• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun İlişki, Kavga, Lütfen Yardım Edin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite yılları hayatınızın en güzel yıllarından. Mezun olduktan sonra çok arayacaksınız bu yaşları. Kafanızın rahat olacağı, mutlu olmanız gereken zamanları hırtın* birinin peşinden koşup fotoğraflar isteyerek şüphe içinde geçirmeyin.

*Ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın, kadın erkek eşit değil diyen bir erkek direkt hırttır.

yaslar cok kucuk..ya ne demek uniye senin icin gitmedi? ne sacma bi hareket bu ya..ergende degilsiniz ama..

buarada nen biz evdeki heriflerin disari cikmasina karismiyoz sen adamdan adim basi foto mu istiyon :D

ya adam onceden ceker o anda biriyle beraberken bile atabilir sana..yani sacma..guvenmek iliski boyle birsey degil. sen yanlis anlamissin ablam. bence zamanla bitecek zaten..bosa debeleniyorsun

Evli biri olarak söylüyorum kırılma ama bu şekilde evlensen evlilik sürdüremezsin
ben onunla ilk sevgiliyken gercek bi aile kurmayi cok diledim ben sigara iciyordum icki iciyordum hepsini biraktirdi bana bir cok iyi kim var sigara alkol icmez cok saygili cok seven bi insandi bu hale nasil geldi aklim almiyor.. bi insan bu kadar degisir mi? allah askina.. inanin su an bende evlilik dusunmuyorum zaten cok üzgünüm, cok kırgınım bi çıkış istiyorum onun tekrar değerimi anlamasını istiyorum..

mutlaka cunku dedigim gibi surekli maclara giden hayvan gibi davranan biri oldu.. hayati sadece fenerbahce resmen utanmasam fenerbahceyi kiskanicam saka gibi ya

Haklisiniz ama ben hala misilleme yapin onun için universite hayatinizi ot gibi yasamayin diyorum. Eminim sizde arkadaslarinizda gezmek dolaşmak istersiniz. Ve kisitlamasi çok yanliş cunku suan o mutlu. Ve kafayi yiyen sizsiniz.

Üniversite yılları hayatınızın en güzel yıllarından. Mezun olduktan sonra çok arayacaksınız bu yaşları. Kafanızın rahat olacağı, mutlu olmanız gereken zamanları hırtın* birinin peşinden koşup fotoğraflar isteyerek şüphe içinde geçirmeyin.

*Ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın, kadın erkek eşit değil diyen bir erkek direkt hırttır.
her şeyin o kadar farkındayım ki.. ama şu kalbime söz geçmiyor sadece tekrar değerimi anlasın istiyorum..

Haklisiniz ama ben hala misilleme yapin onun için universite hayatinizi ot gibi yasamayin diyorum. Eminim sizde arkadaslarinizda gezmek dolaşmak istersiniz. Ve kisitlamasi çok yanliş cunku suan o mutlu. Ve kafayi yiyen sizsiniz.
evet tam olarak böyle o ben ne dersem diyim dinlemiyor ama ben salak gibi dinliyorum çünkü o istanbulda bir şey yapmasından korkuyorum.. içimde sürekli bi şüphe, korku.. nasıl vazgeçiceğimi bi bilsem şu sevdadan ah ah

ben onunla ilk sevgiliyken gercek bi aile kurmayi cok diledim ben sigara iciyordum icki iciyordum hepsini biraktirdi bana bir cok iyi kim var sigara alkol icmez cok saygili cok seven bi insandi bu hale nasil geldi aklim almiyor.. bi insan bu kadar degisir mi? allah askina.. inanin su an bende evlilik dusunmuyorum zaten cok üzgünüm, cok kırgınım bi çıkış istiyorum onun tekrar değerimi anlamasını istiyorum..
Güvensiz bu şekilde kendinizide onuda mahvedersiniz zamana birakıp relax olun

evet tam olarak böyle o ben ne dersem diyim dinlemiyor ama ben salak gibi dinliyorum çünkü o istanbulda bir şey yapmasından korkuyorum.. içimde sürekli bi şüphe, korku.. nasıl vazgeçiceğimi bi bilsem şu sevdadan ah ah

Sizde kaybetme korkusu var. Ama karsi tarafta yok. Bir kere yaşasa kendi de dikkat edecektir. Bunu sadece ayrilikla yapamassiniz. Gormezden gelin biraz trip atarak kzarak degil. Madem bisey yapmiyorsun bende bisey yapmam der gibi davranin

her şeyin o kadar farkındayım ki.. ama şu kalbime söz geçmiyor sadece tekrar değerimi anlasın istiyorum..
Değerinizi bilmesi adamın karakterini değiştirmeyecek.

