Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
Sevilay hanım merhaba. Olsun sorun değil sizinde işleriniz yoğundur anlayabiliyorum. Ama ben bu arada cilt bakımı yaptırdım. Sanırım iyiki yaptırmışım. Bu yaşıma kadar temizliği için sadece suyla yıkayıp çıkıyordum çünki. Şuan cildim nefes alıyor. Bakımım MD Formulations ürünleri ile yapıldı. Yanaklarımdaki yağ bezeleri sıkıldı. Şuan bu sıkılanların yerleri iyileşti sayılır. Md nin ürünlerinden temizleme, nemlendirme, koruma ve düzenleyici ürünlerini aldım. Düzenli olarak onları kullanıyorum. Şuan için çok memnunum. Cildime iyi geldiğini düşünüyorum. Ama biraz pahalı ürünler olunca göz çevresi için olan ürünü almadım. Bunun için ne önerirsiniz ? Ayrıca cilt bakımını yapan estetisyen, göz altında olan yağ bezelerini sıkamayacaklarını, orasının çok hassas olduğunu ayrıca bunların artık yağ beze halinden çıkıp etle dolduguğunu söyledi. Bende bakıyorum ve cidden içleri beyaz değil onların. Kendi derim gibi olmuş. Tabi bunda benim payım çok büyük sanırım. ığneyle açıpğ sıkmak istememden sonra bu hale dönüştüğünü düşünüyorum. Ve kolesterolümünde yüksek olabileceğini söyledi. Ama bu konuyuda hep ihmal ediyorum. Ayda bir başka bir hastalığım için cildiye doktoruma gidiyorum. Bunları göstermek aklıma bile gelmemişti. Gerçi bilmiyorum yapılacak birşey varmı bunlar için ama ???

Eğer yapılabilecek birşey var ise tavsiyeleriniz benim için önemli. Cildim alerjik bir cilt değil. Hassasiyetimin olduğunuda sanmıyorum. Bu yağ bezeleri oluşumu dışında tabi :) Kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
sevilay hanım merhaba .benim cildim biraz yağlı.2 ay önce doğum yaptım yüzümde çil şeklinde doğum lekesi var burnum ve göz altlarımda.yanaklarda eski sivilcelerden kalma siyahımsı morumsu izler var.daha önceki sorumu tekrarlayamıyacağım çünkü görmeden bişey demeniz imkansız.shiedanın leke kremini kullanıyorum içinde c .e vitamini ve meyankökü varmış.limon elma sirkesi ve su karışımlı buzu yüzümde gezdiriyorum.sizce hepsi için etkilimi.değilse önerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

saclarım normale donuyor bol bakım yapıyorm
canım suratımdakı izleri napcam ya bunada biç are bulalımm dogal olarak yokmu

sevilay hanım merhaba; dün tıp fakültesine dermotolojide idim. genç bir doktor hanım saolsun oturduğu yerden kalkmadan yüzümdeki lekelere baktı..( yüzümde üç yerde kırmızı izler vardı. )önce sivilce lekesi dedi bende 1 senedir geçmedi dedim. altı bişi yapmış dedi ama anlamadım. kılcal damar sorunu dedi...geçmezmiş bir ay süre ile isotrexin ve nadixa verdi kullan bir ay sonra gel yakalım dedi...yüzünü exfoliac ile temizle.göz altların da bakımsız neostrata göz kremi ile cilt düzeltici krem tavsiye etti.
kafam çok karışık
geçenlerde özel gittiğim doktor da lazer olmaz bu bağışıklık sisteminin çökmesiyle virüse bağlı bir durum...bi hap var çıktıkça iki yıl boyunca kullanırsan hafifler dedi. ayrıca göz altlarımdaki beyaz noktacıklar da bir işlemle geçer dedi..
şimdi
iki devlet doktoru da kılcal damar problemi yakılacak dedi( yaktırmayı düşünmüyorum ) cit tipimi de normal dedi
özeldeki doktor da değişik bir virüs ismi söyleyerek lazerle değil hapla tedavisi var dedi. (danışmak için gittiğimizden ne hastalığı ne de hapını söyledi tabi...) cilt tipimi de karma dedi.
kime inanacağımı şaşırdım...
şu anda size güvenerek avene alıcam yalnız sizden ricam göz makyajı için yüz temizleme için tonik olarak göz altı morluklarıma ve nemlendirici olarak hangi ürününü almalıyım.yardımcı olursanız sevinirim....teşekkürler

sidelya 79 hayatım sıhhatler olsun cildinin nefes alması gibi güzel bişey var mı...ürünler güzel sağlıkla kullan gözaltı bezeleri için kolestrole baktır ama oluşanları lütfen elleme emi canım....zaman içerisinde iyileşebilir...krem olarak lierac al çizgiler varsa diopticern adlı kremini yoksa diopticalm olabilir uzmandan yardım alabilirsin satın alırken ...çok fazla yağlı ürünler bu bezeleri yapıyo .....sevgiler....

