Uzun İlişki, Kavga, Lütfen Yardım Edin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jansetdoga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
50
11
3
29
merhabalar herkese.. o kadar bunaldım ki artık yazmadan edemiycem içimi döküp her şeyi bi anlatmak sizlerinde görüşlerini almak istedim.. benim 3 senelik bi ilişkim var yaslarımız ben 20 erkek arkadasım 21. kucuk bi ilcede yasıyoduk orda tanıstık ailelerimiz, arkadaslarımız birbirimizi tanırız hep. biz çok mutluyduk sevgilime güvenimde sonsuzdu hayatta babamdan sonra tek güvendiğim erkekti ve çok seviyordum. sonra üniversite sınavına girdi ilk senesinde istediği bölüm tutuyordu ben ondan küçük olduğum için benim sınava girmemi bekledi gitmedi üniversiteye benim için.. o kadar seviyordu beni düşünün.. sonraki sene sınava girdi barajı geçemedi.. bende bir sene daha kaldım. sonra o 3.sene tekrar girdi ikimizde istanbul istiyorduk (izmirliyiz) ben izmiri o istanbulu kazandı ve her şey değişti bi anda.. kızlar ben çok kötüyüm gerçekten lütfen bana akıl verin. sevgilime yazın bi hata edip bi sosyal medyadan fenomen biri bana mesaj atmıstı bende cevap atmıstım sadece tek bi kelime onu attığım için bana karşılık verip yazlıktan bi kızla konuşmuştu ve o günden sonra tüm güvenim bitti.. şimdi o istanbulda okuyor ve sevgilim tam bir trübüncü sürekli maçlarda dışarı çıkıyor saat sabaha karşı 6-7de giriyor eve hergün kavga gürültü.. bende güvenmiyorum tabi.. her çıktığı yerde fotoğraf istiyorum çok iğrenç bi durum farkındayım ama bu hale geldi ilişkimiz biliyorum erkeklerle oluyor pankart filan yapıyor sabaha kadar ama içim asla rahat etmiyor.. bu mesafe bizi mahvetti ya. ve sevgilim çok değişti her akşam dışarı çıkılır mı ben karışınca da ben erkeğim hesap mı vericem diyor ama benim giriş çıkış saatlerime o hep karışıyor.. çok kötü durumdayım inanın o kadar çok seviyorum ki ama napıcam bilmiyorum sizce dışarı çıkmasına karışmam fazla mı? siz napardınız.. güvenmiyosan bitir diyeceksiniz biliyorum ama bi yanım da diyor “yapmaz kötü bir şey” çok garip bi haldeyim asla mutlu olamıyorum özgüvenim 0 4 ayda tanıdığı insanlara karşılık beni alıyor karşısına maçlara gittiği içinde sürekli küfür, hakaret.. durum bu.. sizleri sıktıysam kusura bakmayın gerçekten çok yoruldum napıcağımı bilmiyorum onunla da çok zor, onsuz da..

İlişki güven içinde yaşanır isterse fizana gitsin sevdiğiniz siz güven ve sevgi dolu olmalısınız çok fazla şüphecilik bir deyim vardır sözüm meclisten dışarı (eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme) durumuna dönmesin dikkat bence

malesef bende biraz paronayak biriyim fotoğrafta atsa içim rahat etmez bi kere girdi mi şüphe gitmiyor.. yapmaz diyorum ama ne kadar dersem diyim yine huzursuzum, mutsuzum..

Şahsen üniversite insanin hayatinda bir degişim noktası. Ve diledigi gibi yasamak istemesi çok normal. Bence o ne yapiyorsa sizde yapin. Birakin birazda o düsünsün ne yapiyor kiminle acaba diye?
yaptım demediğini bırakmadı kadın erkek eşit değil sen kız başına gece geç saatlere kadar çıkamazsın dedi.. bende üniversiteye geçtim ben niye değişmedim.. kendime sürekli soru sormaktan cevap alamamaktan çok yoruldum napmam gerekiyor onun eski ilgisini nasıl çekerim nolur yardımcı olun bana..

O bitirecek sen bıtırmezsen, bu senı daha da yıkacak
Cocuk takmamaya baslamıs , bunun bi tik ustu yapamıyoruz ayrılalım demek. Sıra ona gelince ayrılacak ayrıl kurtul derım ben
ben cesaretim olsa bitirmek isterdim ama cesaret edemiyorum.. bitmeli mi gercekten kabullenemiyorum

En güzel zamanlarinizi soyle varlıklar için heba etmeyin Allah aşkına

O bitirecek sen bıtırmezsen, bu senı daha da yıkacak
Cocuk takmamaya baslamıs , bunun bi tik ustu yapamıyoruz ayrılalım demek. Sıra ona gelince ayrılacak ayrıl kurtul derım ben
ben kac kere ayrılığa getirdim o ayrılmadı anlamıyorum seviyorum diyor kıskanıyor ayrılmakta istemiyor ama halleri tavırları çok değişti bambaşka biri oldu.. ben napmalıyım pişman olmaktan da korkuyorum.. eski ilgisini, sevgisini istiyorum sadece

Degişmediniz çünkü karsinizda deger verdiginiz saygi duydugunuz bir bey var. Ve eminim arkadaş cevrenizde sizi etkilemeyen insanlat.
Ama sevgiliniz icin ayni seyi soyleyemeyecegim eminimki cevresinden de etkileniyordur.

O ayrılmadı diye bisey yok
Mutsuzsan ayrılırsın, ılıskı deki bilir kısı o degıl.
Ayrılmayacaksa mutlu etsin
Mutlu edemeyecekse de isine baksin.

Degişmediniz çünkü karsinizda deger verdiginiz saygi duydugunuz bir bey var. Ve eminim arkadaş cevrenizde sizi etkilemeyen insanlat.
Ama sevgiliniz icin ayni seyi soyleyemeyecegim eminimki cevresinden de etkileniyordur.
mutlaka cunku dedigim gibi surekli maclara giden hayvan gibi davranan biri oldu.. hayati sadece fenerbahce resmen utanmasam fenerbahceyi kiskanicam saka gibi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…