- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
-
- Konu Sahibi Hanimeller41
Mervecim anlayissiz ve tripci oyle mi?Şöyle kutsal görev yapan adamlara da böyle tripci anlayissiz kadin!lar düşüyor ya acidim adama.
Fatooo kendine gel bence .
Ya bakin ben onun ilgisinde degilim tamam mi.7 yil birlikte gecirdigimiz senelerimiz var bizim.kimse kimsenin ne yasadigini bilemez birlikte buyuduk neredeyse sozlumle ve hep hasretlik cektik.4 yil babam gorusmemize izin vermedi gizli gizli gorusurduk ne kdr gorusursek.3 ay isparta 12 ay sirnakta askerlik yapti us bolgesinde geldi 2 yil is hayati ve hep dis illerde.snra evlilik teklifi ettigi gun uzmanligi kazandigini ve gidecegini ogrndm tamam dedim ben seninle herseye varim sana destek olurum cunku cok istiyordu acayip sekilde vatan severizdir kim olmaz ki boyle bir vatan icin dimi.sirnaga gondermis kizim ben bunu mu asamicaz dedim.sozlendik 1 hafta snra gitti.kendimi yavas yavas hazirladim.atamalari bekliyorduk ailemin karsi cikmasi uzerine ona destek oldum.hic bsye heves etmedim yok aramiyo etmiyo o bu su degil bizim mevzumuz.7 yil boyunca 3 gun sesini duymadigim vakitler oldu benim yinede bsy demedim.hakkariyi ogrndigim vakit allah biliyo ya gitme dedim burada kal ama gitmek istiyorum dedi.tmm dedim tamam sn istiyosan ben beklerim.hayali cunki seninlede gelirim dedim.neyse rabbiminde izniyle hakkariye gnderdim tek goz yasimi gostermeden.irin kirin etmeden gulerek gonderdim.simdi orada ya.bakiyorum aksama kadar yatakhanede whatsapda okey oynuyo oyle byle hep bi bahanesi var ve yazmiyo bunuda bana buradan bi arkadas soyledi gruplarinin oldugunu kendi aralarinda oradan haberlestiklerini soyledi ve ben bunu bilmiyordum az once sozlumle konustum oda bunu bana acikladi.bayanlar hersey oradan oyle bakildigi gibi elbetteki kolay degil.ben gitmem etmem demiyorum tabiki gidecem tabiki edecegim.benim yanim onun yani.ben her sevgili gibi laylaylom gecirmedim 7 yilimi.bekleyerek mertce sevdim destek oldum.esyaya gelince nasil yapiyorsunuz ne ediyorsunuz tasinma isleminden bahsettim? Sizler heralde oraya oylesine tatile gider gibi gitmiyorsunuzdur degil mi? Bilmemek kadar kotu bsy yokmus ya.bana bu konuda sadece bir arkadas cvp vermis duzgunce esyali ev kiralandigini donustede o sekilde verildigini ogrendim o kadar...
Sizlerin dusundugu kadar yobaz ve bilincsiz birisi degilim.hamd olsun ki rabbime sukurler olsun ki bunlari bilerek gonderdim
Haberleri izlemiyomusun diye soranlara kadar vardi olay.pes artik sizlerde asker ailelerine sevdiklerine byle yaklasimda bulunuyosunuz tesekkur ederim...ne diyeyim susmak istedim ama susamadim konusulacak ve anlatilacak o kdr kesit var ki. Askerlerimizin orada cektigi zorluk ve psikolojisi kdr biz aileleri olarakda duzgun olmadigimizi belirtirim.asker ve polis eslerine tekrardan ozur diliyorum yanlis dusuncelerim varsa kirdiysam hakkinizi helal ediniz.amacim kesinlikle birilerini ezmek uzmek incitmek degildi.amacim bencilce kendimi dusunmekde degildi.amacim sadece bilinclendirilmekti.ama sunu anladim ki byle guzel bi sitede toplasan 2 veya 3 kisi beni anlayabildi.digerleri sadece ELESTIRI...
