Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
çoooook teşekkür ederim topk için çok faydalı olacağını düşünüyorum.
sivilce ve lekeler için soyma yöntemini ve antibiyotik tedavisini öneriyomusunuz hangi durumda bu tedavi kullanılır birde karma ciltler için hangi kozmetik markalarını öneriyosunuz? lancome tonik ve nemlendirici(gece için yves rocher inositol) estee temizleyici ve peeling shiseido gözaltı ve arındırıcı maske clinique nem maskesi kullanmaya başladım birde yves rocher meyve özlü maske kullanıyorum aslında cildimin yorulmasındanda korkuyorum, lancome içinde fiyasko fln diyen oldu korktum açıkçası bi yardımcı olursanız çook sevinirim

seldacım canımın içi ...zaman buldukça yararlı olmaya çalışıcam .bitanem önce cildini temizle sabah akşam ...olur mu? gözeneklerin genişlemesine izin verme.komedon dediğimiz kapalı olanı yağ bezesi açık olanı siyah nokta olarak hemen beliriverir.önce bir karışım vericem onu 1 hafta kullan bu arada birde kuru olan pullanan kısımlara maske söylyim olur mu canım .şimdi,20 yk gülsuyu,1 limon suyu,3 yk bal bunları karıştır buzdolabında 1 hafta durur.günde bir kez pamukla yüze boyuna sürüp 20 dk beklet sonra iyi suyla yıka .banyo sonrası haftada bir 1 çk badem yağını, 1 çk poleni biraz sütle kıvam vererek karıştırıp yüzüne sür.1o dk sonra yıka...seldacım nivea biraz yetersiz olabilir başka ürün deneyebilirsin ..yazışalım daha çok şey yapılabilir .biz değerliyiz önce kendimizi sevelim dimi..canımbenim öpüyorum.....

sehnsucht06 canım...şu an için sivilcelenme var mı?aktif durumda ve iltihaplı mı?hangi bölgede çoğunlukla vede cilt tipinizi alabilrsem daha sağlıklı olur.ürünler güzel , soyma işlemi daha çok kışın yapılır artık zamanı diil bence mart güneşi yakıcıdır farketmesekte güneş koruma faktörlü nemlendirici kullanmalısınız şöyle söyliim..antibiyotik fazla önerilmez ama tetkikler yapıldıysa belirli bir müddet için kullanın. yalnız temiz tutmalı ve ellememelisiniz sağlıklı beslenmeliyiz.yağlı asitli ve kızartma türü size yasak...hiç diilse az tüketin.temizleme sütü ve tonik aynı marka olmalı maskeler değişebilir peelingi evde doğal olarak yapabilirsiniz arzu ederseniz yazarım.lancome için endişe etmyin ama clinicte güzel fiatı uygun.birde muhteşem bir sivilce kurutucusu var deneyin derim.mankenlerin çantasından eksik olmayan bi ürün ben hiç bir ürüne yakın diilim şöyle, her markanın çok güzel çalışılmış belli ürünleri var .sorulara göre sizlerle paylaşıyorum cevabinızı bekliyorum sevgiler ...

merhaba sevilay abla benmde bir sorum olucak . . . benimde yanaklarmda sivilce oluoyordu ve ben bunları sıktıkça hem küçük çukurlar meydana geldi . çok fazla belli olmasa çok fazla rahatsız oluorum . bunun için bana herhangi krem veya maske önerebilirmisiniz acaba. sivilce sorunuda hala yaşıorum malesef.yüzüm yağlanıo hemn :KK43: ve sivilceler çıkıo tek tük . bu beni oldukça rahatsız edio :KK43: ne yapabilrimmm :KK43:

