Uzun İlişki, Kavga, Lütfen Yardım Edin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size dogru soylediginden emin misiniz bu konuda?neyse gecmiste kalmis o kisim.soyle oldu ben sinava bir yil sonra girdigim icin benden once istanbula gelmis oldu.cok onceden beri tanisiyorduk toplamda 3-4 yil surdu iliskimiz.uzaktan telde konusurduk surekli musait olunca.tatillerde gelirdi bulusurduk,supriz yapardi falan.hersey gercekten guzel gitti o donem ama ben hic surekli neredesin napiyorsun diyen bir tip degildim.o da ilgi alakayi ayni tuttu hep bir sorun yasamadik.dersine calisir arkadaslariyla takilirdi ama gece gunduz disarda bir tip degildi sizin erkek arkadasiniz gibi.ben gittikten sonra 1 yil surdu galiba sonrada ben bitirdim.cok guzel bir iliskimiz vardi aslinda uzakta bile nedense biraraya gelince tekrar yurumedibenim daha sonra 2 yila yakin bir messfe iliskim daha oldu ondada ustume cok duserdi bastan yine hergun konusma,mesajlasma rutin sekilde ayda bir vs bulusma seklinde ilerled.onuda karsilikli bitirdik.uzak mesafe icin gercekten sabirli olmak gerekiyor karsindakine guvenmen lazim surekli sorgular sikarsan o iliski yurumez.bir erkegin ilgi seviyesinden sevip sevmedigini anlamak gercekten kolay.ben mesela aninda anladim eskisi kadar hevesli olmadigini bu ikincide ve konusup bitirdik.

Son düzenleme:
Yaa allah aşkına istediği bölümü kazanıp gitmemek nedir ??
Içinizde sevgiyi çok yanlış anlamışsınız ve 2 yılınızı heba etmişsiniz.
Sevgi böyle bir şey değil.
Kimseyi hayatınızın merkezine koymayın.
Adam istanbul da yeni bi çevre edinmiş bi tutkusu var onunla ilgileniyor yeni hobiler ediniyor vs.
Siz de izmir gbii guzel bi sehirdesiniz telefon başında gencliginizi heba etmeyin.
Gezin tozun hobiler edinin kurslara gidin bugünler birdaha asla gelmez.
Sevgili odaklı yaşamayın kaybeden siz olursunuz.

Okurken ben sistim şimdi ayrılmazsan, evlenince çocuklu bosanirsin ..küfür ve hakaretin bir açıklaması olamaz yok maça gidiyor ondan yok çok stresli yok şu anda işi yok ondan senin yaşlarındayken bende aşk sandığım birine böyle bahanelerle kendimi kandırdım. Ama şunu bil hayat zor evlilik çok daha zor ..insanın zor şartlarda karakterini kişiliğini yansıtması gerek ..kavga anında seni kiriyormu sana hakaret küfür ediyor mu bak bakalım..ediyorsa yol ver...yoksa evlenince neler yapar 1000 katı daha kötüsünu hayal et onu yapar işte...2. evliliğimi yaptım şu an sıkıntılı bir süreç geçiriyorum ve eşimin bulunduğu iş yeri küfürler havada uçuşuyor ..ama eşim bana güler yüzlü sabır gösterdiği gibi ağzından tek kelime küfür duymuyorum....biraz bdv konularını oku belki küçük ihtimal de olsa aklin başına gelir o pembe gözlüğünu çıkarıp bakabilirsin etrafa

çok değil 2-3 sene sonra" ıyy ben bununla mı sevgili olmuşum" diyeceksiniz. ben öyle diyorum üniversite yıllarımdaki sevgilim için. şimdi çok farklı düşünüyorum, çok farklı insanlar tanıyorum dünyaya bakışım değişiyor. işim dolayısıyla her gün farklı insanlarla muhattap oluyorum. ilk 1 ay zorlanırsın sonra hayat ne güzelmiş dersin ayrılırsan. ama ayrılmazsan zaten ya o erkek kafasında seni bitirip başkasıyla takılır ya da böyle devam edersiniz sinir harbi olmuş bir şekilde.

