- 15 Mart 2011
- 5.628
- 12.675
- Konu Sahibi VuslataDair
Bakış açınız beni ne kadar üzdüÖncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben yazınızdan şunu anladim. Eşiniz evine çocuklarına bakmak icin yurt dışında çalışıyor. Bastan 2 seneliğine gitmiş ama Turkiye şartlarına göre parasi iyi olunca evlatlarinin geleceğini hazırlamak ve eve bakabilmek icin sürekli kalmış. Benim anlayamadigim bir sey var. Genelde zalim kocalar maddi olarak ta eşlerine ve çocuklarına zulum yaparkar. Sizin esiniz kendine harcligini aldıktan sonra kazancini size gönderiyor. Belki de şöyle bir düşüncesi var ben o kadar yurt disinda çalışıyorum o evde bi tek hazır gelen para ile cocukkara bakıp keyif sürüyor gibi düşünüyor olabilir. Bunu irdelemek kazim. Bir de beni yanlış anlamayın ama eşinizin sizin kilonuzla ilgili şikayetini dikkate alıp çabaladınız mi hic. Yani kilo vermeye gayret etseniz biraz kendinize baksaniz olmaz mi. Yada böyle bir gayret icine girdiniz mi hic. Esiniz ben onlar icin çabalıyorum ama esim bir zayiflamak icin benim icin bile gayret göstermiyor diye düşünüp size kinlenmis olabilir. Bir de bu konularda bir sey soykedigi zaman duymamayi cevap vermemeyi denediniz mi. Ha bir de zaten sürekli görüşmek istemediğiniz esinizin watsap tan sizi engellemesini neden yalvariyorsunuz. Bazi seyler eksik gibi geldu bana
Yani ben 85 kilo olduğum için bunları hak ediyorum öyle mi?
Peki benden daha kşlolu bayanlar var onlar neyi hak ediyor ? Boşanmayı aldatılmalı şiddeti ya da öldürüp kurtulalım olmadı
Hanım efendi biz hayat arkadaşıydık hayat
Ben yaşlanacağım yüzüm kırışacak belim bükülecek çizgiler basacak göz kenarlarımı
Ben 40 yaşındayım manken değilim olmak zorunda da değilim
Ha zayıflama derseniz denedim olmadı
Ben bu evin hem kadını hem erkeğiyim güzellik salonlarında kuaförlerde gezmeye vaktim olmadı isteğim olmadı çok mu zordu beni olduğum gibi kabul etmek?
Eksik dediğiniz kısmı cevaplayayım size saçma gelecek evet ama o uzaktayken WhatsApp üzerinden görüşmek değil ki benim şikayetim
İzne geldiğinde Canıma okuması olay
Evet böyle yazınca saçma geliyor ama olay bu
Ha bir de şunu da söyleyeyim hani bu zavallı (!)kocam bizim için ordaymış ya 12 yıl olacak 12 ve borç yok harç YOk yani maddi olarak orda olmasını gerektiren hiçbir şey yok burda olsun az olsun öz olsun bir arada geçsin ömür olmaz mı? Herkesin eşi yurtdışında mı çalışıyor herkes öyle mi kalkınıyor yapmayın allah aşkına ya