N
NiDaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Arabası olan biri oldu diyelim ama sana değer vermeyen biri bu dahamı mantıklı kızlar illaki arabasımı olmalı erkeğin çok ilginç :uhm: Zamanla o da olur o da mühendismiş boş biri değilmiş ki.İllaki o kişi fakir biriylemi birlikte olmalı kafamçokkarıştı
sevgi olmayınca mantık işe girer. mantık işe girince de beklentiler farklı olur. karakterinin ve maddi durumunun ,iyi olmasına bakılır. arkadaşların demek istediği bu ,sanıyorum...
arkadaslar az once evlenme teklif etti
ve dedigi su
sen mantik evliligi de yaptim desen ask evliligi de yaptim desen onemi yok, yanimda ol yeter
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE
Ne güzelde söylemiş Şeniz
canım benimde eşim işyerinden bir arkadaşımdı ama fazla samimi değildik. şirketten tanırdım. sonra öyle bir zamanda hayatıma girdi ki zerre kadar istemiyordum. resmen hayatını zindan ettim ne dese bağırırdım terslerdim. ama baktım ki gerçekten beni seviyor. sonra şunu düşündüm; lisede bir öğretmenimiz demişti ki ''SİZİN SEVDİĞİNİZ DEĞİL, SİZİ SEVEN KİŞİ SİZİ MUTLU EDEBİLİR'' sonra düşündüm hayatım boyunca hep üzüldüm yanlış kişiler peşinde koştum dedim. tam 1 sene sonra bari bi şans vereyim belki olur diye düşündüm. bunları da eşimle güzelce konuştum. o da olgunlukla karşıladı. şuan 1,5 senelik evliyiz. 3 sene flört ettik. seviyormusun dersen hergün biraz daha aşık oluyorum gittikçe artıyor sevgim :asigim: sonuçta o beni daha çok seviyor ve mutlu etmek için herşeyi yapıyor :asigim:
arkadaslar az once evlenme teklif etti
ve dedigi su
sen mantik evliligi de yaptim desen ask evliligi de yaptim desen onemi yok, yanimda ol yeter
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herşey aşk değil bence...
öyle yada böyle yapın demicem sadece mantıklı olmaya çalışın.
ben şuan sözlüyüm şahsen sevdiğimle değil beni seven ve değer veren biriyle evlnmeyi tercih ederdim bence o zmn insan daha az yıpranır...
mantık evliliğine inanıyorum ben size bir ömür huzurlu bi yaşam verebilecek bi insansa eğer bence varsın sevgi olmasın ama huzur olsn...
Açıkçası bir erkek bana bu cümlelerle evlilik teklif etseydi,ben de hiç bir şey hissetmeseydim,hızla uzaklaşırdım kendisinden..
Bu kadar büyük bir aşkın içinde negatif durmak bana yakışmaz.. En güzeli onun yanında var olmamak derim..O adam da kendi yüreğine başka birini bulsun ben de dengimi bulayım derim..
Mantık evliliğine ben karşı değilim,ama karşımdaki de mantıklı olacak,kendisini sevmeyen insana ne olursa olsun yanımda ol bana yeter diyecek kadar kör aşık ise işin sonunda hem o hem de ben üzülürüz niye böyle bir vebalin altına gireyim ki?
ama asik oldugun kisiyle bi omur gecirmek ne kadar guzeldir
ben hic yasayamicam sanirim
o bunu yasiycak ya ben?:çok üzgünüm:
tesekkurler arkadaslar
o cok iyi biri
benim sevmem icin cok cok iyi bir insan olmasi degil baska seyler lazim
anlatamam ama anlatmasi zor, beklerken heyecanlanmak, telde sesini duyunca icinin titremesi, gozlerine bakamamak, dis gorunusunun cezbetmesi, soylegi her kelimeyi ezberlemek
ama bu yasta bu duygular olmuyor herhalde artık benden gecti
o kendi yolunu cizmeli, ben yalnizliga mahkum bir insanim, guzel olsam da egitimli olsam da, oyle deseler de artik asik olma yasim gecmis bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?