anayla oğula bak sen karı çalışıyor onlar yiyor . çok itici bence. bide şanslısın diyo adam. ben sinirlenir çalışmamda naparsa yapsın adam olan kursun evini. kim gelin belli değil
Sen dedikleriniz cikti diyorsun da hala degismemissin. Ne demek sen calis o otursun, bi de maasinin yarisi benim evliysek desin.. E bu adam evlendigi icin pisman olan adam degil mi? Ne bu simdi evliyiz edebiyati? Bence evi ayirsaniz da duzelmez. Esin annesinden sıyrılamaz. Sen de rahata alistiriyosun kocani, seviyorum falan diyosun da tek tarafli sevgi de mucadele de olmaz.
Eski konuna baktim da ne kadar toz pembe konusmussun, iste tecrubeli insanlarin lafini azcik dinlemek gerekiyormus degil mi? Herkes sana bi sene daha bekle demis sen ama ben mutluyum demissin. Simdi de pek farkin yok, simdiki lafin ama ben seviyorum... Devam o zaman cile cekmeye, Allah yardimcin olsun.
evine gecince hersey duzelir demisler ama buyuk bir hata yapiyorsun. O ev kvalidenin alt katinda filan olmasin. Neden orada oturacakisniz? o zaman ne degisir ki? ha yan kapidasin ha alt kapidasin.
Wow tatlım sevgine hayran kaldım, bana karşımdaki senin eşinin Söylediklerini söylese aşkımdan gebersemde dönüp bakmam en itici erkek modeli, Karısının Parasını yiyip elinden geldiği halde iş bulmamak/aramamak... Hayat elbette müşterek, yeri gelir sen evde kalırsın o Çalışır vs ama bu adam işi Yüzsüzlüge vurmuş bide benim gibisini bulamazsın cok şanslısın diyor cok acele etmişsiniz ama bundan sonra tavrını net koymazsan üzgünüm ama daha beter olacak herşey. Inan ayrılmak bu kadar zor değil, senin eşin plastik erkek, gercegini bulmak zor değil..
Bu adamin meslegi yok mu Allah askina? Eline ekmegini almamis adamla evlenilir mi? Cok sanslisin filan diyormus sana. Kendini ne saniyor acaba? Hele maasinin yarisi benim sozu.. aman Allah islak sopayla dovdurtur kendini bana.
Ben okuttum ben yedirdim simdi de o bana yedirsin dusuncesindeki insanlar lutfen cocuk yapmasin..
İnanilmaz itici geliyor oyle boyle degil..
Resmen kendilerine kukla doguruyorlar.
Ben suna bakayin da sonra kendime baktiririm.
Evlat bu mu yani..
Her anne baba evladinin mesleki basarisiyla gururlanmak ister..
Ama bu sekilde dile getirmek ben baktiysam o da bakacak tabi demek.... bilemiyorum..
Asil konuya gelirsek eski konuyu bilmiyorum ben dediydim diyemicem..
Dugun yapmadan evlerine girmeniz hata olmus..
İsi olmayan bir erkekle de evlenmek buyuk cesaret.
Olan olmus yapcak bir sey yok..
Evinize gecince sanirim duzelir suanda fazlasiyla annesinin etkisinde..
Yanlış anlamayın ama bu şartlarda evlenen,eşini bunca zaman kayınvalidesinin evinde bekleyen,halihazırda çalışıp işsiz eşine para veren siz ama eşiniz şanslı değil onunla evlendiğiniz için,siz mi şanslıymışsınız. En çok bu tavır,bu duruş rahatsız etti beni. İnsan bir minnet duyar,saygı gösterir,alttan alır ,annesiyle birlik olup idare et diyeceğine. Kıymet bilmeyen bir eşiniz var kusura bakmayın. Dilerim bir an önce iş bulurda kendi evinize geçersiniz.
eski konularını bilmiyorum. evlenme nedenin neydi düğün yapmadan?
eğer memursanız tayin olayları yüzünden nikah yaptıysanız. keşke ailenizin yanında kalsaydınız.
Ben çalışıcam ben kazanıcam kocamda evde oturup ( ha iş bulamz gerçekten bi sıkıntıdan çalışamaz ayrı) anasıyla bana hesap soracak. Şanslı olduğunu söylecek. Vallahi parçalarım o kocayı ve anasını. Ay çok sinir bozucu.
Bu kadar yüzsüzlüğede gerçekten Pess artık hem evin geçimini temın eden siz hemde günah keçisi ikan edılen siz ana oğul bır olmuş adeta sömürüyorlar sızı mademi bulunmaz bir eş neden sizi degerli hisettirmiyor kıymetınız bilinmiyor?
Onlarin sacmaliklarina inanmissin cidden sansli oldugunu mu düsünüyorsun???
Resmen psikolojik siddet uyguluyorlar sana.
Ha osman aga yan gelip yatsin göbek büyütsün sonra sana cemkirsin üstüne sen cok sanslisin desin??
Allah askina kendine gel bunun neresi sans ..