Üzülüyorum

lightgiver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
743
657
23
Ben 32 o 25 yaşındaydı. Hiç göstermıyordu yaşını . Zaten konuşmaya başladıktan çok sonra öğrendım. Benım için onemlı degıl dedi. Ben bır evlılık yapmıştım kendısı bekardı. Annesi babadı ölmüştü. Her şey ilk başta çok güzel gıdıyordu. Ben çok ılerıye gıtmeden bişeyler yaşamak ıstemedım ama o ılerıye giderek birlıktelık yaşadık. Sonra zaten eskı halınden eser kalmadı. Bana bağırıp sonra psıkolojısının bozukluğuna vuruyordu. Ben calısandım o sadece araba alıp satıyordu. Ama süreklı parasının olmadıgını darda olduğunu söylüyordu. Bır yandan da araba almaya satmaya devam edıyordu. Yani bana kendını acındırıyordu. Dışarı cıktıgımızda çogunluk olarak ben hesabı ödüyorsun. Çünkü dedım ya bunu yapmam gereklıymıs gıbı jissettırıyordy. Okulunda tek ders sınavı vardı ödevını yaptım. Gıttıgımız kurstan basarılı olmasını sagladım. Sınavlara soktum. İşe girdi hayatı boyunca calısmamaş ya o kadar zorlandıkı anlatamam. Benden küçüktü ama benden büyük duruyordu. O kadar saçma sapan bahanelere takılıyordukı. Ayrılmam gereken çok nokta vardı. Uzun süre kımseyle bırlıkye olmadıgım için cinsel anlamda da beraberlık yasadıgım için ayrılık fıkrını dusunemıyordum. Evlılıkten ilk başta o kadar bahsetmıstıkı zaten bu sekılde kandırdı benı. Evlılık düşünmeyen insanla zaten ne işim olurdu. Flört tabıkı yapabılırım ama ciddi düşünmeyen bırı ile degıl tabıkı. 9 ay boyunca evını temızledım ütüsünü yaptım her zaman yanımda oldum. Ama hayır ne yapsam yaranamıyordum. Artık benım solemedıgım seylerı söylemeye calısıyoe bahaneler uretıyordu. Toplu bır mekana gırınce her şeye çok konuşuosun kadın dedıgın susar her şeye atlamaz dıyıp benı manüpüle edıyordu. Beraber araba almaya farklı bır şehre gıttık adam arazı muhemdısı jıp almak ıstıyorum ısıme en uygun o dedı ama genel hayat şartları dedi. Bende umarım kartlarınız uygun olur jip işinize çok uygun ve yskışır dedıgım ıcın burnundan getırdı sen elın adamına nasıl jip yakısır dersın dıye. Hep kemdı ovülsün ısterdı venım dertleeımın hıc bır hükmü yoktu. Bır kez ben buna para vereyım sana dıye denemıstım gerçekten ne yapacak dıye. Bunun uzerıne bırıkımımı isteyıp araba alayım ise gırene kadar al sat yapayım hem onun karı senın olur hemde senin araban olmuş olur dedı. Sankı ben araba almak istesem alamam. Ben küçük bır Mevla'dan bahsetmıstım ama dedım ya asla doymuyorlar. O paranın sadece bana aıt olmadıgını kemdısıne bahsettıgım paranın bana aıt olduğunu soyledım. Bana o zaman sl patayı kullan köye dedın dıye cıkıştı. Ama kendısı şizofren mi yoksa bıletek mı yapıyor bılmıorum. O kadar çok bagırıodukı susuyor annesının babasının yokluğuna baglıyordum. Cinsellık yaşayanlara hıc bır sey solemıyorum ama benım ıcın o kadar büyük ki ayrılırsam ne kadar kötü hıssederım dıye sustuğum çok oldu. En sonda instagramdan bırını eklemıs bunkım dedım çıkarıyorum dedı. Çıkardıda. Sabah tekrar aynı konuyu actım demekkı baktın kı ekledın dedım. Sen hep aynısın hep aynı seylerı sokuyosun. Ben sana 10 kere aynı seyı anlatamam. Tartısamam. Sen nerde ne konuşulması gerektıgını bılmıosun. Yapıp yapmadım demenden bıktım. Aramızdakı her şey bıttı deyıp def olup gıttı. Sen bahane arıosun bunlar çözümü çeken şeyler deıl dedım arsızca. Ordada sacmaladım. Şimdi olsa yaparmıyım asla. Olayın ıcındeyken kemdımı o kadar ezdırmışimki. Bunu kemdınıze yapmayın. Allahın size emanet ettıgı canın kıymetını bılın. Onun bır narsist olduğunu düşünüyorum. Benı böyle susturan bırlıkte olmamızdı ayrılamam kullanıp attı gıbı olur dıye düşündüm. Ne ılgısı var devam edınce hem ruhumu hemde bedenımı kullandı. Benı hasta ettı. Şu an psıkologa gıdıyorum. Dedımkı neden neden vazgecemedım. Neden onca hakarette bıle durdum. Sınır koymayı bılmıosun bırde bu tarz insanlar asla sevgı bılmez gerçek sevgı saygılı olandır dedı. Kızlar lütfen kendınızın degerını bılın. Ben çok üzülüyorum. Bazen ruhum agrıyor. Kalbım agrıyor. Suçun en buyugu benım ama elımden gelenı yapıyorum. İnce'de bır depresyomdayım. Hıc bır şeyden zevk almıyorum. Sizi gerçek sevenler saygı duyanlardır.

