Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
nanelinargile... canım benim teşekküre değmez...güzel günler olsun hayatında keşke herşeyin çaresi bu kadar kolay olsa sevgiler bi tanem...her zaman sorulara açığım elimden geldiğince ...vaktim elverdiğince....

sevilay hanım acaba dirseklerdeki koyuluk ve kuruluk hakkında bir yardımınız olabilir mi...benim dirseklerim sanki kirliymiş gibi kararmış durumda ve özellikle dayadığımda bazen normalde bile acıyor görüntüsü çok rahatsız edici...rengini açabilirmiyim ya da bundan nasıl kurtulurum...vücudum da genelde kuru banyodan sonra balmandol kullanıyorum her gece de ürederm ile vücudumu nemlendiriyorum. fakat dirseklerime faydası oluyor.nutraplus ve kerasal forte kullandım yine de olmadı.forumda ılık zeytinyağında bekletin diyor ama denemedim de...yardımcı olabilirseniz sevinirim...

nlgn10 merhaba canım..kuru vücut cildi benimde derdim...hatta zaman içinde kaşıntı kızarıklık olabilir...ne denediysem olmadı ...normal ph dengesi nötr sabun dahi olmuyo ..bence sizde vücut şampuanı duş jeli kullanın ilk önce...birde 2 yada 3 gün duş almadığınız zaman body lotionu tekrarlayın yıkanmasanızda..neutregenanın kuru ve hassa cilt sütü bana çok iyi geldi ..fiatıda uygun ama dediğim gibi sık kullabmak gerekiyo cilt hiç nemsiz kalmamalı...eczanede doktorların tavsiyesi ürünler var ama çok pahalı ve sosyal güvence kapsamında diil..birde exsapial lipo arada kullanılabilir..eczaneden sorun...bunu uzman dr yazabiliyo....dirsekler için dizlerede limon sıkıldıktan sonra kalan yarım daire limon kabuğuyla ovun...sonra vazelin yada el kremi sürebilirsin...devam edersen bu basit yolun ne kadar etkili olduğuna şaşırabilirsin...sevgiler canım..

çok denedim ama olmuyor...sadece o an yumuşuyor ama kısa bir süre sonra tekrarlıyor...ayrıca rengi hiç açılmıyor( bu da çok utanç verici...

hayatım o zaman ...renk açıcı maskeyi haftada bir kullan yüz için olan kil maskesini renk açar ..ben yinede limonda ısrarlıyım.maskeyle kullan ama sonra yağlı kremle nem vermeyi unutma sevgiler.......

ya yüzümdekı siyah noktalar benı oldugmdan esmer ve cok kotu gosterıyor yuzum sankı yag deposu yaa napcam ben hiç bişe işe yaramıyor cnku gozeneklerm buyuk

merhaba sevilay hanım benim sorunum alt çenemde yanlarda ten rengim daha koyu.iki leke şeklinde.bunları geçirmek için ne yapabilirim.

gübüşcüm ...lekeler güneş yada doğum lekesi şeklindemi...birde cilt tipini bana bildir canım sevgiler

maix önce yüz temizleme jeli ve alkollü tonikle işe başla neler yaptığını yaz emi canım.....sebamed alabilirsin..16 yaşından büyüksen yüzünü buhara tut içine nane koy 20 dakika bekle.sonra siyah noktaları temiz selpakla sık olkollü toniklenmiş pamukla silerek yerlerini temizle tahriş etmeden ve zorlamadan
emi canım bu işlemi haftada bir yapar ürün kullanırsan sonuç alırsın...sevgiler

ikiside değil canım.kir gibi duruyor.iki taraftada var.çil gibi filan değil.resmen kir gibi duruyor. cildim yağlı biraz.

Sevilay hanım merhaba. Öncelikle çok teşekkürler onca kişiye yardımcı oluyorsunuz. Bende sorunumu söylemek istiyorum. ılgilenebilirseniz çok sevineceğim. Yaşım 30. Bazen elimi yüzüme sürdüğümde burun alın ve çene kısmına elime resmen yağ geliyor. Ama buna karşılıkta bu bölgeler resmen soyulur gibi oluyor pütür pütür deri soyuluyor resmen. O yüzden fondoten felan süremiyorum çünki sanki hani çok kirli olurda öbek öbek kir çıkarya hamamda keselenince öyle oluyor. Şimdiye kadar hiçbir kozmetik ürünü kullanmadım diyebilirim. Ne nemlendirici ne gece kremi ne göz çevresi kremi. Sadece burnum alnım ve çenemde öyle dökülmeler olunca krem sürdüm ne bulduysam. O an için iyi geldi sonra yine aynı. Cildime önem göstermiyorum bu aşikar Ayrıca siyah noktalarım var burnumda ve çenemde. Tabi ayrı bir sorun ise göz altındaki yağ bezeleri. Bir iki hafta bitkisel yağlardan üzüm çekirdeği yağı ve badem yağını karıştırıp sürmüştüm yüzüme. Ondan sonra bu göz altı yağ bezeleri büyüdü sanki ve elmacık kemiklerimde de iğne ucu şeklinde bir sürü yağ bezesi oluştu. Ve ben bunları nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Ne yapabilirim bu yağ bezeleri için? Cilt bakımına gitmek istiyorum öncelikli olrak çünki bunların önce temizlenmesi gerekiyor sanırım. Fakat uzman göz altındakilere dokunmamayacağını söyledi. Doktora gittim alırız fakat iz kalır dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Cilt bakımına gideceğim fakat sonrasında kendim ne gibi bakımlar yapmalıyım? Çok uzun oldu biliyorum ama şimdiden çok teşekkür ederim... Kalın sağlıcakla...

