- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 31
- Konu Sahibi Umutbekcisi
Arkadaslar 1 ay önce erkek arkadasımla tartıstık ben sen boyle davrandıkca seninle bir hayatı düsünmüyorum dedim. Biraz daha hassas dikkatli olsun diye oyle dedim. Bugun cıkıp hattı degiştiricem dedi. Bi kac kez aradım acmadı. Bu arada 2,5 yıldır birlikteyiz. Sonra dogum gunumde tüm gün boyunca aradı gel bulusalım ac telefonu diye acmadım cunku hatasını kabullenmiyor ve soyledigim sozlerin arkasındayım gibi cumleler kuruyordu. Sonrasında cok sinirlendi daha bulusmucam yazdı. Ben tatile cıkmadan aradım mesaj yazdım cevap vermedi ısrarla aradım tekrar dondu bana umrumda degil git dedi dondugunde konusucaz dedi tatil boyunca ara sıra konustuk mesafeli konustu benimle bu sürede tatilim 1 hafta olcak biliyordu ama işten 2 hafta izin almıstım uzayacagını bilmiyordu tatilde whatsapp durumuna boydan resim koydum kapalıyım oyle acık bi pozda degildi ama ne olduysa o resimden sonra oldu beni heryerden engelledi annemden kardesimden yazmayayım diye ordan da engellemişti ben devamlı yazdım noluyor diye cevap vermdi 1 hafta once tatilden dondugumde yazdım dondum diye baya aradım mesaj attım en sonunda bitti dedi benim lafımı dinlemeyen bana yapma dedigi seyleri yapan biri bana ters dedi daha yazma ne yazarsan yaz kararım net dedi baya yalvardım neden dedim son cumlesinde kararım net diyince bisey yazmadım cok agladım 1 haftadır yemek yiyemiyorum baya kotuydum dün işte annemlerden engelleri kaldırmış whatsapp durumuna antalyada yer bildirerek kolunda aldıgım saat üstünde benim aldıgım tisort ile gülerek resim paylastı saskınım napıyor anlamıyorum kızlar bisey soyleyin bu cocuk donermi yazarmı onu hem cok ozluyorum hemde cok kızgınım...
Arkadaslar bu süre zarfında yaklasık 2 kere farklı zamanlarda telefonumu caldırıp kapattı whatsapptan cevrimici gordum bi kere tekrar engellemis com caresizim napmaya calısıyor 3 haftadır hicbisey yazmıyorum
Arkadaslar bu süre zarfında yaklasık 2 kere farklı zamanlarda telefonumu caldırıp kapattı whatsapptan cevrimici gordum bi kere tekrar engellemis com caresizim napmaya calısıyor 3 haftadır hicbisey yazmıyorum
Son düzenleme: