uzman çavuş eşleri olan var mı ? ltfen acil :(

Merhaba benim nişanlımda Hakkari de pöh şöyle bir durum var oralar o kadar karışık ki o kadar tehlikeli ki biz Batı'dan bunu anlayamıyoruz... Onlarda biz kafamıza takıp üzülmeyelim diye anlatmıyorlar. Sürekli bir operasyon sürekli Bi koşuşturma var orada ilgisiz değildir yorgundur. Biz 10 gündür günde 5 dk dan fazla konuşamıyoruz çünkü sürekli operasyona gidiyorlar yazın terör orada artıyor kim bilir ne istihbaratlar alıyorlardır. Sakin olmak gerek dua edip beklemek gerek hoş herşeyi bildiğim halde oranın durumunu falan alıştığım halde ben bile ara ara tripleniyorum ilgilenmiyorsun diye :))) oda tadı tuzu oluyor anlayış sabır lazım. Allah yardımcımız olsun İlgilenmiyor değil ilgilenemiyor umursuyor ama vakti olmuyor bide oranın Bi psikolojisi var ki yani her an ölümle burun buruna hissediyor bir söz vardı zordur ölümü belinde taşıyan Ada'mı sevmesi tam olarak bu işte

Fatoş ülke yangın yeri sen mal derdindesin. Bu cocuk senden ayrılır haberin olsun :)

Polis asker esi olmak gercekten zor. Bence once kendinize ben bu sorumlulugun altina gurebilit miyim diye sorun . farkli bi calisma sistemleri var.ve cok agir.

ben en çok bir de beni hakkari' ye götürecekmiş demene takıldım .nereye götürecekti kendi hakkarideyken seni parise mi ;?
ülke yangın yeri kaç gündür kaç bomba patladı haberin var mı ?ayrıca teselli oalcaksa elazığ merkezde az önce canlı bomba patladı!
eşlerimizin yanında diyar diyar gezip gitmeden okul hastane lojman çalışma ortamı nasıl araştıran ,acil durumlarda ne yaparıza kafa yoran asker polis eşleriyiz biz.oralarda ne yaparız diye düşünmüyoruz eşim bugün de sağsalim geldi diyoruz
ve sosyallik ,nazlanma içimizin el veripte yansıtamadığımız şeyler.
şuan kolilerim hazır Ya Allah dedik yine doğu yolları için nakliye arayışındayız.Allah devlete zeval vermesin .

Bakin siz beni yanlis anlamissiniz tamamen tabikide onunla gidecegim siz sozlenir sozlenmez daha 1 haftalikken sozlunuzu hakkariye gonderebilirmiydiniz bunlari dusunmeseydim eger.herseyin farkindayim ve rabbime hergun dua ediyorum.bir bilinmezlik icerisindeyim dogal olarak dogunun d sini bilmiyorum ama gitmem demiyorum ben sizin gibi bu duruma alisik degilim ve napacagimi bilmedigim icin sizlere soruyorum.dugunum olur olmaz gidecegim icin.beni de anlayin lutfen.rabbim cumlemizin evladini esini dostunu korusun.rabbim devletimize zeval vermesin.bu sekilde bakarsam tabiki de benim irin kirin ettigimi dusunursunuz ama inanin oyle dusunecek biri olsaydim 7 yildir sozlumle birlikteyim birakin soz takmayi gidecegim zaten diye benden coktan ayrilirdi.vatan sevgimiz yuregimizde her daim.rabbime sukurler olsun ki.

Sanirim beni suan en iyi sen anliyosun canim herkes irin kirin ettigimi dusunmus dogrusu isteksiz ve desteksiz oldugumu dusunmus mesele o degil iste ben herseyin farkindayim tabiki destek olmaya calisiyorum ama sknti bu degil herneyse...yanlis anlasildim.

canım sen de alışacaksın yani bir haftalık sözlüyken diyorsun da bbebğini eşi yanında olmadan doğran eşler var.çcouklarımızın özel günlerini kutlayamadığımız zmanlar var.ve en kötüsü çocuk hastalandığında acile tek götürüp morali bozulması ndiye haber vermediğimiz anlar var.sen de özeniyorsun biliyorum instagram pembik evler dekorasyon gelinleri kaynıor ama sana tavsiyem bi oturma odası bi yatak odası spot beyaz eşya yani herşeyin en ucuzunu al .

Şöyle yap kendine uğraş bul biraz kendine vakit ayır kendini oyaladığında Oray'a saldırmazsın ufak tefek tripler olur tabi ki ama bu çemkirmeye doğru gitmesin... Biz istesekte o psikolojiyi anlamayız ben bakıyorum benim ki öfke saçıyor hadi sen sakinleş biraz sonra konuşuruz diyorum sonra kendi düzeltiyor zaten dengesi bozulduğu oluyor yorgunluktan harap düştüğü oluyor eee iş yoğun her dk mesaj atamaz arayamaz burda anlayıştan başka bi çare yok ki... Zamanla sende alışacaksın bende ilk durumları bilmediğimden kendimi yiyordum alışıyorsun yoğun Bi görüşmeden karşılıklı ilgiden sonra sesine Bile hasret kalmak insanı boşluğa düşürüyor herkesi düşürür kendini suçlama şimdi hatandan dön bunlar hep tecrübe olacak sakince sabırla bekle kendini oyalayacak bişeyler bul duanı et Allah'a emanet et. Sen yine moral motivasyon mesajları at ama cevap bekleme ben sabahtan akşama bin bir şebeklik yapıp mesaj atıyorum çok nadir cevap geliyor bu darbe olayından sonra daha Bi yoğunlar cevap bekler beklentiye girersen kavga edersin :) elinden geldiğince beklentiden çıkar kendini aklına ayrılıkta getirme hata herkes içindir yeterki dön hatandan tecrübe olsun

Ya bakin iste ne guzel msj atiyorum ama cvp yazcak vakti bile olmuyor diyorsunuz.peki siz bu msjlari attiginizda cevrimici oluyo mu dakikalarca.
:))))) söylememiş galiba sana onların whatsapp grupları oluyor Bi olay olduğuna herkesi tek tek aramak yerine timlerine ait bir grup oluyor ordan yazıyorlar yazılanları takip ediyordur büyük ihtimalle benimde oluyor tabi sen aklına takılanı sakince sorsaydın keşke kavga etmeden suçlamadan sadece anlamaya çalışarak

Bak güzel kardeşim,sen diyorsun ki 1 haftalık sözlünüzü gönderebilirmiydiniz..
Senin şundan haberin yok diye söylüyorum..
Eşlerden ayrı olup tek başına doğum yapan arkadaşlarımız oldu burada..
O adam istemezmiydi eşinin yanında olsun bebeğini görsün..
Görev bu,alışkın değilim demişsin alışacaksın alışmak zorundasın,eşini 7/24 yanında görme şansın olmayabilir buna hazırlıklı ol...

Tamm cnm dedigin gibi yapacagim.alisacagim daha cok yeni sanirim bu duruma alismaya calisrken bazi seyleri bilmemeninde zararlari bunlar.ama dedigim gibi bnim oyle esyaymis oymus buymus degil amacim su durumda beni anladigini dusunuyorum.Allah snden razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…