sehnsucht06 canım...şu an için sivilcelenme var mı?aktif durumda ve iltihaplı mı?hangi bölgede çoğunlukla vede cilt tipinizi alabilrsem daha sağlıklı olur.ürünler güzel , soyma işlemi daha çok kışın yapılır artık zamanı diil bence mart güneşi yakıcıdır farketmesekte güneş koruma faktörlü nemlendirici kullanmalısınız şöyle söyliim..antibiyotik fazla önerilmez ama tetkikler yapıldıysa belirli bir müddet için kullanın. yalnız temiz tutmalı ve ellememelisiniz sağlıklı beslenmeliyiz.yağlı asitli ve kızartma türü size yasak...hiç diilse az tüketin.temizleme sütü ve tonik aynı marka olmalı maskeler değişebilir peelingi evde doğal olarak yapabilirsiniz arzu ederseniz yazarım.lancome için endişe etmyin ama clinicte güzel fiatı uygun.birde muhteşem bir sivilce kurutucusu var deneyin derim.mankenlerin çantasından eksik olmayan bi ürün ben hiç bir ürüne yakın diilim şöyle, her markanın çok güzel çalışılmış belli ürünleri var .sorulara göre sizlerle paylaşıyorum cevabinızı bekliyorum sevgiler ...

çok teşekkür ederim
cildim karma, alnım çenem ve burunda akne sıkıntısı yaşıyorum ama yanaklarım kuru, sanırım akneli ve sivilceleri bölgeleri hallediyim derken yanaklarım kurudu. ürünleri kullanmaya başkadıktan sonra ciddi derecede sivilcem çıktı belkide stresten oldu benim adet dönemimdede çok çıkar ve iltihaplı, kızkardeşimin doğum yaptığı gece sadece çenemde 10 tane fln birden çıktı, yavaş yavaş geçiyo gibi uçları kurudu ve döküldü ama hala kızarıklıkları belli cilt altındada şişkinlik var çıkacak gibi...birde alın kenarımda gözüme doğru komedonla yanlış sıkılma sonucu oluştuğunu düşündüğüm derin izler var azaldı gibi ama sık ve yanyana birkaç iz sanki orası kesilmişte iz kalmış gibi duruyo nasıl kurtulurum bilemiyorum çok rahatsız ediyo beni bu konuda aydınlatırsanızda çok sevinirim, bu arada cliniquenin 30 koruma faktörlü nemlendiricisinide lancome nemlendiricinin üstüne uyguluyorum
sivilce kurutusucu clinique mi?
birde cildim çok solgun gözüküyo:KK43:
şimdiden teşekkürler

vazgeçilmezim [eminim gerçekten öylesin] canım ,yağlı cildi önce dengelemek gerekir.jel temizleyici [köpürterek temizleyen] alkollü tonik kullanabilirsin.su bazlı nemlendiriciyi tercih etmelsin cilde uygulana maskeyle başlayalım bakımına..haftada bir yapılır.evde hazırlanan kolay bi karışımdır.gözenek sıkıştırıp yüzü düzgün halde görünümünü düzeltir.1 tk limon suyu.1 damla badem yağı biraz kille ve iyi su ile karıştırılıp yüzüne sürülüp ilk seferde 10 dk bekletilip yıkanır önce ılık sonra soğuk su ile ...ardından gündüz yada gece kremi sürülür...hassasiyet için herzaman bilekte deneyin emi canım...görüşmek üzere...sevgiler

sehnesucht06 canım...iki nemlendiriciyi üstüste kullanma ...ama clinicin 30 faktörlü güneş kreminden bahsediyorsan evet...cildinin solgunluğu için hemen biberiye alıp kaynat ve bu suyu kullan sabah akşam kan dolaşımına yararı olur.sivilceler sıkılmayacak tamammı canım..şimdi kuru olan kısımlar hariç hemen ıspanağı alıp yaprak kısmınıılık süte batırıptemiz bir tülbentle yatarak 15 dk bekliyosun sivilceli yağlı bölgeye.ara ara soğudukça değiştir veeeee öylece kurumaya bırak haftada iki sonra seyrekleştikçe haftada 1 sivilce ve yağ dengesine göre önce bir dengeleyip sonra maska bakımına geçelim.ürünleri kullanmaya devam et emi canım. kurutucu clinic canım.beni bilgilendirirsen sevinirim.

