- 24 Kasım 2015
- 154
- 55
- 31
-
- Konu Sahibi Hanimeller41
Eşiniz ne kadar şanslıymış maşallah size.. Allah kolaylıklar versin onların işi de çok zor sizinki de.. Rabbim acılarını göstermesin inşallah ..Bu arada ben evlenirken en uygun eşyaları aldım ama üretimden gayet kaliteli ve şık ama gidip 7000 TL yatak odaları vs almadım neden çünkü biz tayinciyiz iki taşınmada ne kadar kaliteli olursa olsun gidecek o yüzden minimum harca üzülmezsin hem ne ömürlük eşya alma peşinde herkes anlamam, uygun şık bişeyler al sıkıldın Moda'sı geçti değiştir daha iyi :) boşver eşyaya takılma eşyalar geçici kullanırsın yıpranır atarsın bu kadar basit şimdiden eşyalarınla Aran'da duygusal bağ kurma eşinle duygusal bağ kur, onu Nasıl bırakayım oralarda tek bende gidicem tabi diye
öncelikle merhaba ilk defa buraya böyle içimi döküyorum ama artık işin içinden çıkamıyorum düşünmektende yoruldum uzman eşlerinin beni anlayacağını düşünerek sesleniyorum buradan...
benim sözlüm suan hakkaride uzman çavus kendisiyle 7 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır da sözlüyüz.sözlendikten snra uzmanlık sınavlarını kazandıgı için tayininde hakkariye çıkmasıyla gitti.gitti ama bütün herseyimiz değişti aynısını askerdeykende yaşamıştık ve ben onu gelince zor toparlamıştım.gitti beni unuttu hiç umarsamıyor dogru düzgün düşünmüyor biyere giderken haber veriyorum oralı olmuyor.ben ne zaman bozuk atıp çemkirmeye baslarsam işte o zaman kavga ediyoruz.yine beni suçlu buluyor.hakkaride diye sesımı cıkartmak ıstemıyorum ama artık yeter dedırtıyor bana.ve şimdi düğün olunca benıde oraya götürecekmiş onu söylüyor ben napıcam eşyalarımı nasl alıp oraya götürcem.sizler nasıl yaptınız ? kafam çok karışık çoookkk...
ama bize verilen bilgi adam bir askerlikteyken bir de simdi böyle olmus. Demek ki adam normalken iyiymis. Ve konu sahibinin istekleri o sartlardaki bir adama gercekten acimasizca. Boyle devam ederse adam zaten askerliği bahane eder yakinda!ya belki adam askerliği bahane ediyor. bilemeyiz ki. eşya derdine düşmek saçma evet ama kıza yüklenmeyin bu kadar.