nlgn10 canım kılcal damar sorunudur merak etme geçme durumu söz konusu diil cilt tipi gibi bişeydir dr un dediğikremleri kullan ve gözlem yap avene iyi gelir göz kremi lierac ın diopticalm kremini yada dermolociqa alabilirsin temizleme tonik roc olur loreal olabilir daha iyi bi markada olabilir ama bütçene göre seçim yapabilirsin ...aveneyi sadece gündüz kremi yani nemlendirici birde gece bakım kremi olarak da seçebilirsin sevgiler ... eczanedeki uzmandan cilt tipine uygun olanını seç hayatım

maix en doğal ürünleri de kullansan canım alkollü tonik gibi ürünü satın almalısın bazı ürünler evde hazırlanamaz...dermotolojik testlerden geçmeli canım.....klınik deneyler yapılmalı ..içine kullanılan bazı maddelerdir bu ürünleri pahalı yapan ...sevgiler....

sevilay abla su çiçeği izi için ne yapmam gerekir?? o bölgenin rengi koyu kopkoyu((((

Sevilay hanım tekrar merhaba. Göz bakım kremi için lierac demişsiniz. Bu ürün yağ içermiyormu? Göz altlarımda yağ bezeleri olduğu için özellikle tekrar sormak istedim. Lierac ve OLAY göz bakım ürünlerini baz alırsak hangisini seçeyim? Yine lierac mı dersiniz. Teşekkür ederim ilginize...

saol canm bilgilern içinn :) alkollu tonık alıcam baakalmm..

merhaba sevilay hanım bende bişey sorucam arkadaşlar hep yüzle ilgili sormuşlar ama benm problemim hamilelikten kalan çatlaklar:çok üzgünüm:bunları geciremiyecegimi biliyorum ama en azından görünümünü düzeltecek bi tavsiyede bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:a015:

yüz yogası yapmaya başladım loardes cubukcunun kıtabını aldım ama her zaman yapamıyorum inşllh işe yarar ve buz kalıplarını da kullanıyorum. kil maskeside yapıyorm

ferahecim harikasın canım inan uzun vadeli bi yatırım ama en güzelini yapıyosun..bizde bi ilke vardır onarım zordur ...ileriye dönük yatırım güzellik ve sağlıktır.

ayçacım çatlaklar eğer taze ise lazer ve kozmetkle yüksek frekens vererekte çözüm bulunabilir ama eğer geç kalmışsa ....yinede bi uzmana gösterebilirsin .lieracın çatlaklar için kremini kullanabilirsin canım sevgiler.....

sidelya canım lierac göz kontür ürünleri az ve sadece gözkazayağı bölgesine göz ortaya doğru kullanılır göz pınarı ve göz kapağına sürülmez...eğer jel şeklinde ise gerginlik ve deformasyon için tüm göz kapağına sürülebilir.o yüzden lierac yağ bezesi yapmaz yeterince kullanılınca...zaten eğer kolestrol bazlı ise bişey yapılmaz canım...olur olmaz kişiler yada kendin sakın oynama hayatım olur mu...benimde var göz kremimi kullanıyorum üstelik ağır bir onarıcı krem artma yapmaz..yapmadı dikkatli kullan...arada bir pamukla gülsuyu ile sil ama niçin olduğunu bul.

paradise su çiçeği izi geçmez canım....ama cilt sıkıştırıcı maske ile cilt tonunu açarak gözenek sıkıştırarak görünümünü düzeltebilirsin sevgiler....

gübüşcüm.allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım...doğum lekeleri için hamileyken başlaman gerekirdi bakıma ...güneş koruyucu krem enaz 30 faktör yaz kış kullanmalısın nemlendiricinde SPF li olanlarını kullanmalısın..kil maskesini yap canım geçmiş sayfalarda gezinirsen tarifi var. o kremi hiç duymadım dermolaciqa nın leke açıcısı ve clinique nkini alabilirsin...etkilidir canım.nerden aldın kremi firması,dermotolojik testlerden geçmişmi dermokozmetik mi yoksa kozmetikmi.antialerjik yada hipo alerjikmi...bildirirsen araştırırım...sevgiler

merhaba sevilay hanım , benim sorunum geçen yazdan kalma dudak üstü güneş lekem . Özellikle güneşe maruz kaldığında sanki bıyığım varmış gibi görünüyor ne yaptıysam sonuç alamadım. dermatoloğumun verdiği krem azda olsa işe yaradı ama leke hala duruyo . karma ve hassas bir cildim var yaz kış mutlaka yüksek faktörlü krem kullanıyorum bana ne önerirsiniz şimdiden çook teşekkürler SEVGıLER.....[ not : şu anda leke için barbara bortun leke kremini kullanıyorum ama sadece geceleri sürüyorum devam edeyimmi ).

Son düzenleme:
tabii ki kreme devam etsudemnisa,.. bitince başka bi markaya geç, aynı ürünü uzun süre kullanmak alıştırır cildi tepki yavaş olur yazın su bazlı kışın yağ bazlı besleyici ürünler kullanılmalı canım...bu arada evde yapableceğin pek fazlabişey yok cildin hassa çünki arada içme suyuna elma sirkesi damlatarak sil bakalım tepki verecek mi...yada elma kabuğunla devamlı tahriş etmedensil leke açıcıdır....sevgiler canım....

ya inşallah yüzüm incelmez sevilay. zaten yüzüm sarkık birde incelmesin dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…