• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimden tır mı geçtı aşı mı oldum anlamadım

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.044
6.774
398
Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim

Benim de ilk dozda bir seyim olmasa da ikincisinde lenf bezlerim sisti ve koltuk altimda baya ağrı yaşadım. Herkesi farkli sekillerde etkileyebiliyor. Ancak soyle dusunmek lazim, corona olsaydiniz belki de bundan cok daha agir gecirecektiniz. Benim tam toparlamam 1 hafta sürmüştü. Birkac gune iyilesirsiniz

annem de çok ağır atlattı 2. dozu özellikle. 1 hafta yatak döşek yattı, doktor ilaçlar vermişti onları ve vitaminleri kullandı. çok geçmiş olsun. doğru mu bilmiyorum ama aşıya verilen yan etkinin ağırlığı eğer covidi gerçekten kaparsan neler yaşayacağının fragmanı diyorlar :KK43: böyle bağışıklık kazanmak en iyisi

Benim de ilk dozda bir seyim olmasa da ikincisinde lenf bezlerim sisti ve koltuk altimda baya ağrı yaşadım. Herkesi farkli sekillerde etkileyebiliyor. Ancak soyle dusunmek lazim, corona olsaydiniz belki de bundan cok daha agir gecirecektiniz. Benim tam toparlamam 1 hafta sürmüştü. Birkac gune iyilesirsiniz
Cok gecmis olsun benim de 6 gune toplamam lazimdi ama maalesef ayakta durmaya dermanım yok hala demek ki yakalansam agir atlatacakmisim

2.dozdan sonra ben de çok kötü oldum. Koltuk altım fena şişti ve çok ağrıdı. Yatarken kolumun altına da yastık koyuyordu.kemiklerim, etlerim ağrıyodu 1 hafta hastada düzeldim. Herkes de etkileri farklı oluyor. Çok geçmiş olsun

Ben 1. dozda pert oldum. Sabah 10da yaptırdım, akşam 4 gibi yatağa düştüm kaldım. Ertesi gün dirilir gibi oldum, sonraki gün geçti.

Doktor dedi ki bu fragman, aşısız bunun 10 katını yaşıyorsun :KK57: Avradını seveyim fragmanı buysa bu korona nasıl bir hastalıktır... O yarasayı yiyen Çinlinin de Çinin de :bicak:

İlk dozda sadece kolum ağrıdı bir gün.
İkincide kolum ağrımadı ama bir uyku bastırdı sormayın. 14 saate yakın uyumuşum. :uykucu: Gece uykusu hariç, öğleden sonra yatmıştım.
Valla entübe olmaktan evladır diyorum kızlar.

Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Ben 1. Dozu olduğum halde bildiğiniz covidim şu an bu gün 3. Günüm anca elim kolum kalkıyor inanın ilk gün kışlık pijamalarla uyudum üşümekten titremekten kendime gelemedim öksürük halsizlik ayağa kalkamıyordum

Aşıların yan etkileri çok kişisel.Ailemden 3 kişi biontech oldu her iki dozda da hiçbir yan etki olmadı.Annem babam 2 doz sinovac 1 doz biontech oldu her ikisi de ikinci dozdan sonra baş ağrısı yaşadı.Ben 2 sinovac oldum.ilk dozda üşüme titreme baş ağrısı uyku (kesintisiz 16 saat) ertesi gün ishal yaşadım ikinci doz hiç kendini hissettirmedi bile çok iyiydim.

Bu arada hiç bu kadar uzun süre yan etki yasayanı duymadım 3 gün diyorlar Max yan etki süresi.Denk gelmiştir belki aşıya.Bu kadar uzun süreli ve inatçı ishal_kusmayi yaşadığımda zehirlenmiş çıkmıştım ben .Üstelik 3 kişi birlikte yediğimiz ve o dakika pişen zeytinyağlı biber dolmasından sadece ben zehirlendim🤦🏻‍♀️ Aynı tencerede pişmiş biberlerden sadece biri bile bakteri üretebiliyormus.Tahlil verin bence.

İlk dozda kolum ilk iki gün milim hareket edemedi, sanki üzerine beton dökülmüş gibiydi.
İkinci dozu birkaç gün önce oldum, kolumda hafif kas ağrısı var, 3 gündür 38 civarı ateşim kırgınlık hapşırık tıksırık mevcut.

Babam ise zona oldu aşıdan sonra, çok görülen bir yan etki imiş.
O sebeple şükrediyorum zona gibi bir illete çevirmediği için.

Ben 1. dozda bayıldım aşıdan 5 dk sonra. Tansiyonum düştü 3-4 gün kol ağrısı yaptı. Geçen gün 2.doz oldum onda da 2 gün kolum ağrıdı, mide bulantısı hissi ve halsizlik yaptı. Şu an gayet iyiyim. Bünyeden bünyeye değişiyor

Back