Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
shalott hayatım...karma bir cildin var demekki..kuru bölgelere nem uygula doğal olarak muz maskesi yapabilirsin..elma püresi de olur nemlendiriciyle uygula canım....karma cilt zordur yağlı bölgelerin sebum dengesini düzelteyim derken yanaklar kurur..clinique 2 numara kullanabilirsin loreal,olay dior yada body shop olabilir ...sevgiler...

nlgn10 hayatım kuprozda lazer kesin çözüm niye korkuyosun.renkli nemlendirici dior yada daha uygun fiatlı ürün olabilir makyaj ürünü sorun diil ama tedavi olmaz...acıbadem sütü asla kullanma.l neutregena loreal olay diadermine clinique[ antialerjik olduğui için }olabilir...tonik de bu markalar olabilir canım.sevgiler...

sevilay hanım merhaba ben size yazmıştım kıl batık lekeleri için elma sirkesi su karışımı demiştiniz kulllanıyorum onu şimdide bebek purdasıda sürüyorum sakıncalımı bu

island canım.clinique 3 numaralı tonik sana uygun birde aynı markanın sebum dengeleyici ürünü var.gözenek sıkıştırıcı ..maskeye para verme kil maskesini özellikle yazın kullan birde su bazlı nemlendirici şart emi canım dediğim gibi önce temizlik ...sevgiler

serezcim hayır canım kullanabilirsintabiiki arada kese yada peelingi ihmal etme sonrada nemlendir herhangi bir body lotion olabilir canım...sevgiler...

ben keseyi kabak lifiyle her banyoda yapıyorum peelingi kaya tuzu demişsin kuru kuru ovalayacağım dimi onu.peki 2 ay içerisinde bu lekelerin geçme ihtimali vramı

benımkını cvplamamşsınz
sivilce izlerime ne önerirsinz demiştm?
birde siyah noktalarım?
cildim yaglı ve hassas

maixcim 15.sayfada biraz bilgi vermiştim şimdi daha detaylı yazdığın için sorularınına cevap vermeye çalışayım canım....bitanem önce yağ dengesini düzenlemelisin bu ürünle[ clinique nin var böyle bir ürünü} yada sık temizlik ve alkollü tonikle kil maskesiyle olabilir..gözenekler derin temizleyici maske kullandığın için sürekli sıkı olacak ve cilt pürüzsüz görünecektir.siyah noktalar oluşumunu azaltır zamanla kaybolur. nane veya yatıştırıcı etki gösteren papatya atarak buhar banyosu yaptıktan sonra siyah noktaları alkollü pamukla temizle canım...sonra sıkştırıcı maskeyle ve tonikle bunu sürdürmelisin...nemlendiricinde cildine uygun su bazlı olmalı...hasas cildin olduğu için izlere limon suyu veya elma sirkeli su kullanamazsın dermoliciqanın leke kremi yada roc un kini kullanabilirsin soyalı bir ürünüdür.lekeler için ama önce denemelisin alerji yapmaması için sevgiler....

serezcim zaman tabiki verilmez koyuluk derecesini bilemem ama çok takıntı yapma bitanem.. kaya tuzunu nemli cilde yap canım. birde vücut peelingi ve ton açıcı kremlerden alabilirsin biotermden ben bi araştırayım yada başka markalardan tamam mı canım ...her yeni gün öyle çok ürün çıkıyo ki inan takip etmekte zorlanıyorum...ben genelde hipo alerjik diilde anti alerjik ürün taraftarıyım bu yüzden kendini kanıtlaış binlerce testten geçmiş markayı yada dermokozmetiği tercih ediyorum..seçiçiyim ama herkesin daha doğrusu hepimizin bütçesine uygun abartısız makul fiatlı markalar arsında kişilere seçenekler sunmaya çalışıyorumcanım...çünki aktarlardan yada nette reklamı yapılan abuk sabuk şeyler kullanılıyor.bu ürünler cilde zarar verir vede sarkma kıllanma yapar...parfümeri ürünleride daha çok sorunsuz ciltlere temizleme maksatlı olabilir ama anti aging bakım veya onarım için yeterli diildir.ev yapımı uygun doğal ürünler emek ister ama daha yararlıdır bence ...yoksa ne öldürür ne ondurur dedikleri ürüne boşa para vermektense bilinçli olmak en güzeli.....pahalı olan değil size yarayan ürün iyidir .yüzlerce lira verdiğiniz ürün sizin cildinize uymazsa hiç bir yararı yoktur.ama gülsuyu belkide en güzel tonik olabilir...cildinize uyarsa ama derin temizleyici renk açıcı diildir bunuda belirteyim....sadece kuru ciltlere özel yatıştırıcıdır...sevgiler....

