Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
ciltim karma yüzümde nokta halinde yağ bezeleri va nasıl kurtulurum

merhabalr öncelikle böyle bir konu actıgınız için tskler tüm bilgilerinizi bizşmle paylasıyorsunuz benim bikaç sorum olşacaktı benim burnumun üstünde siyah noktalr var bi tüelü cıkmıyo cilt bakınına gitmeyi düşünüyorum onunda daha cogalttgnı duymuştum siyah noktalr gidince bile gözenekler kalıyo onları sıkılastırcak için bir tonik ismi istiycektim zararsız yasım 21 ne öneririsniz birde gözümün kenarında mimik kırışıkları basladı cok gülmekten çok hafif ama rahtsz ediyo onşlar için önerebilcgnz krem ismi veya maske veya öneri yardımlarınızı bekliyorum yasım küçük oldgu çin her ürüne cesaret edemiyorum sizin zararsız hep kullanabilcgm tavsiyelerinzi bekişyorum birde yüzümde küçk zararsız benler var onları nasıl yok edebilirim güneşten oluyo sanırım onun içinde bi öneri sölersenz sevinirim çok tskler güsel günlerhihoyyyt

biz sorularımızı yazıpğ duruyoruz ama sevilay hanm ne zamndır yok ortada kıslarr..fisfisfiskendimiz sorup kendimiz cvplıcaz galibasengözlerimebaksanab

Şeniz
biz sorularımızı yazıpğ duruyoruz ama sevilay hanm ne zamndır yok ortada kıslarr..fisfisfiskendimiz sorup kendimiz cvplıcaz galibasengözlerimebaksanab

haklısımız ama artık inşallah buradayım....elimde olmayan nedenleren dolayı hepinizden özür diliyorum sevgiyle

sevilay hanım merhaba...benim sorunum cilt tipim..inanılmaz kuru bir cildim var...soluk beniz gibi dolaşıyorum ortalıkta inanın...yazın çok güzel,ışıl ışıl ama kış geldi mi kabus başlıyor..hafif cilt lekelerim de var,ara ara kendi kendine oluşan...soluk görüntümü gidrmek için ne yapabilirim...20 yaşındayım,makyaj da yapıyorum...şimdiden saolun...

sevilay hanım özür dileyip durucağınıza yanıt veriniz sorulara lütfennn...

merhaba lütfen banada yardımcı olun cildim çok hassas kılcal damarlar cok fazla gozeneklerım acık ve ben sacma sapan seyler surdum cıldıme şap sabunu almıştım, sonra k.k dan pro uyelık hedıyesı maske gonderdıler onu kullandım 2 kere ve evelıne dıye polanyaca yazısı olan sözde kılcal damar tevavı edıcı dıye bır kremde basladım 3 gundur bır haftada cıldımı mahvettım tamamen. şuan tamamen kızarmış bır cılt ve resmen dokununca acıyor bugun evde elıme excipal lipo krem gectı onu surdum simdi neyapmalıyım sızce.

mrb.sevilay hanım
benim sorunum cildimde sanıyorumki banyodan bir süre sonra olan kızarıklık ve kaşıntı. bu neden kaynaklanıyor ve ne yapmam gerek.
birde çene ve boyun bölgemde siyah kıl çıkıyor. cımbızla ağdayla gidermeye çalışıyorum.
sebebi ne olabilir.

a.s.
sağlıklı beslenme, cilt bakımı, zayıflama,saç ve makyajla ilgili sorularınıza çözüm getirmeye çalışırım...sağlıklı bakımlı ve güzel olmak hepimizin hakkı dii mi?

benim sorunum cilt kuruluğu karın ve göğüs bölgem iyice kurudu bebe yağı sürüyorum fakat düzelmiyorum.vücudum da kuru iyi bir krem tavsiyenız edebilirmisiniz bana

merhaba sevilay hanim,
benim cildim asiri yagli, yani sabah yikarim temizleme jeliyle cok guzel olur ama iki saat sonra asiri bi yaglanma,parlama... hem de ne fondoten ne pudra kullanmamama ragmen, kullandigimda ise zaten olusan yaglanmayi hic sormayin
bundan cok sikayetciyim.
bu yuzden gun icindeki bu yaglanma ve parlamayi onleyen bir nemlendirici, matlastirici istiyorum.
ustelik cildimde kucuk sivilceler de cikiyor arada, strese, sikintiya vb. bagli olarak, cilt lekeleri de var ,bunlar icin de geceleri differin, contractubex gibi soyucu ozelligi olan kremler kullaniyorum dr.umun onerisiyle. bu urunler soyma ozellikli ama ornegin benim cildimde oyle kabuklanma soyulma felan olmaz istanbul da iken. ama ornegin ankara gibi deniz olmayan bir sehre gittigimde hemen pullanma olur,cildim asiri kurur ilk gunler.bu durumda nemlendirici kullanmak dogru mudur? yani demek istedigim hem soyucu ozelligi olan differin gibi bir krem kullanip da hem de sabah olunca nemlendirici surmek dogru mudur? yani zaten benim cildim soyulmuyor bu kremlerle bile, bir de nemlendirmek soyulmayi daha da engellemek degil mi? cilt dr.uma sordum kullan tabi dogrudur dedi ama ben demek istedigimi tam olarak anladigindan emin degilim
sizce napmaliyim?
hangi nemlendirici matlastirici bana uygun olur? onerilerinizi buyuk bir merakla bekliyorum...