Asker esiyim ve cok mutluyum..öncelikle merhaba ilk defa buraya böyle içimi döküyorum ama artık işin içinden çıkamıyorum düşünmektende yoruldum uzman eşlerinin beni anlayacağını düşünerek sesleniyorum buradan...
benim sözlüm suan hakkaride uzman çavus kendisiyle 7 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır da sözlüyüz.sözlendikten snra uzmanlık sınavlarını kazandıgı için tayininde hakkariye çıkmasıyla gitti.gitti ama bütün herseyimiz değişti aynısını askerdeykende yaşamıştık ve ben onu gelince zor toparlamıştım.gitti beni unuttu hiç umarsamıyor dogru düzgün düşünmüyor biyere giderken haber veriyorum oralı olmuyor.ben ne zaman bozuk atıp çemkirmeye baslarsam işte o zaman kavga ediyoruz.yine beni suçlu buluyor.hakkaride diye sesımı cıkartmak ıstemıyorum ama artık yeter dedırtıyor bana.ve şimdi düğün olunca benıde oraya götürecekmiş onu söylüyor ben napıcam eşyalarımı nasl alıp oraya götürcem.sizler nasıl yaptınız ? kafam çok karışık çoookkk...
Adam o kadar stresin icinde derdi basindan askin baska seyleri dusunmeye zaman mi kaliyor da sanki ..Suan belki ilgi bekliyorsunuz ama iste biraz unutun isteklerinizi beklentilerinizi ortami bilmeden gormeden nisanliniza suc bulmayin..öncelikle merhaba ilk defa buraya böyle içimi döküyorum ama artık işin içinden çıkamıyorum düşünmektende yoruldum uzman eşlerinin beni anlayacağını düşünerek sesleniyorum buradan...
benim sözlüm suan hakkaride uzman çavus kendisiyle 7 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır da sözlüyüz.sözlendikten snra uzmanlık sınavlarını kazandıgı için tayininde hakkariye çıkmasıyla gitti.gitti ama bütün herseyimiz değişti aynısını askerdeykende yaşamıştık ve ben onu gelince zor toparlamıştım.gitti beni unuttu hiç umarsamıyor dogru düzgün düşünmüyor biyere giderken haber veriyorum oralı olmuyor.ben ne zaman bozuk atıp çemkirmeye baslarsam işte o zaman kavga ediyoruz.yine beni suçlu buluyor.hakkaride diye sesımı cıkartmak ıstemıyorum ama artık yeter dedırtıyor bana.ve şimdi düğün olunca benıde oraya götürecekmiş onu söylüyor ben napıcam eşyalarımı nasl alıp oraya götürcem.sizler nasıl yaptınız ? kafam çok karışık çoookkk...
hakkari... benim eşim 4 buçuk yil görev yaptı orada. o zamanlar sevgiliydik, bi yaşanmışlığımızı anlatacağım sadece: bir gece msn(o zamanlar vardı hala)den konusuyorduk goruntulu, birden çevrimdışı oldu, sonra aradı; merak etmememi elektriğin kesildi, birazdan telefon da kesilebilir korkma iyiyim; dedi ama ben onun sesindeki titremeyi 7 yıldır unutamadım.. zor yerdir..
ev eşyası bu ucuz takimlar var ya onlardan alabilirsin, beyaz eşya da öyle. oradan dönüşte de duruma göre bırakırsın eşyanı ya da satarsın.
whatsappta online oluşu kendi grupları var onunla ilgili olabilir.
gece 3te uyuduğunu düşündüğü için aramıyor olabilir, yani benim eşim gece 3te aramaz da telefonun sesi açıktır da uyanırım diye mesaj da yazmaz.
bu isteklerini tatlı dille söylediğin zaman açıklaması ne oluyor?
anladığım kadarıyla baya zor zamanlardan geçmişsiniz.. peki sözlün için de geçerli mi bu durum? yani nasıl anlatsam, adam hep kendi havasında mıydı, hep sen mi bir şekilde ona ayak uydurmak zorunda kaldın? oyleyse bu gerçekten uzun ve zorlu yola onunla birlikte cikmadan bir kere daha düşün derim.
hakkari... benim eşim 4 buçuk yil görev yaptı orada. o zamanlar sevgiliydik, bi yaşanmışlığımızı anlatacağım sadece: bir gece msn(o zamanlar vardı hala)den konusuyorduk goruntulu, birden çevrimdışı oldu, sonra aradı; merak etmememi elektriğin kesildi, birazdan telefon da kesilebilir korkma iyiyim; dedi ama ben onun sesindeki titremeyi 7 yıldır unutamadım.. zor yerdir..
