uzman çavuş eşleri olan var mı ? ltfen acil :(

Bu meslekte biriyle evlenmek gercekten zor..sosyal hayati unutacaksin , yeri gelecek korkularla yasayacaksin yeri gelecek en cesuru sen olcaksin, beklemeyi ogrenceksin sabretmeye alisacaksin,...hakkinda hayirlisi olsun.

Benimde sevgilim uzman, öyle zor şartları varki işlerine adabte olmaları gerek bu yüzden seni çevresindekini düşünecek halide vaktide pek yok aslında.. Allah gercekten bütün hepsinin yardımcısı olsun hem bedenen hemde zihnen öyle yoruluyorlarki sana iki kelam ediyor olmasına bile şükretmen gerek kaldıkii sen onu motive etmekten çok kendi derdine düşmüşsün esyalarımı nasıl götürücem vs vs. sen bu adamı seviyorsan zaten dünya umrunda olmaz. Hergün nefes alıp veriyorsa ondan haber alabiliyorsan şükretmelisin.. Göreve giderler yüreği agzında olur insanın haber alamadığında deliye dönersin.. Bilmiyorum değer verince böyle oluyor belkide. İyi düşün sevdiğin insanın basit şeyleri için tavıır takınıp birde onu buna dert olarak kafasının bir yerine iliştirmeyeceksin. Onu motive et hep yanında olduğunu hissettir işte ozaman gerçekten mutlu olduğunu hissedersin. Kalbinle sahip çık düşüncelerinle değil.

Dusunceleriniz icin tsk ederim.zaten dediginz gibi destek oluyorum yukaridada okursaniz eger aciklamami bicok kisiye yaptim.tekrardan sagolun.

Eşiniz ne kadar şanslıymış maşallah size.. Allah kolaylıklar versin onların işi de çok zor sizinki de.. Rabbim acılarını göstermesin inşallah ..

Amin çok teşekkürler eşlee hayatları zorlaştırmak için yok kolaylaştırmak için var, elimden geldiğince her zaman yanındayım her anlamda evin borcuyla harcıyla da ben ilgilenirim stres olmasın diye o da çok yardımcı olur bana ama kötü olsan aynı şeyi görürsün muhakkak. İlk Zaman'lar alışana kadar neler yaşadım içimde ama yansıtmam bazen izin alamaz sinir olurum söylenirim ama ona asla :) bu kez birde onu kafasına takacak hassas olmak lazım çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…