Bacım,adam.zaten sahtekar galericiler gibiymis..
Zayıflığınızi ve yalnızlığınızi kullanarak sizi tuketene kadar kullanmis.
Birini sevdiğinizi, ona tamamen teslim olduğunuzu gosterirseniz ; 10 adamdan 8'i kendisini sultan sizi de cariye beller.
Ama ders olması açısından faydalı olabilir konunuz.

Keske biraz ozenerek yazsaydiniz zorlandim okurken. Ayrilmissiniz kurtulmussunuz gecmisi dusunup uzulmeye gerek yok dersinizi almissiniz bitmis. Evlenmediginize memnun olun tekrar bosanma sureci atlatmadiniz en azindan.
Haklısınız. Duygularım çok karışık. Noktalama işaretını koyamafım. Aynısını düşündüm. Evlı olsam şu anda boşanırdım.

Sırf ayrılmamak için kendinizi bu kadar paspas ederken hiç mi zorunuza gitmedi cidden?
Maddi manevi sömürmüş sizi.
Allah'tan o ayrılmış, yoksa siz devam edecekmişsiniz.
Basta evlilik lafı etmesinin ne önemi var ayrıca ya daha 25 yaşında doğru düzgün işi gücü olmayan birinin ne yapıp yapamayacağı bellidir. Evlilik vaadiyle kaldırılacak yaşta da değilsiniz.

Umarım bundan sonrası için ders olmustur size.

Keske biraz ozenerek yazsaydiniz zorlandim okurken. Ayrilmissiniz kurtulmussunuz gecmisi dusunup uzulmeye gerek yok dersinizi almissiniz bitmis. Evlenmediginize memnun olun tekrar bosanma sureci atlatmadiniz en azindan.
Haklısınız. Duygularım çok karışık. Noktalama işaretını koyamafım. Aynısını düşündüm. Evlı olsam şu anda boşanırdım
Evet devam ederdim. Beni manüpüle ediyordu. Annem yok babam yok dardayım. Üzerıme gelme. Hiç bıtmıyordu bahanelerı. Toplu para vermedım ama evet hesap çok odedım. İşe girince de kendımı tamamen gerı cektım. Baktıkı artık destek yok ondan da ayrılmıl olabılır.

Maddi manevi kullanmış sizi
Bana ne onerırsınız nasıl destek olursunuz bu yüzden yazdım. Bakın terapıyede gıdıyorum. Narsısttı bundan emınım . Benı öle bır cemberın ıcıne aldıkı sormayın. Ben hatalarımın bılıncındeyım.

