Bence kendini bu kadar kasma
Sırf biri seni seviyor , sende sevmiyorsun diye kendi duygularını ezmek zorunda değilsin
Ben artık görüşmek istemiyorum , kararlıyım sende beni seviyorsan kararıma saygı duy yeter..
Siz üstüne düşdükçe acaba oda bana karşı birşey hissediyorda , başka düşüncelerimi var der..
herkes ayrı bisey diyor arkadaslar kafam karisti ya
biri diyor olmuyor sonradan sevemezsin , sinir olursun
biri diyor seni seveni sec
kalbime sorarsam olmaz diyor, mantigim belki diyor
aynı durumu hatta fazlasını yaşadım...
her seferinde kibarca anlatmaya çalışıp olamayacağını dile getirdim..bir insan olarak onu çok sevdiğimi ama aşk anlamında A sı bile olmadığını acıkça söyledim...ve bu süreç inanın 10 yıl devam etti bir şekilde ne mi oldu ben ona 10 yılın sonunda aşık oldum ve evlendik,üstelik bir de kızım var...ve tanıştığımız da ben 15 eşim 16 yaşında idi...10 yıl vazgeçmedi...direndi,yeri geldi gözyaşı döktü hatta..hattaaa çoook daha fazlasını yaşadı bu sevgisi uğruna! ve ben ona henüz aşık olamadan önce şunu düşünürdüm'' ondan daha çok beni seven olabilir mi ki,bana katlanan,beni her halimle ,her hatamla sevip ,başına taç yapan,en kötü zamanımda ,yanımda biten,benim ugruma engelleri yok sayıp deviren,vs vs ve niceleri geçti aklımdan ama dedim ki aşk yok...onu anlamaya ona şans vermeye gayret ettim,kendimi dinledim,ilk zamanlarda ona bir sevgili edasıyla kendimce bakabilmeye bile katlanamıyordum...hoş adamdı,kızların dönüp bakabileceği kadar!!hayır olamayacak derken bir zaman sonra bende ona alışmış ve onu sevmiştim hemde evlenebilecek ve çocuğuma baba seçebilecek kadar!:)) inanın eşim ilk günki gibi,aşkı dopdolu ,heyecenı bitmedi,sevgisi sonsuz! ve inanın ben eşimi en az onun kadar çok seviyorum...ve şimdi biz şunun kavgasını yaşıyoruz... ben;'' ben seni daha çok seviyorum'' ----- eşim;''hayır ben seni daha çok seviyorum'' :))) asla aklıma gelmezdi,o eski günlerde söylenilse idi bana bunlar sanırım kabus olarak düşünürdüm....oysaki hayatımdaki anlamlı ve eşsiz rüyayı çok geç farketmiş ve belkide kaybetmek üzereymişim...hayat tersine dönebiliyor ve mucizeler var! diyebilirim.... çok mutluyum,ve ben o adama aşığımmmmm)
sade_kahve herşey gönlünce olsun canım...kalbinin sesinide ama mantığını dinle! eğer aşkı gitmek istersen seni götürebilir dehayırlısı ise olsun..kısmet ise,sen ne kadar kactıkça o da hayatta seni adım adım kovalar zaten!
paylastigin bu seyler bana ilac gibi geldi gercekten cok tesekkur ederim
dun aksam onunla konustum, sana su an bir cevap veremiyorum zamana ihtiyacim var dedim
o da ben de bunu istiyorum zaten zamana ihtiyacimiz var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?