Ben sizi daha önce başka böyle bir konuda görüp hemen merhaba diye mesaj atmıştım :) Sizin fikrinizin olacağı muhakkaktı, danışmak istemiştim. Oyak var ama 10. yıldan sonra nema veriyor aynı dediğiniz gibi. BES de vardı, doğum esnasında bozdurduk onu. Oyak duruyor. Benim de eşim 4,5 yıl Hakkari'de görev yaptı. Şuan bulunduğum lojmandan da bir arkadaşıma Tunceli çıktı ama kaydırma birlikmiş
Karı koca aslen Elazığ'lı oldukları için Tunceli çıkmasına sevindiler, arası yakın arabayla git gel yapar ailelere yakın oluruz diye. Allah'ım herkese bir kolaylık nasip etsin inşallah. Eşim üni. mezunu, elinde mesleği var, baba mesleği de var onu da yaparım diyor. Bu işin, bu seromoninin devamı olmayacak diyor 4 yılda bir aynı terane. Araba vardı, ev almak için sattık. Ev var fakat içeride de kiracı oturuyor oraya da geçme şansım yok. Son cümleye istinaden.. Daha 2023 yılı içinde birçok şehit verildi. Ve çocuğunun rütbesine bakınca da her şey net: P.Uzm.Çvş Daha 2 gün önce pençe kilit harekatı içerisinde 2 şehit verildi.