ev eşyası bu ucuz takimlar var ya onlardan alabilirsin, beyaz eşya da öyle. oradan dönüşte de duruma göre bırakırsın eşyanı ya da satarsın.
whatsappta online oluşu kendi grupları var onunla ilgili olabilir.
gece 3te uyuduğunu düşündüğü için aramıyor olabilir, yani benim eşim gece 3te aramaz da telefonun sesi açıktır da uyanırım diye mesaj da yazmaz.
bu isteklerini tatlı dille söylediğin zaman açıklaması ne oluyor?
anladığım kadarıyla baya zor zamanlardan geçmişsiniz.. peki sözlün için de geçerli mi bu durum? yani nasıl anlatsam, adam hep kendi havasında mıydı, hep sen mi bir şekilde ona ayak uydurmak zorunda kaldın? oyleyse bu gerçekten uzun ve zorlu yola onunla birlikte cikmadan bir kere daha düşün derim.
Arkadaşımın nişanlısı astsubaydi 4 yıllık sevgililerdi astsubay oldu sonra nişanlandılar arkadasimin babası bazı nedenlerden dolay gurur meselesi yaptı ve damadıyla hiç konuşmadı baba dediğinde bana baba deme demiş gel zaman git zaman 2 yıldır nişanlılar arkadaşım sırf bu çocuk yüzünden üniversiteye bile gitmedi dersleri iyiydi ama tercih yapmadı açık öğretimden dandik bir bölüm buldu tabi ondada nişanlısı burada olunca kiz sınavlarına bile girmedi araları sizinki gibiydi birbirlerini çok seviyorlardı ama arkadaşım ilgi istiyordu o ise eskiden üzerine titrerken şimdi tınlamaz ve sadece işini düşünür olmuştu sonucu ise ayrıldılar arkadaşım numarasını değiştirdi hayırlısıyla inşallah sizinki ayrılık olmaz biraz anlayış göster arkadaşları kardeşim dediği kişi şehit oluyor veya gazi oluyor bizler bile ismini şehrini bilmediğimiz kişiye bile televizyonda şehit haberini görüp üzülüp dua ediyorsak birde onu düşün gözünün önünde kim bilir neler oluyordur asker eşi olmak zordur kusura bakma uzun olacak ama bir başka arkadaşım ise uzmanla evliydi o ise gece yatak sallanıyor dedi eşi öyle kötü titriyormuş ki arkadaşımı uykudan uyandırıp korkutacak kadar neyse arkadaşim eşini uyandırmak istemiş ve ne olmuş biliyor musun arkadaşım kendini yataktan aşağı zor atmış kendimi atmasaydım bana vuruşuyla çenemi bile kırardı ben yataktan aşağı atınca kendimi o ise elini yatağa hızlıca vurdu dedi yani rüyalarına bile birçok şey girip sivil hayatını da etkiliyor bana arkadaşım diyordu kocam ya kendi kocam kendi kocamla aynı yatakta olmaya korkuyorum demişti neyse sana diyebileceğim sadece HAKKINDA HAYIRLISI canım RABBİM hayırlısıyla kavuşmanızı nasip eylesin İNŞALLAH
Sen onun psikolojisini anlayamassin. Benim esimde subay. Ayrica ust bolgesindeyse seni zaten istesede goturemez. Ama su an senin naz niyazini cekicek durumda degil emin ol. Asker esi olmakta herkesin harci degildir.
Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim.ev tasimanin boyle oldugunu bilmiyorduk sozlumde bende.konustugumuz vakit tabiki beni terslemiyor duzgunce konusuyoruz ama ani anini tutmuyor.zaten tutmasinida beklemiyorum.rabbim neylerse guzel eyler.herseyin hayirlisi artik.bu yola birlikte ciktik herseyi birlikte gorucez.ben gruplarinin oldugunu bilmiyordum cevrimici olurken ona oldugunu bilmiyordum surekli bu yuzden aramiz bozuluyordu bi arkadasimiz yardimci oldu sagolsun anlatti herseyi sozlum birazcik herseyi anlatan konusan biri degildir.sanirsam birazcikda bundan kaynaklaniyor.ben merakli o soylemez.buda byle olmuyor sknti burada.