Bence kendi kendinizi iyileştirin terapiler biraz para tuzağı iyileşeni de cok görmedim, şunu bilin böyle erkekler türemiş kadını sırf sömürü üzeri size denk gelmesi doğal, öyle çoklar ki cünkü, yaşadın geçti öyle düşünün önünüze bakın

Narsısttı emınım. Ben sadece bunca yanlısı görüp nasıl bu duruma ızın verdım buna kızıyorum

Birlikte olduğum ıcın sustum. Sankı ergenım. Bu kız için ne kadar doğal kullandı attı demesın diye. Hiç cesaret edemedım. Bazı şeyler yolunda gıtmıyordu olabılır dıodum. Her ılıskıde problemler var

Narsısttı emınım. Ben sadece bunca yanlısı görüp nasıl bu duruma ızın verdım buna kızıyorum

Suçunuz yok bir insanı manipüle etmek = bir insana uyuşturucu madde vermek

Nasıl ki gizlice size biri uyuşturucu verip uyutunca nasıl uyurum diyemiyorsanız manipüle altındayken de nasıl izin verdim diyemezsiniz.

Şükredin daha hasarlı olabilirdi kredi çektirip 3 kuruşa sizi muhtaç edebilirdi, derslerinizi alın ve unutun bu konuyu

Bende manipüle altındayken sağlıklı karar veremem

üzülmeyin geçti gitti çok şükür ayrıca birlikte olduysanız da oldunuz kafanızda büyütmeyin ilkiniz bile değil, siz de onu kullandınız sefanız olsun, erkekler utanmıyorsa sen hiç utanma git hatta unutmak için tek gecelik ilişki yaşa,

boşanmış Özgür kadınsın istediğini yaparsın sadece kendini önemse ona buna üzülme her biri bir fiziksel hastalık olarak sana döner yoksa cık kahve iç kızzzz boşver erkeklere üzünülmezzzz, erkekler üzülür bu kafaya gir bak nasıl el üstünde tutuluyorsun

Son düzenleme:
Tesekkuer ederım herkes atnısını söylüyor. Sen genç saglıklı kadınsın olabılır dıolar. Ama ben kendımı affedemıyorum. Haklıyım ama hep kendımı özür dılerkem buluyorum. Kızlar lütfen sizi manüpüle eden, size bagıran, sonra bunu normallestırmeye calısan herkesten uzak durun

Ben ergende degıldım para da almaya calıstı. Verırmıyım? Pislık

Kadınlar birlikte olunca az biraz kablo fiş meselesi gibi bağlanıyorlar, o yüzden ne yapıyorsun yeni birine şans veriyorsun ve bu sefer ona bağlanıyorsun sevmesen bile birlikte olunca bağlanıyor kadınlar, dene derim hahaha ama güven versin kamera fln olmasın işinde gücünde bir beye şans ver kaybedecek şeyleri olan kişi sana zarar vermez, bi polis fln bulsana çok var ve çok libidoları yüksek anında unutursun bu jigoluyu

Ben bu son zamanlarda her yerde okuduğum 'narsistti' 'manipule ediyordu ' cümlelerinin artık kadınlara ciddi anlamda çok zarar verdiğini düşünüyorum.
Bakın siz bana göre insanın resmi nikahlı kocasına bile vermemesi gereken emeği bu adama vermişsiniz. Bunu kendi istediğinizle yapmışsınız.Kimse sizi zorlamamiş.
Narsizm bir kisilik bozukluğudur, şimdiki anlatıldığı gibi elinizi degseniz birine çarpar şeklinde toplumda yaygın değildir.
O yüzden siz boş verin adamın özelliklerini karakterini , kendinize şunu sorun ben neden bunu yaptım ?!
Neden eli ayağı tutan bir adamın ütülerini ben yapayım yahu ?! ödevini ben neden yapayım ??????
Sadece biraz ilgi kırıntısı görmek için adama annesinin bile bu yaşta yapmaması gereken şeyleri neden yaptınız?
Bunları yapıyor olmaniz adamsansa sizinle ilgili.
silkelenin , kendinize gelin öncelikle

Benım ıcım almazkı hemen polıslerın ıyı bır psıkolojısı olduna ınanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…