vazgeçilmezim [eminim gerçekten öylesin] canım ,yağlı cildi önce dengelemek gerekir.jel temizleyici [köpürterek temizleyen] alkollü tonik kullanabilirsin.su bazlı nemlendiriciyi tercih etmelsin cilde uygulana maskeyle başlayalım bakımına..haftada bir yapılır.evde hazırlanan kolay bi karışımdır.gözenek sıkıştırıp yüzü düzgün halde görünümünü düzeltir.1 tk limon suyu.1 damla badem yağı biraz kille ve iyi su ile karıştırılıp yüzüne sürülüp ilk seferde 10 dk bekletilip yıkanır önce ılık sonra soğuk su ile ...ardından gündüz yada gece kremi sürülür...hassasiyet için herzaman bilekte deneyin emi canım...görüşmek üzere...sevgiler

çok teşekkür ederim ablacııım . hihoyyyt önerilerini özenle yapıcam ben en yakın zamanda aktara gidip kil alim :nazar:kendine çok ii bak :eek:

bu topiği okuyan ve soru soran arkadaşlarıma ara ara genel bilgiler vermek istiyorum yüz masajından ürün kullanımı ve bazı püf noktalara o yüzden sayfalara bakarak sorular alırsam .mutlu olurum. önce şunu söylemeliyim cilt özen ister yüz yada vücut olsun farketmez.hareketler hep yukarı doğrudur.ürün kullanırken temizleyici tonik mutlaka olmalıdır kirli ve tozlu bir ayakkabıyı boyamaya benzer temizlenmemiş cilde krem yada fondöten sürmek.........ve sivilceli bölgelere asla peeling yapılmaz...şimdilik bu kadar sevgiler

sehnesucht06 canım...iki nemlendiriciyi üstüste kullanma ...ama clinicin 30 faktörlü güneş kreminden bahsediyorsan evet...cildinin solgunluğu için hemen biberiye alıp kaynat ve bu suyu kullan sabah akşam kan dolaşımına yararı olur.sivilceler sıkılmayacak tamammı canım..şimdi kuru olan kısımlar hariç hemen ıspanağı alıp yaprak kısmınıılık süte batırıptemiz bir tülbentle yatarak 15 dk bekliyosun sivilceli yağlı bölgeye.ara ara soğudukça değiştir veeeee öylece kurumaya bırak haftada iki sonra seyrekleştikçe haftada 1 sivilce ve yağ dengesine göre önce bir dengeleyip sonra maska bakımına geçelim.ürünleri kullanmaya devam et emi canım. kurutucu clinic canım.beni bilgilendirirsen sevinirim.

çok çooooooooookkk teşekkür ederim hemen bugün başlıycammmm:teytey:a.s.

emin oluyum istedim ıslattığım ıspanağı tülbente sarıcam dimi??

Son düzenleme:
zenku ,canım seninde cildin kuru ve siyah nokta oluşuyorsa temizlemeye ve nemlendirmeye özen gösrer.kuru cilt buhar banyosu:kaynamış suya papatya atın ve havluyla yüzünüzü buharda bekletin 10 15 dk sonra temiz pamukla siyah noktaları zorlamadan temizleyin çıkmayanlar tedavi süresince temizlenir merak etmeyin.free alchool yani alkolsüz tonik kullanın sabah akşam... birde allerjik cilt yapınız yoksa [önce kolunuzun iç kısmında deneyin]1 yk yoğurt 1 tk badem yağını karıştırıp maskaeolrak kullanın .bütün maskeler göz ve dudak etrafı hariç sürülür.sevgiyle kalın ve de yüze el sürülmez emi canım...sakın oynama cildinle.....

