- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
-
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
hersey çok güzel olacak zemuszemus
Fotoğraf albümü ekledim..6. gün baya şiş olsada ben sevdim :)
sen de ufuk bilkaya mı oldun mikado35
Hayır ,benim dr. um Can Kopal....
kesinlikle geçecek.. hafif kalkık bir burun olacak. ama dogal bir burun. normalde insanlara ameliyatın üstünden bir yıl gecince burunları düşük geliyor sende oyle bir şey olmayacak. suan cok erken. burun tam seklini en kısa 1 yılda alıyor.
Uyuyan güzel nasıl oldu burnunda değişim varmı? Benim yarın 11. gün bandajlarım yarın gece çıkacak...Bakalım neye benzicek :)
Bu arada ben saçlarımı da kestirdim :) Aşkı memnu Nihal modeliymiş :)))
kesinlikle geçecek.. hafif kalkık bir burun olacak. ama dogal bir burun. normalde insanlara ameliyatın üstünden bir yıl gecince burunları düşük geliyor sende oyle bir şey olmayacak. suan cok erken. burun tam seklini en kısa 1 yılda alıyor.
çok doğru söylüyorsun arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum. alkisalkisalkis
Yeni fotoğraflarını gördüm...Dahada güzel olmuş burnun...Bence her geçen gün dahada iyii olacak...Benimde 11. gün fotoğraflarımı ekledim...Şimdilik fena değil gibi :)
canım evet burnumda degısme var
yenı bır konu actım ve yenı fotolar ekledım canım bak mutlaka
canım ne cabuk gordun fotolarımı???
evet canım her gecen gun daha da ıyıye gıdecek Allah'ın ıznıyle
albumume mutlaka bak yepısyenı fotolarım varrrr!!!
ben de senın fotolarına bakcam tatlım
Dün gece son bandajlarımda çıkınca heyecandan uyuyamadım :)))) Online olan arkadaşlara bakarken senin fotoğraf eklediğini gördüm :)) Ama iyikide görmüşüm...Kesinlikle çok güzel olmuş burnun şişliklerin de baya inmiş...Çok hoş görünüyorsun...Makyaj ve giyim zevkinde kesinlikle 10 numara..Maşallah diyorum başkada bişey demiyorum :))
Yeni fotoğraflarını gördüm...Dahada güzel olmuş burnun...Bence her geçen gün dahada iyii olacak...Benimde 11. gün fotoğraflarımı ekledim...Şimdilik fena değil gibi :)
canım seninde çok güzel olmuş burnun güle güle kullan harika görünüyor.doktorun kimdi?
uyuyangüzel burnun hakketen güzelleşmiş daha bi oturmuş sende alışmışsın iyce çok pozitif güzel çıkmışsın fotolarda:)eski burnun benimki gibi karakteristik bi burunmuş o yüzden alışmak zor oluyo,bende en çok bundan korkuyorum ameliyatla ilgiligerçekten çok mutlu oldum senin adına konuyu ilk açtığında üzülmüştüm çünkü,kendine çok ii bak,burnuna da tabi )))
canim benim yaa bu ne guzel yorum boyle totom tavanda suan :lepi: kaydirigubbakcemile3
burnusumu, cicilerimi begendigine cok sevindim canim boshayallersmile
burunlar da makyajla ayri bir guzel oluyor de mi canim aklinialirimsmile
evet sisliklerim iniyor yavas yavas, masaj yapiyorum her gun 4 defa(gerci aksattigim oluyor ama...)
sen masaj yapiyor musun canim burnun ne durumda anlat bakalim tatlim