Bir arkadaşımın 5 senelik ilişkisi var şuan, 2 senelikken teyzesi 'Suan cok erken birseyler İcin, plan yapıyorsun ailenle tanıstırıyorsun ama belki universite bitince hoslanmayacaksın artık karakterinden' demisti. O an cok kızmıstım ben, ama gercekten oyle. Onlar aynı sehir de uni okuyorlardı, siz ayrı. Uni hayatı asırı farklı bi hayat, kadınlar bir nebze uzak kalabiliyor oyle ortamlardan ama erkekler abuk subuk ortamda bulabiliyor kendilerini bi anda. Cunku o abuk subuk ortamda erkeklerin isi.
Ayrıca ben erkegim saatime karısamazsın ama sen su saatte evde olacaksın tipleri yuzde yuz bi haltlar karıstırıyordur. Eskiden ne alaka ya falan derdim, suan evliyim esim dısarı cıkacak oluyor aksam arkadaslsrıyla bende cıkayım 2 bira icer gelirim falan diyorum, tamam diyor.

Bence ayrılın. Hem kendinizi hem de güzel gecireceginiz bi donemi bu kadar bencil bi insan İcin harcamayın. Arkadasın gozu acılmıs simdiden.

Güven iliskinin temelini olusturur. Cok bunaltmada iliskiyi bitirir. Onun arkasini takip etcem diye kendi hayatini kacirma. Biraz sende yasa hep ona takili kalma.

Ama senide anlıyorum benimde erkek arkadaşımla aramda mesafe var mesafe birlikteliğinde kıskançlık paranoyada getiriyor birazcık ne yazık kı . ama artık sürekli her yere gittiğinde ben istemeden o benı arıyor evde oldugu süre boyunca hep aramızda mesafe olsada internet üzerinden oyunlar filmler falan izliyoruz

Adam seni eskisi gibi önemsemiyor belli ya çok darladigin için senden uzaklaştı ya da kafasını karıştıran başka biri var. Bir rest çek maçtan başka bise düşünmeyen saçma sapan bir tiple hayatini mahvetme ya.

şuan kendini ne kadar yıpratsan da , faydası olmıycak. kendine zarar verdiğinle kalıyorsun. ilişkinse artık uzun ömürlülüğünü kaybetmiş ve ilişki olmaktan çıkmış. onun sana saygısı yok, sen mesafelerden dolayı haliyle kıskançlığı abartmışsın. en önemlisi güven yok. bitmeye mahkum, şimdiden kabul etmeye hazırla kendini bence

sonra üniversite sınavına girdi ilk senesinde istediği bölüm tutuyordu ben ondan küçük olduğum için benim sınava girmemi bekledi gitmedi üniversiteye benim için..

Şu cümleden sonra kulaklarım kızarmaya başladı, gözlerim sinirden kısıldı.
Onun O sevgisine öyle bir tükürürüm ki (buraya daha güzel şeyler yazmak isterdim lakin ban ban oluyoruz sonra) tövbe ederde bi daha aşık olamaz.
Onun ailesi senin için kazandığı okula gitmemesine bişey demedimi Allah aşkına
Tövbeler olsun büyük lafıma 15 yaşında oğlum var, sevgilisi için hayatını erteleyecek öyle mi ciğerini söker eline veririm hıııı böyle bekle yavrum sevgilini derim...

Yaşınızı söylemeseniz 15-16 sanirdim. Ne demek "üniye gitmek için beni bekledi "ben onu bekledin" çocuk musunuz bu sevgi mj saniyorsunuz ? İs hayatina atilmak icinde birbirinizi bekleyin. Ayrılın sizden olmaz.

Yazınız çok kötü,çok zor okudum.Bence siz de saygı bitmiş.Yol yakınken vazgeçin

Öncelikle yaşlar küçük. Tabiki 20 li yaşlarda görmek, gezmek isteyeceksiniz. Ayrıca ilişkiniz ilk ve son olmayacak tabiki. Arada saygı yok güven yok. O kadar bağlanmayın

ilk yılında istediği bölumu kazanabilip ikincisinde nasıl barajı geçemiyor, "tarla bitkileri bölumu" falan mıydı hayali? buna şaşırdım.

Yaşlarınız genç, ikiniz de biraz olgunlaşın bence. Güvenmediğin bir kişi ile devam etme. O da sana güvenmiyor demek ki sana da karışıyor. Bana sizinki ergen ilişkisi gibi geldi; büyümeden evlenmeyin.

Güvenmiyorsanız ayrılın.
Üniversite aşkı yaşayacağınız zamanları böyle uzaktan, kıskançlık tripleriyle geçirmeyin.
Allah ikinize de akıl fikir versin ayrıca. Sevgili için üniversite sınavına tekrar tekrar girmek sevgiden değil tamamen saflıktan bence. Ama naif olan saflıktan da değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…