- 15 Mart 2011
- 5.629
- 12.676
- Konu Sahibi VuslataDair
Yanılıyorsunuz yatırım var ama bu konuda geçmesi çok anlamsız o yüzden yer vermedimsuç değil de anlamsız.. yani 16 yıllık evliliğin 12 yılında orada demek hiç omzunda ağlanmamış, sevinclerinizi paylaşmamış, birlikte yemek yapmamış, alışverişe çıkmamış, film izlerken uyumamış hatta bağıra çağıra kavga bile etmemiş olduğunuz anlamına geliyor.. o zaman evliliğin ne anlamı var ki? alınmayın ama birisi sizi 16 senedir beslemiş, siz de bunun karşılığında hakaretlerine göz yummuşsunuz.. hemde en en en anlamadığım olay 16 senedir bu kadar mutsuz olup, sizin elinize gelen "iyi kazanç" dan ayırıp bir ev, dükkan ya da yatırım yapabileceğiniz herhangi bir şey yapmamışsınız.. hiçbir planınız yok, mesleğiniz yok, tecrübeniz yok, hepsini geçtim cesaretiniz yok.. 40 yaş nedir yahu, 35 yaşındayım bu yıl üniversite sınavına gireceğim yeniden..
yapacağınız en mantıklı şey, biraz daha katlanıp para biriktirmek.. yoksa alacağınız nafaka çocuklarınızın aylık giderine yetmez.. onlar da belli bir standart a alışmışlardır, şimdi size hak verseler de bir yerden sonra isyan edebilirler..
Elbette gereken birikimlerimi yaptım edinimlerim oldu ama takdir edersiniz ki ondan boşanıp tek tek de mal varlığımı satamam o yüzden nafaka vs üstünde durdum