Uzaklarda universite okuyan evlat

Endustri muhendisligi okuyacak. Beraber calisacagiz falan diyorum ben tekstil o endustri guzel geciniriz isyerinde diyorum

O da su anda ruya gibi bir sey yasamasina ragmen farkinda degil ben de ona uzuluyorum. Dediklerinizi yazdim kafama, mutlaka soyleyecegim. Cok tesekkur ederim

Ilk senesi sanırım.

Normaldir.

Birkaç arkadas edinirse bu seferde dönmek istemiyorum diye Ağlar.

Evet ailesinden ilk kez ayriliyor. Onun icin cok zor ama bir o kadar da heyecanli bir donem. Buna ragmen uzulup aglamasi beni sok etti ya buradan ayrilmayi iple cekiyordu. Sonuclar aciklandiginda neredeyse zil takip oynayacakti o derece mutluydu. Gidince bu hale geldi.

Cok tesekkur ederim insallah sansi acik olur

Soyledim hepsini,anasiz babasiz cocuk cok da ustune gidemiyorum. Cok calisti ama derslerine degil,ek is yapmak zorunda kaldi bir donem. Yoksa ac kalacakti. O emeklerini hatirlatiyorum ona. Ama agir konusamiyorum oksuz yetime elimde degil
dark,
öksüz yetim olduğu için ayakları üstünde durması gerek, buna mecbur, hayatı boyunca tek dayanağı kendisi olacak, tek güvendiği, tek inandığı ve yine hayatını tek kurtaracak kişi kendisi, evet yaşı küçük, bilmediği bir yerde yaşamak zorluyordur da ama geleceğini kurabilmek için okuması da gerekiyor, hayat ve insanlar acımasız, gün gelir ana babasızlığından, okumamasından, işsiz güçsüzlüğünden dem vururlar, kimse el uzatmaz, gün gelir eşi bile çaresizliğini kullanıp ezer, bugün dayanamıyorum diye ağlamak insanlara muhtaç olmak zorunda kaldığı için ağlamasından iyidir.

Ne soylersen soyle, orda zaman gecirip arkadaslar edinmedikce alismasi, laftan anlaması pek mumkun olmayacak.. Sadece sabretmesi lazim..
Ben de 1 yıllığına başka bi şehre gitmiştim çalışmaya, cok zorlanmıştım, nerdeyse her hafta geliyordum evime ama oraya ve arkadaslarima alışınca eve zor gider olmustum :)

En kotu ihtimal 2 haftada bir gelirsin,gece binince otobuse sabah burdasin diyorum. Belli bir sure sonra hayatta gelmez 2 haftada bir. Yani oyle umuyorum en azindan

Soyledim hepsini,anasiz babasiz cocuk cok da ustune gidemiyorum. Cok calisti ama derslerine degil,ek is yapmak zorunda kaldi bir donem. Yoksa ac kalacakti. O emeklerini hatirlatiyorum ona. Ama agir konusamiyorum oksuz yetime elimde degil
Ayyyy kuzummm ben o kısmı kaçırmışım özür dilerim. Şımarıklık filan dedim. Umarım toparlar ya.

Çevre yapmaya çalışsın. Sevgili yapmasın hemen :) yoksa arkadaşsız kalır.

Alışır

İyi yere de gitmiş

Ben daha ağrı Kars Kastamonu falan sanmıştım daha küçük kapalı şehirler

Hatay hoşgörülüdür

Evet Suriye vs biraz sıkıntılıdır ama alışır

Ayni odada Canakkaleli bir ogrenci daha varmis,simdi umudum o kiz. Belki alisirlar birbirlerine
Bizim yeğeninde fantazisi aile dışında her yer makbuldü anasından babasından ayrılsında her yer ona vatandı
Şimdi ağlıyor o da evimi özledim diye hala annesine çemkiriyormuş madem yazdırmasaydın diye yazmak için de annesini okadar üzmüştü ki bırak diyorum ablama sürtsün burnu az cefa çeksin evin kıymetini anlasın
İlk zamanlar zor geçer ben ailemin yanında okudum ama arkadaşlarımdan biliyorum o zorluğu hasreti, arkadaşım gelirdi bizim eve yatağın üstüne oturur suzan suziyi söyleye söyleye ağlardı aklıma geldi şimdi anılar

Endustri muhendisligi okuyacak. Beraber calisacagiz falan diyorum ben tekstil o endustri guzel geciniriz isyerinde diyorum
Ben hiç öyle birşey yaşamadım 18 dim bende.
Hep ağlarlardı dayanamıyorum diye gülerdim ya delimisiniz diye :) ama hepsi de alıştı eninde sonunda ve hepsi de bitirdiklerinde üzüldü. Yeni hayat korkutuyordur onu.

Ben çıkıp yukarıda ders çalışan 11.sınıf kız kişisine bi çemkirip geleyim izninizle.

Bu nedir yahu? millet anne babasından ayrılırken karalar bağlamış benimki de "ya İstanbul kazanırsın ya da kazandığın şehire biz de geliyoruz. " dedik diye tavır koydu ya la

Bu çocuk bizi sevmiiirrr...

Darkmore ben sizin çocuğunuz sanmıştım gençlik hevesi ya ayrı şehirde okumak oyüzden de gitti sanmıştım
Belki herkes ailesiyle falan konuşuyordur oda ona üzülüyordur
Bu süreci mutlaka atlatacaktır ailesi de yoksa
Akşamları canlı müzik yapan yerler vardır mutlaka oralara gidebilir şu ara haftasonu gelse sonra gelmek istemez zaten

Tebrik ediyorum sizi, saygıyla eğiliyorum önünüzde.

Nice benim diye "anne" lere ders niyetine okutulmalı yazdıklarınız.

Beraber gecirdigimiz gunleri hatirlattim ona. Bak ben evde cocuk bakmama ragmen senin gibi bir tatli civcive koruyucu anne olabildiysem universitenin bana kattiklari sayesinde dedim. Sen de benim gibi ol,sen de bir cocuga isik ol dedim. Daha cok agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…