Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
Merhaba Sevilay Hanım.Benim de bir sorunum var.Yüzümde bölge bölge kuruluklar var.Ne yaptıysam geçmedi.Yüzüm karmaymış ama kuruya yakın.Daha çok gülsulu tonik kullandıktan sonra oldu.Zeytinyağı,acıbadem kremi hiçbiri fayda etmedi.Subazlı bir krem kullanıyorum.Bitkisel bir öneriniz var mı acaba?

Sevilaycım merhaba, cildim yağlı normalde nemlendiriciye bile gerek kalmıyor. Güneş koruyucu da kullanmıyorum sadece denizde kullanıyorum. Güneşe karşı hassas değil cildim. bu hafta denize gitmeyi düşünüyorum. Yağlı ve gözenekli ciltler için önerebileceğin bir güneş koruyucu markası var mı?
La Roche Posay düşünüyorum şimdilik ya da Avene sence hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
canım saclarm cok kurudu gunesten napmalıym?

cevabım gecikti ama burada yoktum canım hemen badem yağı hint yağı ve yumurta sarısı ile bakım yap haftada bir sevgileryerimseniben

hayatım yağlı cilt için sebamed yada neutregena da kullanabilirsin avenin çok güzel bi güneş koruması var o da olur sevgilerlaelaelaelaelae

hayatım su bazlı nemlendirici yetersiz kalır o yüzden özellikle kışın yağ bazlı tercih et...doğal olan maskeler yatıştırıcı tonık olur mesela papatya suyu...bal gibi......avakoda iyi bi nem vericidir yumurta sarısı bal maskesi yapabilirsin peeeling yapma yaparsan da çok yumuşak olnı tercih et sevgieryerimseniben

hayatım yağlı cilt için sebamed yada neutregena da kullanabilirsin avenin çok güzel bi güneş koruması var o da olur sevgilerlaelaelaelaelae

Teşekkürler cevap içina.s.
La roche posay aldım ve çok memnunum.:lepi:

Iyigünler sorum eşim için.eşim 29 yaşında kuru ve yorgun bir cilde sahip. Etrafındaki herkez 40 yaşında gösterdiğini söylemiş.birde alın ve göz çevresinde kırışıklıklar var .bize ne tavsiye edersiniz.

benim sorunum dudak rengim dudaklarimin rengide siyahlasma var eski rengine nasil dondurebilirim bi oneriniz varmi

merhaba sevilay ablacım. öncelikle güzel bilgileriniz için teşekkür ederim herkes gibi :) sonrada sorunlarımı anlatayım kısaca..
cildim karma ve hassas ve sivilceye meyilli..dudak kenarlarım kurur ve pul pul olur. 25 yaşındayım.2 yıl önce hamileliğim sırasında yanak altı bölgemde komedon ve sivilceler çıktı çok. şuan geçti sayılırlar.geriye çukurluklar kaldı. bi forum sitesinde yosun yağının çukurluklara iyi geldiğini duydum deneyen birisinden. yaklaşık 1 aydır sadece akşamları (yavaşça soyduğu için) masaj yaparak uyguluyorum temizlediğim cildime.gerçekten gözle görülür değişim var.siz bu konuda ne diyorsunuz.? yosun yağı uzun süre kullanılabilirmi?
gündüz avonun liv botanical serisinden hassas ciltler için 20 faktörlük nemlendirici kremini aldım yeni. gündüzleri onu kullanmaya başladım. cildimi protex antibacteriel yeşil sabunuyla yıkıyorum. memnunum ama bilmiyorum doğrumu yapıyorum?
birde haftada 2 kere limon bal maskesi yada yaşmaya maskesi yapıyorum. siz ne önerirsiniz benim cilt tipime?
hee birde fazla oldu ama komedonlu bölgelere peeling yapılırmı bu komedonlar ve yağ bezeleri kendi kendine geçermi ?? ne yapılabilir?

merhaba,yüz için ben temizleme köpüğü aldım rosensenin,yaşım 20,sizce kullanmak için erken mi ve ne sıklıkta kullanmalıyım,teşekkürler

sevilay hanım nerelerde kaldınız amaaa yaa cvp bekliyorum günlerdir öfff

canlarımmmm....yarından itibaren sizlerleyim .....özürrr...seclusioncummmmm..affedin beni elde olmayan sebeplerden bilenler bilir anında yazıştığımız olurdu eeeeee ne yapalım ...sağlık olsun bakın allah nasip ederse yine beraberizzzzzzzz.....sevgiyle.....

-20 yaşındayım temizleme köpüğü aldım,sizce erken mi kullanmaya başlamışım?Aslında cildime iyi geldiğini düşünüyorum ama burnumdaki siyah noktalarımı ilk kullandığımda aldı bi kaç dakika sonra geri geldiler neden böyle oldu buna çok şaşırdım,daha sonraki kullanmalarımda böyle birşey olmadı sadece azaltma yaptı,şuan siyah noktalarım daha az,bir de temizle köpüğünü kullanınca cildim gıcır gıcır oluyor sizce bu normal mi?bu arada cildim karma,özellikle T bölgesi yağlı ama nadir olarak yanağım sivilce çıkıyor.temizleme köpüğü ne sıklıkta kullanmalıyım ve sadece akşamları mı kullanmalıyım?
-Gülsuyunu buzdolabına koysam cildime daha iyi gelir mi?
-Gülsuyu göz çevresine sürlür mü? Kırışıklık filan yapar mI?

sevilay abla nerelerdesiz yahuuu yakında ben cvplıcamm soruları :)))

slm...
yaglıya yatkın bir cildim var ve bu gün yüz yıkama jeli aldım..sizce yüz yıkama jelinin sivilcelere siyah noktalara düzgün+dogru kullanımda yararı oluyormu yoksa reklam amaclı ürünler mi?
simdiden tesekkürler

benim yasim 22 yakinda 23 olcam yüzüme nasil koruyucu bakimlar yamam lazim yani gece yatarken neler yapmam gerekiyor bide peeling ve maskeler ne kadar araliklar kullanilir

merhaba Sevilay hanım,

benim cildim hassas ve kuru bir cilt idi.ama biraz t bölgesinde yağlanma yüzünden beş senedir loreal pure zone serisini kullandım.peelingindeki ferahlatıcı histen vazgeçemedim.ama zamanla gözeneklerimin büyüdüğünü ve cildimin hiç olmadığı kadar problemli hale geldiğini gördüm.şimdi t bölgem daha çok ve çabuk yağlanıyor.yağlı olmasına rağmen burnumda pullanmalar ve küçük küçük sivilceler oluyor.(he bir de burnumdaki ve çenemdeki gözenekler siyah deil (yani sanırım siyah nokta sorunum yok) ama;bu büyük gözeneklerin içleri sık sık doluyoo.malesef her gün düzenli temizleme ve peelingtede tam sonuç alamadığım için sıkıyorum ve yağ gibi bişeyler çıkıyo burnumdaki gözeneklerden( ...)

ağız ve yanak bölgem oldukça kuru-geriliyor.yanaklarımda allık sürmüş gibi kızarıklıklar oluşuyor..insanın cilt tipi değişirmi zamanla?yoksa ben bir türlü cilt tipimimi belirleyemedim.bir dermatologta bana hassas ve kuru olduğunu söylemişti ama..?benim cilt tipim nedir ? ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim..

şimdi şu yeni çıkan nivea oxygen power setini aldım kulanıyorum.iyi mi yaptım bilmiyorum..önerilerinizi bekliyorum ..sevgiler...

Son düzenleme:
sevilaycim nerdesin ya merak ettim vallahi cvblarini bekliyoruz:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…