye biliyorum. Ama saçların ince telliyse çabuk zarar görüyor olabilir. Zaten genelde ince telli saçlar çabuk bozulur. Gerçi bu kadar nem varken pek fark da etmiyor ya :)

Ben de tiksindiğim için denemedim ama arkadaşım denemişti; saçları zaten koyuydu, iyice koyulaştı. Ama dediğin gibi koyu renkse sinamekinin açacağını sanmıyorum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Ayrıca rica ederim canım ne demek :) Görüşürüz

Çok teşekkür ederim canım Bu azim ve istikrarla beni geçeceksin bence :89:

Güzel kokulu yağlar karışımların kokusunu bastırmak için birebir. Senin tercihin de benimki gibi çilekten yana olmuş. Bir dahakine de menekşeyi denemeyi düşünüyorum. Beğenirsem tavsiyede bulunurum :)

merhaba rapunzel paylaşımların için tşk.benim saçlarımın sadece ön kısmı dökülüyor
naptıysam düzelmiyor.sinameki hiç denemedim acaba işe yaramı

merhaba rapunzel paylaşımların için tşk.benim saçlarımın sadece ön kısmı dökülüyor
naptıysam düzelmiyor.sinameki hiç denemedim acaba işe yaramı

Rica ederim canım sarımsaklı şampuan ve sinemaki kürünün içine çörekotu yağı koyarak kullanırsan dökülmeni normal seviyeye indirebilirsin :)

rapunzelcim,
ben menekşe yağını aldım bugün ve denedim..çok güzel kokuyor valla...

ben de bir dahaki sefere çilek alayım bakalım...
menekşe yağı bir de çok faydalıymış saça..

Rica ederim canım sarımsaklı şampuan ve sinemaki kürünün içine çörekotu yağı koyarak kullanırsan dökülmeni normal seviyeye indirebilirsin :)

tşk ederim canım inşallah işe yarar çünkü saçalrımın önü baya seyrekleşti,kel kalacam allah korusun

rapunzelcim,
ben menekşe yağını aldım bugün ve denedim..çok güzel kokuyor valla...

ben de bir dahaki sefere çilek alayım bakalım...
menekşe yağı bir de çok faydalıymış saça..

Evet canım hem faydalı hem de güzel kokuyor. Daha ne olsun Bir sonrakine kesin menekşe yağı katıcam ben de :)

tşk ederim canım inşallah işe yarar çünkü saçalrımın önü baya seyrekleşti,kel kalacam allah korusun

Allah korusun canım. Gürleştiririz tekrardan canını sıkma sen :)

canım oncelıkle sacların cok guzel nazar degmesıntam da benım ıstedıgım gıbı bu karısmlardan en cok hangısının faydasını goruyorsun ampulun fıyatı ne kadar ne kadar zamanda bu sonucu aldın......ordakı tarıfte balı ısıtacak mıyım pekı ..ve hangı sampuanı kullanıyorsun..cok soru sordum hos gör caım :)

ayrıca saçlarımın kopup kırılmaması ıcn ne ypmalıyımm .

Teşekkür ederim canım :) Saçlarım zaten uzunken uzunluğunu koruyup sağlıkla uzamasına devam etmesi ve incelen uçlarını uzatıp keserek kurtulmak maksadıyla başladığım için kürlere, o kür o kadar zamanda şu kadar uzattı diyemem. Ne kadar uzun bir cümle oldu o öyle Ama sinameki zaten 3 ayda omuzdan bele iddiasıyla ortaya çıkmış bir kür ve kullanan herkes de memnun. Onun dışındaki kürler de ilk uygulamada bile farkı hissedilecek derecede parlaklık, yumuşaklık veriyor. Uygulayan arkadaşlarımızın yorumlarına da bakabilirsin. Benim vazgeçilmezim çambalı. Hangi kürü uygulamaya karar verirsen ver, içine katabilirsin. Yağları ya da sinamekiyi kaynattıktan sonra içine çambalı ilave ettiğinde rahatlıkla eriyor zaten. Onun dışında ampulün fiyatı 6 tl. Şampuan olarak da Otacı'nın bitkisel şampuanını söz ettiğim ilavelerle birlikte kullanıyorum. Saçlarının kopup kırılmaması için baş etken çok sık ısıtıcı müdahalesinde bulunmamak, saçlarını tararken hırpalamamak ve geniş taraklardan kullanmak. Bunlar dışında bir arkadaşımıza tavsiye ettiğim gibi gliserini tavsiye edebilirim. Nemli saç uçlarına göz kararı damlatıp tarakla dağılmasını sağlıyorsun, bu kadar. Yani sorularının yanıtı diğer sayfalarda vardı zaten :) Farklı olarak merak ettiğin bir şey olursa tekrar sorarsın canım. Çok olması problem değil :)

Canım benim çok teşekkür ederim .Sayende motivasyonum tam.Eşiminde gönlünü yaptım haa şöyle dedi dün.Neydi o kokular falan Yazık adamcağız meğer çok rahatsız olmuşta belli etmemişDün koku güzel olunca itiraf etti.
Çilek sonrasında tavsiyelerinizle değiştirebilirim kokuyu.

bu arada rapunzelcim dün sebamedin kremine baktım reklamını iyi yapıyorlardı ama alsammı diye düşündüm .Sormak istediğim kremin içine çam terebentin vs.katabilirmiyiz.

Son düzenleme:

Menekşe yağı saç dökülmesine de iyi geliyor bildiğim kadarıyla. Onun dışında canlılık, parlaklık, güzel koku e daha ne olsun Yılang yılang yağını denemedim daha önce. Kullanıp memnun kalırsan yeni önerilere açığım :)

Eşin nazik davranıp bir şey demediği için mis kokulu oldu saçların Tavsiye sırasının başını menekşe yağı çekiyor şu an :)

Saç kreminin içine normalde de ekstra bir şey katmadığım için pek tavsiye etmem. Ama şampuanını alırsan eğer dilediğini katabilirsin.

Son düzenleme:
Tamam canım bu sampuanım bitince düşünebilirim o zaman onu.
Bu arada ben saçımı boyama zamanımı ayın 10u biliyordum 1 ay doldu zannediyordum meğer 19 unda boyamışım henüz 1 ay dolmamış ve bu durum beni çok mutlu etti 1 ay dolunca ölçeceğim.İnşallah sevindirici sonuç çıkacak

Oo çok iyi o zaman. İnşallah sonuç da sevindirici olur. Ben de sınav bitimine kadar boyamayı düşünmüyorum. Bakalım ne kadarlık bir uzama olacak :)

Oo çok iyi o zaman. İnşallah sonuç da sevindirici olur. Ben de sınav bitimine kadar boyamayı düşünmüyorum. Bakalım ne kadarlık bir uzama olacak :)
Ben bakım kürü yapıyorum diye bir konu açmıştım oradan takip ediyorum bugün bakınca gördüm tarihi.yaptığım kürleri falan yazıyorum.Acayip mutlu oldum bende

kızlar 5 ay önce doğum yaptım saçlarım felaket dökülüyor ayrıca ince telli ve çok yağlı napcağımı şaşırdım kestirmek istemiorum bu yaptığınız bakımlar banada ii gelirmi acaba yoksa kel kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…