Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
canım bi arkadasa daha sormustm onceden cvp geldi limon la suyu karıstr diyodu.yaptm limon hiç yuzumu yakmadı sıkılastrdı ama gergin oldu ama yıne siyah nokta doldu suratımmmm ( ya napıcam benn ( alkollu tonık kullanmak istemıorm dogal bişeler istiyorm

canım bir de saçımla ilgli bi konuda yardm istiyorm.sacımı kuafor bi kesti hiiç begenmedm..katlar var kısacık..bunu saklamak ıcın duzlestirmem gerekıyo ozaman guzel duruyo aksi halde hiç begenmıyorm iğrenç duruyor..ama duzlestirnce de kırılıyor napmama gerek bakımını yapsam ama duzleştiriciyi de yapsam kırılmasa olmazmı böle mi ihtimal varmı bide saçlarm çok elektrikleniyor boyadan sanırım çok boyadm saclarımı

alkisalkisalkis çok teşekkürler sevilay hanım son bir sorum olacak. güneş koruyucular bende hep sivilce yapıyor. siz bana bir marka önerebilirmisiniz?? ben alıyorum sonra çöpe gidiyor :roflol:

sevilay hanım bir estetisyenden OZON markası tavsiyesi aldım size de danışmak istedim.çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olacağınıza eminim. cilt tipimi hatırlatayım karma alnım ve burnum biraz yağlı yanaklarım kuru...yüzümde de iki yerde kılcal damar toplanması vardı. şimdi bu ürünün göz makyaj temizleyicisi,yüz temizleme jeli ve toniğini kullanmayı düşünüyorum. fkrinizi alabilir miyim...bu ürün nasıldır. dermokozmetik ama bana uygunmudur...bu arada tavsiyeniz üzere de nemlendiricim dior renkli nemlendirici
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
canım...nlgn10 bu markayı bi araştırayım daha önce duymadım eczanede satılan bir ürün mü yoksa güzellik salaonlarında satılanlardan mı beklersen sonucu bildiririm hayatım oldu mu..bazı markaların dermotolojik testlerden geçme gibi durumu yok o yüzden tanınmış ve antialerjik olmasına özen gösteriyorum...sevgiler canım nemlendiricini iyi günlerde kullan akşam temizliğini unutmaaaaa...

ezgieylem canım clinique 30 veya 50 faktör olabilir yada eczaneden alabilirsin ama çok az kullanman gerekir ..biraz fazla sürdün mü fazla geliyodur cildi yağlı tutar.bi de temizleme sütü tonik nemlendirici sonrası az olucak sevgiler canım...

maixcim seni ihmal ettim canım benim bazı sorunlar yüzünden nete giremedim...saçlarının biraz uzamasını bekle sonra kestirirsin canım ama önce bakıma başlayalım her hafta banyo öncesi bir yumurta sarısı bir bepanten ampul bir E vitamini birazda badem yağı ile yapılan karışımı sürüp 1 saat beklet bu arada naylon torbanın üzerine[ saçını sar}kaynar suya batırıp havluyla değiştirerek biraz sıcak tut iyice nüfuz etsin hem besler kırıklar ve canlanması uzaması vede elektriklenmeye iyi gelir her derde deva bi bakım kürüdür canım....yüzün için de alkollü tonikten niye kaçıyosun anlamadım doğal olanları btki özlü olanını tercih edebilirsin bi tanem...sevgiler....

buğday tanesi cevabım gecikti özür hayatım ...sanırım sivilcen geçmiştir ama bi daha olursa sivilce kurutucu kullanabilirsin...büyük ve epidermis altı yumrulu sivilceleri sıkmayın ucu gider şişkinlik kalır en güzeli iyice olgunlaşmasını beklemek ve kurutucu ürün sürmek ...evde limon suyunu talk pudrasıyla karıştırıp sadece sivilce üstüne sür sevgiler....

gularacım ..sivilce derin yani epidermis altı olduğu için iyice sıkılıp temizlenmez.temiz tutarak ve alkolle kompres yaparak bi daha ki sefere kurutucu da kullanın....izi kalmaz merak etmeyin cildiniz sanıyorum hassas kuproz olmasın yani kılcal damarlar yüzeydemi bana bilgi verirseniz daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım....cilt tipinizi yazar mısınız...yağlanma var mı...sevgiler....

saol cnm kestirdm cumartesi gunu azcık.hiç kırılmamşş
dediğn kürü uyguluym hayatm tmm :) birde saç boyama konusunda "saçlarımı mahvettim yardım edın" die bi başlk var oraya bakarsan sevinrm cnm boyamada mahvettm şmdi hep bakım yapıorm her banyo oncesi
yüzüme de alkollu tonık alıcam tmm kızarıyor yuzum ondan kacıyorm..
bide lekelerm ıcın napmalıym?

sevilay hanım internetten baktım bende sadece tekin acar kozmetikte satışı var...bir gazete röportajını buldum bitkisel ve doğal bir ürün diyor ama...bugüne kadar duymamışsanız pek de güvenemiyeceğim galiba...yinede sonucu bekliyorum...

sevilay hanım benim bacaklarımda kıl kökü iltihabı vardı hatırlarsanız size yazmıştım.ben iltihaplı sivilcelere.Antibiyotik hapını sütle ezip sürülmesini duymuştum merhem gibi acaba benim bacaklarımada iyi gelirmi?

maix hayatım ...lekeler için roc un soyalı bir ürünü var onu alabilirsin .birde eczanelerde dermolaciqa nın leke kremi güzel sonuç veriyor bi bak istersen sevgiler...

serezcim dünde baktım senin sorunun için ddf nin{ eczane ürünü]vücut scrup ı var ama tam istediğim türden diil başka vücut lekesi üzerine ürün yok senin sorununu anladım ama istersen bir cildiyecinin verdiğini dene daha önceki sorununu anlatarak sevgiler canım...

nlgn10 ozonu tekin acarda internet üzerinden bende araştırdım hayatım...fakat dermo kozmetik diil...sen yine de eczane bazlı ürün kullan derim...sevgiler..

bir soru daha sormak istiyorum roc acaba nasıl sizce karma ciltler serisi....

selam sevilay hnm,benim de bi sorum olucak,estetik operasyon dışında hafifletici bi çaresi varsa cok sevinirim..gözaltı cukurlugu sorunum var yanaklarım fazla olmasına ragmen gözaltım çukur çukur..ne önerirsiniz

gamzei ...sorunun ancak makyajla halledilir sanıyorum...kilonu bilmiyorum ama zayıflık etkendir bu gibi hallerde..gözaltı kapatıcısı yani tenine uygun bir ürünle önce o kısmı yüzden bir ton açık duruma getirmelisin canım...sonra göz makyajını yapıp[ göz şeklini bilmediğim için tavsiye veremem şu anda }özellikle göz alt çizgisini göz kalemini renkli tavsiye ederim.siyah diil...daha açık gri gibi...ve de sonuçta aydınlatıcı yada sim kullanabilirsin ...tabii bu öneriler makyaj yapıyorsan....sevgiler.....

nlgn10 ehhh...ne diim kötü diil ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…