Basta olan olmus kendini suclama tuh vah deme sonucta sevdigin kisiyle evlisin e evini ayirmanada az kalmis bu bi surec de kendine surekli kendini telkin et gecicek bu bu bi surec de ve ya sabir cek
bunun dısında sana soyleyecegim en onemli sey ESINE DERT YANMA annesinin dediklerinden yasadiklarindan hic birseyden suan dert yanma cunku belliki oda cok bunalmis e zaten sen calisirken onun issiz olmasi uzuyodur onu..esinle kotu olmak istemiyosan kayinvaldeyede esinede 2 ay susmayi dene hic BID BID etme sen sadece esini abladigini onu sevdigini yansit yoksa ne olcagini soyleyim anasi iyi olur madur olur sende dirdirci sorun cikaran kadin olursun erkekler kadin gibi cok bunalmaya gelmez hic esinle arana sogukluk sokma zaten ayircakmissiniz evi..bence esine kotu hic biseyden bi sure bahsetme senin ugrastigini ona deger verdigini gorsun suan issizde oldugu icin sana daha cok ihtiyaci var birak o ihtiyaci anasi doldurmasin sen daha yakin ol
hem senden para lasın hem işsiz güçsüz ortalarda dolaşsın bir de sen ondan daha iyisini bulamayacak ol,bir de üzerine keşke acele etmeseydik hemen evlenmeseydik desin.
çok fazla değer görmüş bu insanlar azıcık hakaret edin ne bileyim hor görün o zaman anlarlar kıymetinizi herhalde..
Öncelikle inşallah herşey bi an önce düzelir diye umut ediyorum , çok sık sık yorum yapan biri değilim ama konun ilgimi çekti
Eğer kendi ayaklarının üzerinde duracak gücün varsa senden iyisi yok unutma bu ailede güçlü olan sensin ve güçsüz olan taraf erkek tarafı ve daha yolun başındasın
Bu durumda ben yanlış yönlendirme yapmak istemem ama kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorken yol yakınken herseyi bitirmelisin
olur mu öyle şey...evet haklısın ama kıyamıyorum işte eşime kötü davranırsam telafi edemem geçen gün harcamalarını biraz kıssan iyi olacak ben bile senin kadar harcamıyorum hiç bi ihtiyacımı alamıyorum dikkat et birazcık dedim sen ne demek istiyosun iyice beni geriyosun madem evliyiz senin paranın yarısı benim sayılır falan dedi ben şok oldum.. tamam haklı evliyiz yarın bi gün bende işsiz kalabilirim ama bu tepki fazla geldi.. şuan ne yapsam batacak ona belki de aramız bozulacak.
Gistin calisin oh ne güzel hem senin parani yrsinler birde seni begenmesn laf soksunlar aklib varsa annenin evine git evi aIrinca is bulunca cagir de yoksa.cok beklersn is bulmasinievet haklısın ama kıyamıyorum işte eşime kötü davranırsam telafi edemem geçen gün harcamalarını biraz kıssan iyi olacak ben bile senin kadar harcamıyorum hiç bi ihtiyacımı alamıyorum dikkat et birazcık dedim sen ne demek istiyosun iyice beni geriyosun madem evliyiz senin paranın yarısı benim sayılır falan dedi ben şok oldum.. tamam haklı evliyiz yarın bi gün bende işsiz kalabilirim ama bu tepki fazla geldi.. şuan ne yapsam batacak ona belki de aramız bozulacak.
Aynen haklisinYoldan adam toplasan bu kocadan iyidir senin yerinde olsam arkama bile bakmadan basar ailemin yanina donerim o da anasiyla bas basa otursun bu ne bicim is yaaa
Ha ayni ev ha alti üstlü kuruş verme calissin ne güzel valla kadini calistir ye parasini birde benim gibisini zor bulursun de komik mişeşimi çok seviyorum yıllardır beraberiz tam hayallerime bu kadar yaklaşmışken onu bırakamam.. evimize geçince belki rahat ederiz.. gerçi evimizde onun alt katında yine aynı apartmanda olcaz ama..
Aynen ben işten cikiyorum kendini iş bul de bak ne oluyorkocana para verme bence ! rahata alışmış karı çalışsın oda anasıyla otursun tüm gün. bi kça gün içinde iş bulmazsan bende işten ayrılıyorum de madem. ben böyle rahatlık görmedim !
neren şanslı acaba adama iki diklensen kavganın kralını görceksin gibi geldi bana.