çok teşekkür ederim canım daha oynamıcam yüzümle papatyayı da aktardan alıp hemen denicema.s.

sivilce lekeleri karma cilt için ..öncelikle cildi temiz tutarak ve tonikle gözenekleri sıkıştırın gül suyu ve limon karışımını her gün sabah akşam yüz ve boyuna uygulayın karışım.yarım limon suyu 100 gr saf gülsuyuna karıştırılır ağzı kapalı şişede buzdolabında saklayın olur mu...ayrıca elma kabuğu lekeli yerler için çok güzel bir açıcıdır haftada birgün 1 tk pakmaya 1 tk oksijenli su 1 aspirin toz halinde uygulanırsa faydalı olduğunu gözlemledik sevgiler

çok tşk ederim canım Şeniz

canımcım.ıspanak yaprağını cilde koyup üzerine tülbent koyucaksın soğuyunca değiştir her seferinde 3 yada 4 yaprak yeterli bitanem sevgiyle...

erkek arkadasimin yanak cene ve biyik bolgesinde olusan sivilcelerden dolayi ona Biotherm Biopur un 2 temizleyici urununu (gozenek sikilastirici)a ldik ancak bir kac gun sonra sivilcelerinin arttigini kesfettik...
Acaba temizlendigi icin ciltte bir kusmami olmustur yoksa bu urunu kullanmayi birakmalimi ne onerirsiniz?
Bir diger sorumda kendisi acnelyse surmus bunlarin ustune simdide yanma ve kizarma var ciltte acil bir oneriye ihtiyacimiz varrrr.....

merhaba :)) ben suratıma fondoten falan sürsem yanağımda soyulma falan oluşuyor sürünce,,, ve yanaklarımda hep belli belirsiz sivilceler var görünmüyo ama pürüzlü duruyo ayrıca ben burnumdaki siyah lekeler için buhar falan denedim ama sonra yine çıkmadılar aynı hali kaldı... şimdiden teşekkürler sevilay abla hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
epitaph, canım . pütürlü ciltler için özellikle temizleyip sivilcesiz bölgelere özellikle peeling temizliği yap akşamları mutlaka temizle. daha gençsin sanırım fondöten kullanımını ileri yaşlara bıraksan daha iyi olur.sanırım karma bi cilde sahipsin burun bölgesine buhar ve peeling yap.yazılarımı takip edersen çok yararlı reçeteler alır uygulayabilirsin.yalnız hemen çıkmadılar diye bırakma emi canım...birde sana evde uygulayacağın maske ...salatalığı ezip , bir damla badem yağı ile karıştırıp kullanırsan basit ama etkili doğal bir yöntemdir.sevgiler

canım... erkek arkadaşının kullandığı ürünler güzel yalnız acnelyse i kullaanmasın üst üste cildin yağ dengesinde bozulma olur ..ve koruma kalkanı olmadığı için tahriş olabilir yatıştımak için papatyayı demlayip suyunla yüzü silin tonikleyin yatıştırıcıdır.birde yalnız temizleyip cildi dış etkenlere maruz bırakmayın .su bazlı bir nemlendirici kullanın aynı markanın olabilir sevgiyle kalın...sivilceler için de endişelenmesin belli bir zaman daha bekleyin ....emi canım....maske yapma şansı varsa yardımcı olurum

epitaph, canım . pütürlü ciltler için özellikle temizleyip sivilcesiz bölgelere özellikle peeling temizliği yap akşamları mutlaka temizle. daha gençsin sanırım fondöten kullanımını ileri yaşlara bıraksan daha iyi olur.sanırım karma bi cilde sahipsin burun bölgesine buhar ve peeling yap.yazılarımı takip edersen çok yararlı reçeteler alır uygulayabilirsin.yalnız hemen çıkmadılar diye bırakma emi canım...birde sana evde uygulayacağın maske ...salatalığı ezip , bir damla badem yağı ile karıştırıp kullanırsan basit ama etkili doğal bir yöntemdir.sevgiler

hmm çok teşekkür ederim :asigim:

gözenekler için bi formül istiyorum...lütfen

hemen jitemciğim, en basit yolu önce peelingle temizleyip gözenekleri açıyosun.sonra sıkıştırıcı maske ve ardından tonik arkasından nemlendirici tamam mı canım ..formüle gelince...hemen uygulanabilen mevsiminde bir meyve olan portakaldan yararlanabilirsin.bir iki damla badem yağı ve portakalın suyunu yüzünüze sürüp 20 dakika sonra ılık arkasından soğuk suyla yıkayın ..sevgiler.....

X