benim sorunum cildim solgun ve gözlerim cok yorgun duruyo yüzümdede bir yorgunluk agirlik hissediyorum cevap yazabilirmisiniz ne gibi ürünler kullanmaliyim marka önerebilirmisiniz

Merhaba benım sorumda yuzumde ve goz cevremde cızgıler olusmaya basladı .bu arada yasım 31 galıba bıseyler kulanmamm lazım ama malesef kremlerde yada nemlendırıcıler cok pahalı yanı beım alacak gucum yok daha once bı yerde okumustum bepanten krem ıyı gelıyomus sızce nasıl uygunmu bırde nasıl kulana bılırım cevaplarsanız cok mutlu olurum ...

merhaba sevilay

herkesin sorularına cvp vermen dikkatimi çekti ve bende sormak istedim smdiden tsk ederim:1rolleyes:
benim sorunum sivilcelerim söndükten sonra ardında kızmızı izler bırakmasi yanaklarım ve çenemde böyle kalan sivilce izlerim var sivilcem artık cok çıkmıyor ama bu lekeler canımı çok sıkıyo beyaz tenliyim ve bu yüzden çok belli oluyo sence bunlar zamanla geçermi? cildim karma tavsiyelerini bekliyorm :çok üzgünüm:

slm ben cılt maskesı yaptırmak ıstıyorum sızce saglıklı mı

merhabalar öncelikle kolay gelsin :)
Ben bugün cildiyeye gittim ve yüzümdeki siyah nokta ve sivilcelerim için doktor Neostrata diye bir solisyon,bir sabun,2 adet melhem ve birde hap verdi.Diğerlerinin ismini yazmadım çünkü asıl merak ettiğim neostrata denilen ilaç.Etkili midir? Nasıl bir ilaçtır?beni aydınlatabilirsiniz inanın çok sevineceğim.

Sevilay Hanım merhaba,42 yaşındayım ve hatalı olduğumu biliyorum ama bu güne kadar temizleme sütü ve tonik dışında hiç bir ürün kullanmadım,makyaj da yapmıyorum,özel günlerde maskara kulanıyorum yalnızca.Son bir yıl içinde birdenbire bir yaşlanma oldu yüzümde,sorunum kırışılık değil sarkma.İnternetten edinilen bilgilere güvenmem ama yorumlarınız,önerileriniz bana güven verdi.Sizden ricam sarkma sorunu için bana önerebileceğiniz bir yöntem.Ürün tavsiyesinden çok ( ona da hayır demem,kullanırım ) dermatolojik onarım olarak ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.Peeling,mezzoterapi gibi duyduğum yöntemler var ama bu konularda çok bilgisizim.Cildi toparlamak için ne yapılır hiç bir fikrim yok.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

canımgüneş koruyucu kullanman gerek sbf en az 25 olmalı..bir de sıkma gözenek sıkıştırıcı kil maskesi kullan daha önceki cevaplarımda tarifi var sevgileer

ben 32 yaşındayım göz altımda derin sayılabilecek kırışıklıklar var,pahalı krem alamıyorum,ne yapmam gerekiyor,keşke sigorta karşılasa estetik ameliyatıda yaptırsam.

benim cildim karma cilt ;

1- burnumda siyah noktalarım var onları yok etmenin kalıcı bi çözumu var mı ? yoksa ne tur bı temızlık yontemı kullanmalıyım?
2- saçlarımda kepeklenme var ve bu yuzdende yaglanma oluyo. kepekler için önerebileceğiniz bir şampuan adı varmı? ya da doğal yontemlerle kepeği nasıl giderebilirim ?
3- ben yuzumdeki tuylerı ( yanak bölgesi) sır agda bantıyla almıstım bi kaç ay once. yuzumde hıc sıvılce olmayan biriydim. ama aldıktan sonra yuzumde sıvılcelenme oldu .ve 3-4 ayda daha yenı yenı söndu sıvılcelerim. ama kırmızı kırmızı nokta şeklınde kaldılar bunları gecirebilecek bi yöntem var mı ?
4- yuzume lazer ya da iğneli epilasyon yapma imkanım yok. acaba yanagımdakı tuylerı ne yontemle alabılırım ? aslında sir ağda güzel alıyo ama sivilce yapıyo ya da sir ağdayla alıp sivilce yapmaması için ne denemeliyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…