iyi geceler sevilay hanım;
bugün burada çok iyi olduğunu duyduğum cilt doktoruna danışmak için muayenehaneye gittim.yüzümdeki kırmızı sivilce büyüklüğündeki lekelerin (kuproz diye tahmin edilen) aslında kılcal damar toplanması değil bir çeşit virüs olduğunu bağışıklık sistemimin çökmesinden kaynaklandığını ve önlem için bir hap olduğunu bu ilacı da en az iki yıl kullanmam gerektiğini söyledi. tam çare de değilmiş ama en azında daha hafif geçirmemi sağlarmış...yanlış ürün kullandığım için de göz altlarıımda morluklar olduğunu söyledi.ayrıca beyez beyaz noktacıklar var. onları da hallederiz 100 ytl olur dedi. ilacı da danışma olduğu için söylemedi. muayene de yazacak...
oradan çıkınca da tesadüfen bir eczanede bir kozmetikçide cilt uzmanı varmış onlara da uğradım...ikisi de cildim bakımsız ve nemsiz olduğunu söylediler göz altlarımdaki morluklar da nemsizlik ve yanlış üründenmiş. eczane la roche posat effeclar serisini tavsiye etti(ben de tolirane serisini iyi duynuştu.) kozmetik mağazası da innova yı tavsiye etti...
bilgi vermek ve akıl danışmak istedim...bu doktorun bahsettiği virüs ve hap ne olabilir...bu iki markalar hakkında ne düşünüyorsunuz.(cilt tipim karma...) şimdiden çok teşekkürler...

sagol canm denicem dediiğini birde saçlarm yandı ucları kestirmek istemıyorum eger kestirirsem cok kotu duracak çünkü en kısa olan katlarımın ucları yandı.napmam gerek bu diger saglklı saclarımı etkılermı

canım birde kollarmda kıllardan sokayetcıyım.ben koyu kumral acık esmer arası tenliym.kıllarm ince ve koyu renklı deil.gecen sene sarartıcı surdm turuncu oldu kotu durdu birdaha yapmadm ama smdi uzadı cok uzun duruyor ve kotu duruyor napmamı onerırsn alaym mı ama heryerımı almakdan onla ugrasmak ıstemıyorm almadan bunları azaltıcı kremler yokmu ?

150 kilodan 60 kiloya 12 ay içinde düştüm karnımdan 3 4 kilo olmak üzere bütün vücuttan 7 kilo deri alınması gerekiyor ve korkuyorum operasyonlardan. Lütfen yardımcı olun. Derim üzerime bol gelen bir giysi gibi oldu.

riotgirl ah be canım sana diet veren kişiler hiç spor yapmanı söylemediler mi hareket vermedilermi yoksa kendin mi verdin..bir program dahilinde olmadığı belli ...çünki bu kadar deformasyon fazla bi tanem..çok hızlı kilo vermişsin.operasyondan başka çare yoksa ki sonuna kadar araştır ..ama yaptırman gerekiyorsa korkma canım çünki bu güzellikten öte sağlık için ..sevgiler canım...

naiw kılları aldırıp tüy azltıcı kullan..karınca yağı yumurtası kremi yada eczanede bitki derman adlı kremler işe yarıyo deniliyor..sende bunu yapabilirsin canım..aldırdıktan sonra belli gün kullanılıyo ...

saçlarını yanmış uçlarını kestiremiyorsan badem yağı ,yumurta sarısı,bepanten ampul bi de e vitamini kapsülünü karıştır ve saç diplerine tüm saçlara yedir..1 saat bekle hatta 2 saat..sonra saçın kuruyken şampuanı saça sürüp yıka ve uçları bol kremle her banyoda bu kürü 15 günde sonra ayda bir yapabilirsin emi güzelim sevgiler..

nlgn10 cevabım gecikti özür bi tanem..ama kozmetk ve inovayı boşver...la roche posay olabilir doktorun ve kozmetiğin bahsettiği morluklar nemsizlikten olmaz genetiktir yada cilt hassasiyetidir birde böbrek sorunlarından oluşur canım..nem ve bakım tabiiki gerekli göz altı için lierac diopticalm i kullan..ben çok yararını gördüm fiatıda uygun avene yide cilt için öneririm ama yüzündeki virüs olayını çözemem görmeden fakat böyle bi imnü sistem hastalığı duymadım başka bir doktorla görüşüp tahlil yaptırsan daha iyi olur derim...daha doğrusu bir dr un söylediği ile yetinme ..çünki güvenimizi yitirdiler ne yazıkki...bana eğer gecikmediyse bildirisen sevinirim canım sevgiler

sidelyacığım üzgünüm geciktim sana bazı önerilerim olacak bana cildinde hassasiyet veya alerji varmı yada meyve asidine aleji bildirirmisin canım birde kızarıklık oluşuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…