Sevilay hanım merhaba. Olsun sorun değil sizinde işleriniz yoğundur anlayabiliyorum. Ama ben bu arada cilt bakımı yaptırdım. Sanırım iyiki yaptırmışım. Bu yaşıma kadar temizliği için sadece suyla yıkayıp çıkıyordum çünki. Şuan cildim nefes alıyor. Bakımım MD Formulations ürünleri ile yapıldı. Yanaklarımdaki yağ bezeleri sıkıldı. Şuan bu sıkılanların yerleri iyileşti sayılır. Md nin ürünlerinden temizleme, nemlendirme, koruma ve düzenleyici ürünlerini aldım. Düzenli olarak onları kullanıyorum. Şuan için çok memnunum. Cildime iyi geldiğini düşünüyorum. Ama biraz pahalı ürünler olunca göz çevresi için olan ürünü almadım. Bunun için ne önerirsiniz ? Ayrıca cilt bakımını yapan estetisyen, göz altında olan yağ bezelerini sıkamayacaklarını, orasının çok hassas olduğunu ayrıca bunların artık yağ beze halinden çıkıp etle dolduguğunu söyledi. Bende bakıyorum ve cidden içleri beyaz değil onların. Kendi derim gibi olmuş. Tabi bunda benim payım çok büyük sanırım. ığneyle açıpğ sıkmak istememden sonra bu hale dönüştüğünü düşünüyorum. Ve kolesterolümünde yüksek olabileceğini söyledi. Ama bu konuyuda hep ihmal ediyorum. Ayda bir başka bir hastalığım için cildiye doktoruma gidiyorum. Bunları göstermek aklıma bile gelmemişti. Gerçi bilmiyorum yapılacak birşey varmı bunlar için ama ???
Eğer yapılabilecek birşey var ise tavsiyeleriniz benim için önemli. Cildim alerjik bir cilt değil. Hassasiyetimin olduğunuda sanmıyorum. Bu yağ bezeleri oluşumu dışında tabi :) Kalın sağlıcakla...