arkadaşlık teklif ettim kabul eder misin :)
kabul ettim canim
Nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama (tarafsız konuşuyorum kesinlikle) burnunuzun kötü bir yanı yok beğendim ben. sizi tanımıyorum sonuçta mutlu olmanız için tanıyor olsam bile üzülmeyin diye yalan söylemem. yeni burnunuza alışamamış olabilrsiniz biraz zaman diyorum bence siz de beğeneceksiniz şişlikler inip burnunuz oturunca hiç kafanıza takmayın çünkü kafaya takılacak bir burun değil sizinki gayet hoş...
acikcasi ben cok begenmedigim burunlara bile guzel yaziyorum bazen, cunku bu tip durumlarda insan hassas oluyor ve guzel sozler bekliyor. o yuzden kendim gibi dusundum:))
kafama cok takmamaya calisiyorum canim bakalim neler olacak...
önceden burnunuz nasil di? eski burnunuzu görmeden kimse duydugunuz pismanliginizi anliyamaz!
burnun öncesi ve sonrasi önemli!
eski burnumun fotolarini albume birazdan koyacagim bakabilirsiniz
yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum çünkü burnunuz ne o yuk ne dikat çekici. Sanki daha önceki burnunuz gibi. Hatta burnunuz düz :S Estetikli durmuyor ya da yandan hokka gibi durmuyor. Sadece düz... ciddi söylüyorum neden yalan söyleyim ki.. belki konuyu "arkadaşalr ya burun ameliyatı oldum ama çok düz ve ameliyat olduğum ne işe yaradı" deseydi oz zmn senin bu telaşına hak verirdim..ama buna inan gerek yok..senin istedğin ve tarif ettiğin buruna ztn sahipsin
canim dikkat cekici cunku takma gibi duruyor, cok yapma duruyor.
goze carpiyor.
belki resimlere bakinca sizi rahatsiz etmedigi icin boyle konusuyorsunuz ama gercek hayat baska yani resim gibi degil ki...
yorumun icin cok sagol canim gec cevap yazdim sana kusura bakma.
hadi ucu indi diyelim, yapay durusu degisecek mi ki?
hic sanmiyorum :a015:
arkadaslar birazdan eski burnumun fotolarini koyacagim albume, herkese acik bakin lutfen