- 6 Nisan 2010
- 41
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
bende güç bela ameliyat olmaya karar vermiştim ama bu yazdıklarını görünce bende çok üzüldüm,yapılan burun çok güzelde olsa insan kendine yakıştıramayabiliyo,inan ki en korktuğum şeylerden biri sonuç,eski burnumu ya ararsam diyorum hep((fotolarının büyük halini göremedim ama önden çok doğal duruyo esasında,arkadaşların bi bildiği vardır sıkma canını heralde ilk alçı bant çıktığında ne güzel olmuş diyen yoktur,inşallah zamanla alışırsın canım....
Cok dogal.
Cnm msn e şimdi girdim eve yeni geldim kusura bakma.
ama diğer kızların da soylediği gibi gayet de senin kuruntun birazcık :)
bantsız hallerini ekliyorum şimdi albume girince göz atarsın tatlım.
içini rahat tut önemli olan senin memnuniyetit tabiki en başta ama yeni bir burun, yüzünde buyuk bir değişiklik yaşadığın için alışman zor oluyor seni anlıyabiliyorum. Ama geçicektir canını hiiiç sıkmana gerek yok :)
bak tarafsızlar,seni tanımayanlar bile pozitif yorum yaptı hep ki biliyorsun çok dobra üyeler var kötü olsa kesin olmamış diyen çıkardı!
aaa cnm neden öyle düşünüyorsunn :S anlayamadım walla bence gayet hoş ve doğal olmuş yapay olduğu hiç ama hiç belli olmuyor.yazdığını okurken gözümde çok farklı bir burun canlandı.alt taraftaki fotolara bir baktım alakası bile yok sakın kafana takma çok hoş yerimseniben
canım moral vermek gibi bi amacım yok ,beğenmediğim zaman ben yorum yapmamayı tercih ediyorum zaten.burnun gerçketen doğal duruyor kuruntu yapıyorsun bence.sabret biraz daha şekli iice oturcak değişicek:)
hayir bilmiyorum canim.
benzicez tabi ablam o benim:)
kizlar selam.
13 gun once septoplasti oldum yani hem burnun icinden hem de disindan ameliyat oldum.
alci varken, bant varken cok mutluydum hersey cok iyiydi.
dun bantlarim cikti, cikmaz olaydi cok mutsuzummmmmmmmmmm...
fotolarimi eklicem ama ekleyemedim biri bana yardim etsin kizlar...
doktorum ufuk bilkay...
burnumdan sikayetim cok yapay duruyor olmasi...
oyle yapma duruyor ki inanamazsiniz bu ben degilim...
ayrica burun ucum cok kalkik ve burun deliklerim cok gorunuyor...
doktorum burnunun ucu 2-3 ay icinde inecek dedi...
hadi tamam burun ucumu sorun etmeyeyim diyorum ma bu yapaylik ne olacak?
burnum tamamen degisecek degil ya
kizlar herkese tavsiyem sakin estetik mestetik yaptirmayin...
sonucun ne olacagi belli olmuyor...
cok guzel olabilir ama benim gibi cok mutsuz da olabilirsiniz iyi dusunun!!!
Öncelikle ben Ufuk Beyle görüşmüştüm ama karşılıklı olarak çokda iyi iletişim kuramadığımız için kendisine ameliyat olmayı kesinlikle düşünmemiştim.
Ancak senin burnun kesinlikle çok doğal çok başarılı....Sadece çok yeni...Alışman ve şeklini bulması zaman içinde gerçekleşecektir...Bu arada daha önce ameliyat olmuş neredeyse tüm dostlarım ilk 2-3 hafta kaşlar arası mesafe ve burun dudak arası esafeden özellikle şikayetçiydiler ....Ama sonrasında düzeldi..Endişelenme...
Ben önceki halini de görmek isterdim...
Bu arada bende 21 mayıs gece 12 de ameliyattan çıktım :)) Bu Cuma akşamı da alçılardan kurtulacağım...6-7 haziran gibi eski hali ,ameliyat öncesi ve sonrası hastane ve dostlarla ve en son halini yayınlarım....
cok gecmis olsun..
burnun sis suan,1 ay icinde mutlaka cok daha degisecek zamanla da istediigin gibi olacaktir..uzme kendini..
fotolarını göremiyorumcanımben nasıl görücezz
evet tatlım sana söylüyorum üzme kendini diye ama bir ay ver enazından daha bantlar yeni çıktı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn