uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

Uyuyan güzel nasıl oldu burnunda değişim varmı? Benim yarın 11. gün bandajlarım yarın gece çıkacak...Bakalım neye benzicek :)
Bu arada ben saçlarımı da kestirdim :) Aşkı memnu Nihal modeliymiş :)))

kesinlikle geçecek.. hafif kalkık bir burun olacak. ama dogal bir burun. normalde insanlara ameliyatın üstünden bir yıl gecince burunları düşük geliyor sende oyle bir şey olmayacak. suan cok erken. burun tam seklini en kısa 1 yılda alıyor.

çok doğru söylüyorsun arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum. alkisalkisalkis

Yeni fotoğraflarını gördüm...Dahada güzel olmuş burnun...Bence her geçen gün dahada iyii olacak...Benimde 11. gün fotoğraflarımı ekledim...Şimdilik fena değil gibi :)

canım evet burnumda degısme var
yenı bır konu actım ve yenı fotolar ekledım canım bak mutlaka

canım benım yorumun ıcın cok sagol ınsallah dedıgın gıbı olur.
zaten burnum degısmeye basladı bıle
tek yapacagımız sey sabretmek ıste...
yenı konu actım, albumume de yenı fotolar ekledım farkı oradan gorebılırsın tatlım

çok doğru söylüyorsun arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum. alkisalkisalkis

cok sagol askom tesekkur ederım bebegım opuyorumnanaktan

Yeni fotoğraflarını gördüm...Dahada güzel olmuş burnun...Bence her geçen gün dahada iyii olacak...Benimde 11. gün fotoğraflarımı ekledim...Şimdilik fena değil gibi :)

canım ne cabuk gordun fotolarımı???
evet canım her gecen gun daha da ıyıye gıdecek Allah'ın ıznıyle
albumume mutlaka bak yepısyenı fotolarım varrrr!!!
ben de senın fotolarına bakcam tatlım

Merhaba

Fotoğraflarına bakmaya çalıştım ama bakamadımm şimdi arkadaşlı teklifi gönderiyorum canım kabul edersen çok sevinirim...
sadece burnunun bandajlı olduğu fotonu gördüm şuan nasıl gidiyor?Doktorunu tavsiye edermisin?
helpppp plssss....
bende iki arada bir derede kaldım randevu alıp emre ilhan ve zühtü demirler görüşeceğim fakat çok enteresan zühtü beye email atmıştım email bana geri dönmüş mail adreside kesinkes sitesinde yazdığı gibi yazmışımmmm...neyse olmadı telefonla ulaşıcammm...

Dün gece son bandajlarımda çıkınca heyecandan uyuyamadım :)))) Online olan arkadaşlara bakarken senin fotoğraf eklediğini gördüm :)) Ama iyikide görmüşüm...Kesinlikle çok güzel olmuş burnun şişliklerin de baya inmiş...Çok hoş görünüyorsun...Makyaj ve giyim zevkinde kesinlikle 10 numara..Maşallah diyorum başkada bişey demiyorum :))

canim benim yaa bu ne guzel yorum boyle totom tavanda suan :lepi: kaydirigubbakcemile3
burnusumu, cicilerimi begendigine cok sevindim canim boshayallersmile
burunlar da makyajla ayri bir guzel oluyor de mi canim aklinialirimsmile
evet sisliklerim iniyor yavas yavas, masaj yapiyorum her gun 4 defa(gerci aksattigim oluyor ama...)
sen masaj yapiyor musun canim burnun ne durumda anlat bakalim tatlim

canım seninde çok güzel olmuş burnun güle güle kullan harika görünüyor.doktorun kimdi?

uyuyangüzel burnun hakketen güzelleşmiş daha bi oturmuş sende alışmışsın iyce çok pozitif güzel çıkmışsın fotolarda:)eski burnun benimki gibi karakteristik bi burunmuş o yüzden alışmak zor oluyo,bende en çok bundan korkuyorum ameliyatla ilgiligerçekten çok mutlu oldum senin adına konuyu ilk açtığında üzülmüştüm çünkü,kendine çok ii bak,burnuna da tabi)))

_nısan_,
canım benım gercekten oturmus de mı? =) alıstım suankı halıne ve memnunum...
ama bantın ılk cıktıgı gunler hıc ıyı degıldım kafayı yıcek gıbıydım cunku o goruntuye alısamıyorsun, kabullenemıyorsun.
oncekı burnum dedıgın gıbıydı evet ama sımdı bakıyorumda o da cırkın degılmıs guzelmıs bence=)))
begendıgıne cok sevındım canım ınsallah daha guzel bır burun senın olur opuyorumnanaktan

Uyuyangüzelden önce ben cevap vermek istedim..:) Herhalde benimki kadar karakteristik olamaz burnun..fotoğraflarıma bakmanı tavisye ederim ..:) Ama endişelenme güzel bir buruna alışmak pekde zaman almıyor ...:) Be 21 yıl ertelediğim için pişmanınım..

Ben de aklıma geldikçe yapıyorum masaj...Ama baya şiş hala.Sanki bandaj çıktıktan sonra daha çok şişti gibi...Yinede yeni halini çok seviyorum..:lepi::sm_cool:
Bu arada bende saçımı giyimimi makyaj tarzımı değiştirdim :) arabaların 40.000 km bakımı gibi 40 yaş bakımına girdim adeta delikafadulden Birtek şu lanet sigara dan kurtulamadım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…