- 9 Ocak 2020
- 50
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi jansetdoga
-
malesef bende biraz paronayak biriyim fotoğrafta atsa içim rahat etmez bi kere girdi mi şüphe gitmiyor.. yapmaz diyorum ama ne kadar dersem diyim yine huzursuzum, mutsuzum..İlişki güven içinde yaşanır isterse fizana gitsin sevdiğiniz siz güven ve sevgi dolu olmalısınız çok fazla şüphecilik bir deyim vardır sözüm meclisten dışarı (eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme) durumuna dönmesin dikkat bence
bende boyle düsünüyorum boyle nereye kadar..uzatmaları oynuyorsunuz
ben cesaretim olsa bitirmek isterdim ama cesaret edemiyorum.. bitmeli mi gercekten kabullenemiyorumFotograf atmaya devam.
Ilıskınız Bır kac sene sonra kendiliğinden bitecek zaten.
Karşınızdaki adamı geçtim kendinize saygısızlık bumalesef bende biraz paronayak biriyim fotoğrafta atsa içim rahat etmez bi kere girdi mi şüphe gitmiyor.. yapmaz diyorum ama ne kadar dersem diyim yine huzursuzum, mutsuzum..
of of cok haklısın cok her seyin farkında olup yapamamak en kötüsü..Karşınızdaki adamı geçtim kendinize saygısızlık bu
çok yakındır bitmesibende boyle düsünüyorum boyle nereye kadar..
yaptım demediğini bırakmadı kadın erkek eşit değil sen kız başına gece geç saatlere kadar çıkamazsın dedi.. bende üniversiteye geçtim ben niye değişmedim.. kendime sürekli soru sormaktan cevap alamamaktan çok yoruldum napmam gerekiyor onun eski ilgisini nasıl çekerim nolur yardımcı olun bana..Şahsen üniversite insanin hayatinda bir degişim noktası. Ve diledigi gibi yasamak istemesi çok normal. Bence o ne yapiyorsa sizde yapin. Birakin birazda o düsünsün ne yapiyor kiminle acaba diye?
ben cesaretim olsa bitirmek isterdim ama cesaret edemiyorum.. bitmeli mi gercekten kabullenemiyorum
ben kac kere ayrılığa getirdim o ayrılmadı anlamıyorum seviyorum diyor kıskanıyor ayrılmakta istemiyor ama halleri tavırları çok değişti bambaşka biri oldu.. ben napmalıyım pişman olmaktan da korkuyorum.. eski ilgisini, sevgisini istiyorum sadeceO bitirecek sen bıtırmezsen, bu senı daha da yıkacak
Cocuk takmamaya baslamıs , bunun bi tik ustu yapamıyoruz ayrılalım demek. Sıra ona gelince ayrılacak ayrıl kurtul derım ben
Evli biri olarak söylüyorum kırılma ama bu şekilde evlensen evlilik sürdüremezsinof of cok haklısın cok her seyin farkında olup yapamamak en kötüsü..
yaptım demediğini bırakmadı kadın erkek eşit değil sen kız başına gece geç saatlere kadar çıkamazsın dedi.. bende üniversiteye geçtim ben niye değişmedim.. kendime sürekli soru sormaktan cevap alamamaktan çok yoruldum napmam gerekiyor onun eski ilgisini nasıl çekerim nolur yardımcı olun bana..
demeyin böyle nolur ya çok üzülüyorum.. sevgi çok illet bir şey çokEn güzel zamanlarinizi soyle varlıklar için heba etmeyin Allah aşkına
O ayrılmadı diye bisey yokben kac kere ayrılığa getirdim o ayrılmadı anlamıyorum seviyorum diyor kıskanıyor ayrılmakta istemiyor ama halleri tavırları çok değişti bambaşka biri oldu.. ben napmalıyım pişman olmaktan da korkuyorum.. eski ilgisini, sevgisini istiyorum sadece
mutlaka cunku dedigim gibi surekli maclara giden hayvan gibi davranan biri oldu.. hayati sadece fenerbahce resmen utanmasam fenerbahceyi kiskanicam saka gibi yaDegişmediniz çünkü karsinizda deger verdiginiz saygi duydugunuz bir bey var. Ve eminim arkadaş cevrenizde sizi etkilemeyen insanlat.
Ama sevgiliniz icin ayni seyi soyleyemeyecegim eminimki cevresinden de etkileniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?