uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

Bu arada 6 . gün akşam alçı alındı bandaj + silikon bir alçımsı bişey takıldı...Dr.umun dediği gibide 4 gün sonra duşta ben çıkardım....Fotoğrafını ekliyorum şimdi(bandajlı haliimin)
Bu arada kendi albümüme bile yorum yapamıyorum hala onun için burdan yazdım canım...

canım doktor masaj verdıyse mutlaka aksatmadan yapmalısın
tabıı kı hala cok sıs olacak, benımkı de sıs kı sen benden daha sonra oldun senınkı daha yenı :hulya:
ohh ne guzel degıstır gıyımını, sac tarzını vallahı daha da ıyı hıssedersın kendını canım :lepi:
ben kendımde cok degısıklık yapmadım tek degısıklık sacımı toplamak kaydirigubbakcemile3
cunku kemerlı burnumla sacımı pek toplayamazdım da :kedi:
sıgaradan da kurtulursun ınsallah canım yeter kı ıste...

kendın nasıl cıkardın onu canım?
acımadı mı?
resımlerıne bakcam canım opuyorum opuyorumnanaktan

acımadı mı?
resımlerıne bakcam canım opuyorum opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Aslında duşta uzunca bir süre ıslanıp öyle yavaşça çıkacaktı....Ama daha önce de nazarının çok değdiğine inandığım bir komşum geldi...O kapıdan çıkınca bandajlar kendiliğinden düştü ama hiç strese girmeden canım acımadan halloldu..hihoyyyt

gayet doğal bir burun olmuş. zamanla dahada güzel olucak.. ben seni bihterin ablasına benzettim çok güzelsin :)

acımadı mı?
resımlerıne bakcam canım opuyorum opuyorumnanaktan

Aslında duşta uzunca bir süre ıslanıp öyle yavaşça çıkacaktı....Ama daha önce de nazarının çok değdiğine inandığım bir komşum geldi...O kapıdan çıkınca bandajlar kendiliğinden düştü ama hiç strese girmeden canım acımadan halloldu..hihoyyyt
[/QUOTE]

ayy inanmiyorum yaa :roflol: delikafadulden
ne kadinmis bir geldi pir geldi ve bantlar dusuverdi naniknanik
iyi bari isini kolayca halletmis oldun canim olsun
aman dikkat et nazar degmesin, etrafinda teyzen annen falan varsas kendini bol bol okut canim :Saruboceq:
ben hep annemin karsisina gecip kendime okutuyorum :)) esnemekten bir hal oluyor annem

gayet doğal bir burun olmuş. zamanla dahada güzel olucak.. ben seni bihterin ablasına benzettim çok güzelsin :)

fistik bu topikteki resimler eski resimlerim, burnum biraz degisti yeni bir topic actim ve albumume yeni fotolar ekledim.
albumume bakip oraya da yorum yaparsan cok sevinirim :icecream:
guzel yorumun icin cok sagol tatlim o senin guzelliginnnn opuyorumnanaktan
bihterin ablasini da cok begenirim yaaaa delikafadulden

selam hanımlar
bende estetik burun ameliyatı gecirdim ve aralık ayında 2. sene bitecek
hem kırık cıkık egrilik vs. tümsek ne arasanız vardı
neyse ben 30 yaşındayım ve burnumun cok güzel olmasını hiç beklemedim. sadece aynaya baktıgımda farklı biri görmek istemedigimi doktora söledim. hiç bir oynama değişik yapma tümsegi indir - içini düzelt ve birazcık da ucunu kes o kadar. peki dedi.
bandajımı ve plastik alcı gibi desteği kendim cıkardım. 3 gun sonra işe başladım. cok rahat bir operasyondu.
güzel bir burnum var mı tartışılır değişir herkese göre ama benim burnum şimdi fazla karakterli
doktorum karakterli burun cok seviyor. adam yaptı hayran hayran bana bakıyor. sadece burunuma tabe
ve eger benim istedigimden farklı bir şey yapsaydı o zaman kıyamet kopardı. cok aksi bir hastayım çünkü. dokt. da bilyor bunu. ve bana hiç sormadan söylemedigim oynamalardan hiç bir hastam mutsuz kalmadı demişti. bende bana yaparsan ben memnun kalmam biliyorsun degil mi demiştim ve hala ben istememden asla hiç bir mudahalede bulunmuyor.
ayrıca hanımlar 2 sene içinde burnunuz o kadar değişiyor ki tahmin edemessiniz. inicek şişecek ödemleriniz elinize gelecek. onlar inecek acıcak, kaşırken burnunuzu sızlıcak. sogukta hafif kırmızı mor olacak.
doktr. asla olmaz diyorlar ama yalan oluyor. ilk sene güneşe dikkat çünkü burun şişiyor sonra kimi yerde kırkırdak beslemesi az geldiyse dolgu yapılabilir. kimi yer az törpülenmiş olabilir. tekrar törpü olabilirisiniz. sonra burun etinizi az kazıdıgı için nefes alma sorunuz olabilir. o zaman içeriden burun fazla etli kısımları yakılabilir.
benim bir kaç ark. kendi istedikleri için kimiside saglık için estetik oldu ve onlardan gördüklerim ve kendin yaşadıklarım :)
hatta 2 senenin sonunda bandajı ilk cıkarttıgımda burnum daha güzel diyeceksiniz çünkü değişicek.
ne olursa olsun burnunuz ameliyatsız halinden hep güzel olacak
saygılar...

Son düzenleme:
verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler canım
keske burnunu gorebılseydık :hulya:boshayallersmile
umarım ben de 2 yıl sonra burnumdan memnun halde olurum

hatta 2 senenin sonunda bandajı ilk cıkarttıgımda burnum daha güzel diyeceksiniz çünkü değişicek.

bu cümleyi anlayamadım..

yanii =
2 senenin sonunda burnunuz cok değişecek ve ilk bandajı cıkardıgım zaman burnum şu halinden daha güzeldi diyeceksiniz.

2 sene sonra elbette burnundan memnun kalırsın ama ilk hali hep daha güzel oluyor
inan cok burun ameliyatı olmuş kadın tanıdım. ve hepimiz aynı şeyi diyoruz

sagol canım ama burnum suan o bu topıge koydugum resımlerdekı gıbı gorunmuyor
bayagı degısme oldu...
albumumde yenı resımlerım var gorebılırsın
artık gayet memnunum
yıne de begendıgın ıcın sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…