Gerçekten sırf erkek olduğu için istediğini yapmayı kendinde hak görüp sizi kadın olduğunuz için kısıtlayan bir erkekle gelecek düşünüyor musunuz? Çok gençsiniz, bunu kendinize yapmayın.

demeyin böyle nolur ya çok üzülüyorum.. sevgi çok illet bir şey çok :KK43:
Yaşadık hepimiz. 24 yaşında 2 çocuk annesi olarak söylüyorum. Istediğiniz kadar sevin ama karşılıklı saygı fedakarlık yoksa boşa çile çekmiş oluyorsunuz o sevgi size izdirap oluyor. Anlayacaksınız ama inşallah geç olmadan anlarsınız

Sizde kaybetme korkusu var. Ama karsi tarafta yok. Bir kere yaşasa kendi de dikkat edecektir. Bunu sadece ayrilikla yapamassiniz. Gormezden gelin biraz trip atarak kzarak degil. Madem bisey yapmiyorsun bende bisey yapmam der gibi davranin
boyle yaptıgımda anlar mı ki.. ben cok sıkıyorum surekli arayıp soruyorum aslında dediginiz gibi elimi ayagımı ceksem anlar belki de biraz korkar :/

Değerinizi bilmesi adamın karakterini değiştirmeyecek.

Gerçekten sırf erkek olduğu için istediğini yapmayı kendinde hak görüp sizi kadın olduğunuz için kısıtlayan bir erkekle gelecek düşünüyor musunuz? Çok gençsiniz, bunu kendinize yapmayın.
Güvensiz bu şekilde kendinizide onuda mahvedersiniz zamana birakıp relax olun
bunu nasıl başarabilirim peki :(

yaslar cok kucuk..ya ne demek uniye senin icin gitmedi? ne sacma bi hareket bu ya..ergende degilsiniz ama..

buarada nen biz evdeki heriflerin disari cikmasina karismiyoz sen adamdan adim basi foto mu istiyon :KK70:

ya adam onceden ceker o anda biriyle beraberken bile atabilir sana..yani sacma..guvenmek iliski boyle birsey degil. sen yanlis anlamissin ablam. bence zamanla bitecek zaten..bosa debeleniyorsun
deme boyle abla ya kıskanclık cok kotu evlenince bende istemem tabi fotograf ama simdi baska geliyor.. hem bitmesini istiyorum hem de duzelmesini cok karısık kafam :(

yaptım demediğini bırakmadı kadın erkek eşit değil sen kız başına gece geç saatlere kadar çıkamazsın dedi.. bende üniversiteye geçtim ben niye değişmedim.. kendime sürekli soru sormaktan cevap alamamaktan çok yoruldum napmam gerekiyor onun eski ilgisini nasıl çekerim nolur yardımcı olun bana..
Şu yazdığın zihniyetteyse erkek arkadaşın, seni aldatırda, döverde söverde haberin olsun. Hepimiz önce insanız ve eşit haklara sahibiz, namussa namus herkese lazım. Kadını erkeğı yok bunun. Ayrıca senin yaptığını aldatma olarak görüyorsa adam olan bırakırdı Ne o öyle sen beni aldattın dur bende seni aldatayım. Bence ne ilişkinize ne sana saygısı yok o adamın. Sen daha çok konu açarsın burada.

Bu yaşlarda ciddi olduğu düşünülen ilişkiler hep zarar. Çünkü bu yaşlar özgürce geçirilmeli....

Ben nedense ilk yıl istediği bölümü kazanıp gitmemesine takıldım.siz nasıl böyle bir sorumluluk aldınız valla ben olsam deli misin?git tabiki derdim.daha yaşınız çok genç mesafe kaldıracak olgunlukta değilsiniz.bu şekilde sonunda büyük bir kavgayla birbirinizi kırarak ayrılırsınız.benimde böyle bir durumum olmuştu o yaşlarda sonunda aynı şehire geldik ama o zamanda yürümedi yani.hayatınızın odak noktasına koymayıp kendi hayatınızı yaşayın.belki bir ihtimal bu şekilde yürürse yürür.onun dışında sanmıyorum sonunda size resti çeker sürekli sorgularsanız.

Ben nedense ilk yıl istediği bölümü kazanıp gitmemesine takıldım.siz nasıl böyle bir sorumluluk aldınız valla ben olsam deli misin?git tabiki derdim.daha yaşınız çok genç mesafe kaldıracak olgunlukta değilsiniz.bu şekilde sonunda büyük bir kavgayla birbirinizi kırarak ayrılırsınız.benimde böyle bir durumum olmuştu o yaşlarda sonunda aynı şehire geldik ama o zamanda yürümedi yani.hayatınızın odak noktasına koymayıp kendi hayatınızı yaşayın.belki bir ihtimal bu şekilde yürürse yürür.onun dışında sanmıyorum sonunda size resti çeker sürekli sorgularsanız.
ben gitme demedim istediğim bölüm tutmuyor demişti bana çok sonradan öğrendim aslında tutupta gitmediğini.. yoksa böyle bir sorumluluk bende almam.. mesafe ilişkisini nasıl sürdürdünüz peki? bana anlatır mısınız gerçekten..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back