- 29 Ağustos 2022
- 743
- 657
- 23
- Konu Sahibi lightgiver
-
Haklısınız. Duygularım çok karışık. Noktalama işaretını koyamafım. Aynısını düşündüm. Evlı olsam şu anda boşanırdım.Keske biraz ozenerek yazsaydiniz zorlandim okurken. Ayrilmissiniz kurtulmussunuz gecmisi dusunup uzulmeye gerek yok dersinizi almissiniz bitmis. Evlenmediginize memnun olun tekrar bosanma sureci atlatmadiniz en azindan.
Haklısınız. Duygularım çok karışık. Noktalama işaretını koyamafım. Aynısını düşündüm. Evlı olsam şu anda boşanırdımKeske biraz ozenerek yazsaydiniz zorlandim okurken. Ayrilmissiniz kurtulmussunuz gecmisi dusunup uzulmeye gerek yok dersinizi almissiniz bitmis. Evlenmediginize memnun olun tekrar bosanma sureci atlatmadiniz en azindan.
Evet devam ederdim. Beni manüpüle ediyordu. Annem yok babam yok dardayım. Üzerıme gelme. Hiç bıtmıyordu bahanelerı. Toplu para vermedım ama evet hesap çok odedım. İşe girince de kendımı tamamen gerı cektım. Baktıkı artık destek yok ondan da ayrılmıl olabılır.Sırf ayrılmamak için kendinizi bu kadar paspas ederken hiç mi zorunuza gitmedi cidden?
Maddi manevi sömürmüş sizi.
Allah'tan o ayrılmış, yoksa siz devam edecekmişsiniz.
Basta evlilik lafı etmesinin ne önemi var ayrıca ya daha 25 yaşında doğru düzgün işi gücü olmayan birinin ne yapıp yapamayacağı bellidir. Evlilik vaadiyle kaldırılacak yaşta da değilsiniz.
Umarım bundan sonrası için ders olmustur size.
Bundan sonraki sürenlere bakalım. Bunun farkındayım.Maddi manevi kullanmış sizi
Bana ne onerırsınız nasıl destek olursunuz bu yüzden yazdım. Bakın terapıyede gıdıyorum. Narsısttı bundan emınım . Benı öle bır cemberın ıcıne aldıkı sormayın. Ben hatalarımın bılıncındeyım.Maddi manevi kullanmış sizi
Bana ne onerırsınız nasıl destek olursunuz bu yüzden yazdım. Bakın terapıyede gıdıyorum. Narsısttı bundan emınım . Benı öle bır cemberın ıcıne aldıkı sormayın. Ben hatalarımın bılıncındeyım.
Narsısttı emınım. Ben sadece bunca yanlısı görüp nasıl bu duruma ızın verdım buna kızıyorumBence kendi kendinizi iyileştirin terapiler biraz para tuzağı iyileşeni de cok görmedim, şunu bilin böyle erkekler türemiş kadını sırf sömürü üzeri size denk gelmesi doğal, öyle çoklar ki cünkü, yaşadın geçti öyle düşünün önünüze bakın
Birlikte olduğum ıcın sustum. Sankı ergenım. Bu kız için ne kadar doğal kullandı attı demesın diye. Hiç cesaret edemedım. Bazı şeyler yolunda gıtmıyordu olabılır dıodum. Her ılıskıde problemler varBence kendi kendinizi iyileştirin terapiler biraz para tuzağı iyileşeni de cok görmedim, şunu bilin böyle erkekler türemiş kadını sırf sömürü üzeri size denk gelmesi doğal, öyle çoklar ki cünkü, yaşadın geçti öyle düşünün önünüze bakın
Narsısttı emınım. Ben sadece bunca yanlısı görüp nasıl bu duruma ızın verdım buna kızıyorum
Birlikte olduğum ıcın sustum. Sankı ergenım. Bu kız için ne kadar doğal kullandı attı demesın diye. Hiç cesaret edemedım. Bazı şeyler yolunda gıtmıyordu olabılır dıodum. Her ılıskıde problemler var
Tesekkuer ederım herkes atnısını söylüyor. Sen genç saglıklı kadınsın olabılır dıolar. Ama ben kendımı affedemıyorum. Haklıyım ama hep kendımı özür dılerkem buluyorum. Kızlar lütfen sizi manüpüle eden, size bagıran, sonra bunu normallestırmeye calısan herkesten uzak durunSuçunuz yok bir insanı manipüle etmek = bir insana uyuşturucu madde vermek
Nasıl ki gizlice size biri uyuşturucu verip uyutunca nasıl uyurum diyemiyorsanız manipüle altındayken de nasıl izin verdim diyemezsiniz.
Şükredin daha hasarlı olabilirdi kredi çektirip 3 kuruşa sizi muhtaç edebilirdi, derslerinizi alın ve unutun bu konuyu
Bende manipüle altındayken sağlıklı karar veremem üzülmeyin geçti gitti çok şükür ayrıca birlikte olduysanız da oldunuz kafanızda büyütmeyin ilkiniz bile değil, siz de onu kullandınız sefanız olsun, erkekler utanmıyorsa sen hiç utanma git hatta unutmak için tek gecelik ilişki yaşa, boşanmış Özgür kadınsın istediğini yaparsın sadece kendini önemse
Ben ergende degıldım para da almaya calıstı. Verırmıyım? PislıkTesekkuer ederım herkes atnısını söylüyor. Sen genç saglıklı kadınsın olabılır dıolar. Ama ben kendımı affedemıyorum. Haklıyım ama hep kendımı özür dılerkem buluyorum. Kızlar lütfen sizi manüpüle eden, size bagıran, sonra bunu normallestırmeye calısan herkesten uzak durun
Tesekkuer ederım herkes atnısını söylüyor. Sen genç saglıklı kadınsın olabılır dıolar. Ama ben kendımı affedemıyorum. Haklıyım ama hep kendımı özür dılerkem buluyorum. Kızlar lütfen sizi manüpüle eden, size bagıran, sonra bunu normallestırmeye calısan herkesten uzak durun
Benım ıcım almazkı hemen polıslerın ıyı bır psıkolojısı olduna ınanmıyorumKadınlar birlikte olunca az biraz kablo fiş meselesi gibi bağlanıyorlar, o yüzden ne yapıyorsun yeni birine şans veriyorsun ve bu sefer ona bağlanıyorsunsevmesen bile birlikte olunca bağlanıyor kadınlar, dene derim hahaha ama güven versin kamera fln olmasın işinde gücünde bir beye şans ver kaybedecek şeyleri olan kişi sana zarar vermez, bi polis fln bulsana çok var ve çok libidoları yüksek anında unutursun bu jigoluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?