Dusunceleriniz icin tesekkur ederim oradaki ailelere edepsizlik edecek yapida biri degilim mevzuda o degil.benim icin hic farketmez ben suan oyle durumdayim mi tabiki dogum yapmak essiz bu zor gunleri kesinlikle kolay degil.benim bu durumum sozlumle alakali bi durum arkadaslada konustuklarimizi gormussunuzdur bilmedigim durumlarin oldugunu ogrendim.zaten burayada bilmek icin uzman eslerine seslendim.ben oradakilerini suclamak onlara saygisizlkk etmek isteseydim uzman eslerine seslenmezdim.ve inanin her kafadan bir ses diorlar ya oyle bi durumdayim.anlatamadigim anlatmadigm bicok sknti.ve bilemedigin seylerin cvbini bekleyen bi cevren varsa isin dahada zor oluyor.
Kişinin kendini, hayattan ne istediğini, ne kadarını kaldırabileceğini, hangi şartlarda nasıl bi insana dönüşeceğini bilmesi çok önemli konu sahibesi.
Şu forumdaki tökezleyen, yürümeyen, çatırdayan evliliklere baksanız bile yeter. Birini sevmek, aşık olmak; ona karşı saygı, sadakat duymak bana göre dünyanın en güzel şeyi ama bi ömrü birlikte geçirmeye yetmezler.
Sevdiğiniz kişinin hayat tarzını, o yaşamın getirdiklerini de sevmiyosanız, kabullenmiyosanız, o hayat sizi mutlu etmeye yetmiyosa aşkınızı, sevginizi triplerle, tavırlarla, kavgalarla harcarsınız.
O yüzden adam belli, mesleğinin stresinin onda yarattığı hal ve tavır belli. Ki kaldırması kolay bi hayat olduğunu söylerseniz haksızlık edersiniz. Pek çok yorum sahibesi uzun uzun anlatmış zaten ne zorluklarda çalıştığını. Sizin hangi avm de kimle gezdiginizden daha önce gelen sorunları var hak verirsiniz ki.
Ha o şartlara rağmen her fırsatta "nerdesin aşkım-buradayım aşkım" modunda olan adamlar da var nadir de olsa, büyük sehirde bütün gün masa başında otururken bile nerdesin-kimlesin muhabbetini sevmeyen/gereksiz bulan adamlar da var. Yapı meselesi biraz da.
Daha fazla uzatmayayım, dedigim gibi adam belli, adamın davranış şekli belli, işinin psikolojisini nasıl alt üst ettigi belli, mesleğinin getireceği yaşam tarzının zorlukları belli.
Kendinizi bu hayatın bi parçası olmaya uygun hissetmiyorsanız, nerede savaşıp nerede uzlaşacağınızı bilmiyorsanız kaldıramayacağınız taşın altına baştan elinizi koymayın. Olmuyosa olmuyodur bazı şeyler, uyum sağlayamadığınız için suçlayamaz kimse sizi. Ama hem uyum saglayamadıgınız yola girip hem kelle koltukta calısan adama hayatı dar ederseniz evimin eşyası, sms ime ne zaman cevap gelecek diye o zaman suçlu siz olursunuz iste.