sağol cnm yazdıgın için.15. sayfadakını de gormedm :)
doktoruma da sormuştm bunları,buhar banyosu yapma dedi cildm genç oldugu içn zararlymş (17 yasındaym)
clean clear temızleyıcı kullanıyorm.çamur maskem,soyulan pirinç özlü maskem var.ve bitkisel maskeler de yapıorm ama olmuyo olmuyo! alkollu suyum da var her gece yatmadan once suruyorm temızledkten sonra.tonık olark gulsuyu kullanıorm.bunları 1 yıldr yapmama ragmen bi gelişme yok.sadece sivilceler azaldı cldm beyazladı. ama siyah noktalar yuzunden gene kapkara görunuyorm .(

merhaba,belki daha önce sorulmuştur,sorulduysa özür

benim alnımda koskaca bir sivilce var yakşaık 2 haftadır ve geçmek bilmiyor sert ve ucu çok az.normalde cildimde sivilce çıkmazdı nerden geldi ve neden bu kadar inat geçmemek konusunda anlamıyorum.bu arada cildim karma.

bu sivilceyi söndürebilmek,kurutabilmek için ne yapmalıyım?teşekkürler...

sevilay hanım tavsiyeniz için saolun da dermokozmetik ürünler kullansam daha iyi olur diye düşünüyorum ama bana tavsiye ettiğiniz ürünler dermokozmetik değil?...

Şuan Olay'in hassas ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum. Bu bitsin dediğini deneyeyim canım tuzludur da fiyatı-tatlicadiarzu-
İşe yarayacağını bilsem hiç düşünmeden elimdeki toniği de bırakıp alırım.
Çok teşekkür edrim canım.:1hug:

sevilay hanım uzun uzun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.lekelerin renkleri çok koyu değil ama belirginlik var.zaten bana doktor kıl kökü iltihabı teşhisi koymuştu.antibiyorik kremler kullanmıştım.siz araştırın o zman.renk açısı krem bana bildirin.ben bir ara expigment kullandım lekeler çok kızardı bıraktım.cevabınızı bekliyorum.

nlg10 canım dermokozmetik ürün markalarından daha önce bahsetmiştim biraz pahalı oldukları için daha uygun markalarda arada veriyorum iyi sonuç aldığımız ürünler oluyo şu var kozmetik dünyasında her markanın 1 yada iki süper ürünü oluyo örnek peynir ekmek gibi satılan estee lauderin night repair adlı serumu biz onların üzerinde duruyoruz temizleyici tonik aynı marka olurda illaki gündüz gece kremi de ondan olacak diye bişey yok...dermokozmetik ürün istiyorsanız mükemmel tabii muradı yada aveneeyi deneyin diorun renkli nemlendiricisi güzel onu kullanı.n..sevgiler...

maix toniğin yetersiz senin cildine gülsuyu olmaz alkollü tonik kullan..ürünlere ve kil maskesine devam et canım...sevgiler....

Sevilay Hanım bana bi çare lütfen... şutarafagitti
Cildim karma son 1 aydır yüzümde pullanmalar oluyor daha sora pullanan yerlerde kızarıklıklar oluşuyor fisfisfis su çiçeği çıkarıyorum zannediyorlar beni ne önerirsiniz bana sırım sırım sızlıyo kızarıklıkların olduğu yerler. :çok üzgünüm: Bide benim yanağıma kocaman bi sivilce çıkmıştı sıkmadım kendiliğinden patladı ve aktı ama izi geçmedi ve içinde bişimi kaldı bilmiyom baya bi sert dokununcada ağrıyo izde yaptı nasıl bir yol izlemem lazım bana yardım edin lütfenn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…