- Konu Sahibi sevilaydinçer
sağlıklı beslenme, cilt bakımı, zayıflama,saç ve makyajla ilgili sorularınıza çözüm getirmeye çalışırım...sağlıklı bakımlı ve güzel olmak hepimizin hakkı dii mi?
merhaba sevilay hanım bu konuyu daha yeni gördüm hala cvp yazıyormusunuz bilmiyorum ama size birkaç sorum olacak benim öncelikle bende kendimi bildim bileli göz altı morluğu var yani sanırım ırsi acaba bunun bir çaresi varmıdır.26 yaşındayım hafiften kırışıklarımda oluşmaya başladı bunun için ne önerirsiniz.burun çevremde yanak ve çene siyah nokta şikayetimde var özelliklede burunda daha yoğun ama böyle nasıl anlatıyım küçük küçük noktalar sıkılmıyor bile sanki tüy gibi ama yanak bölgemde kullandığım vicy ürününden dolayı gözeneklerim açıldı ve pürüzsüz bir cilt için ne yapabilirim cildim karma ara ara sivilce çıkıyor ve izleri kalıyor sırtımda sivilceler çıkıyor yani iltihaplı sivilce değilde sanki akne gibi bunlar kalçama kadar iniyor ve kaşınıyor doktor benzamycin yazdı ama bir faydasını görmedim biraz uzun oldu ama ben esmer tenliyim bazen cildim çok kararıyor bazende çok soluk görünüyor yani genel olarak cildim için tonik sıkılaştırıcı yani günlük bakım için neler önerebilirsiniz çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler.