uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

merak ediyorum doktorun seni şişlikler konusunda uyarmadı mı? en az 1 sene tam olarak burnum böyle iyi ya da kötü oldu diyemezsin. burnumu yaptırıcam bende inşallah böyle erkenden pes etmem. çünkü yakın arkadaşlarımın ilk aylarını biliyorum insanın psikolojisi bozuluyo aylarca dışarı çıkmayanlar var.

merak ediyorum doktorun seni şişlikler konusunda uyarmadı mı? en az 1 sene tam olarak burnum böyle iyi ya da kötü oldu diyemezsin. burnumu yaptırıcam bende inşallah böyle erkenden pes etmem. çünkü yakın arkadaşlarımın ilk aylarını biliyorum insanın psikolojisi bozuluyo aylarca dışarı çıkmayanlar var.

doktorumla herseyi cok fazla konusamadik cunku ben yurt disindan geldim ve ertesi gun de burnumu yaptirdim. ama tabii ki sislikler konusunda bilgim vardi hala da biliyorum sisliklerin zamanla inecegini...
soz konusu kendi burnun ve yuzunde en dikkat ceken yer olunca insan mutlaka panik yapiyor, cok uzuluyor. bu isler kolay degil ki canim...
ama yine de ben ''1 sene gecmeden burnuna iyi ya da kotu diyemezsin'' sozunu dogru bulmuyorum tatlim cunku bandajlar cikinca burnun alacagi hal iyi kotu belli oluyor, ilerde nasil olacagi tahmin ediliyor. dilerim herkes zamanla alisir ve memnun kalir canim. sana da simdiden gecmis olsun

tatlım çok haklısın seni çok iyi anlıyorum. en yakın arkadaşımdan biliyorum gittiğimiz her yerde burnuna bakar her gün şikayet ederdi. fakat inan ilk günler burun delikleri havadaydı kesin böle kalacak diyordu ben üzülmesin diye susuyordum kesin böle kalır herhalde diyordum içimden çünü aksi olması için burun ucunun inmesi lazımdı. şu an seneler geçti tabi ama 1 yıl sonra burnu bambaşkaydı. fotoğraflar arasındaki farklara inanamıyoruz hala. o yüzden ne olursa olsun anladımki biraz sabır gerekiyor. psikolojik olarak evet yıpratıcı bir süreç. daha yeni seninde şimdiden moralini bozma, ümitsizliğe kapılma. gayet güzel görünüyor şimdiden şiş oldukları bariz belli sakin ol, sabır diyorum :)

canim albumden resimlerine bakamadim burdan baktim burdanda kucuk gorunuyor fakat gordugum kadariyla hicte yapay durmuyor aksine dogal duruyor kalkikligida cok hos keske benimki oyle olsa. sen simdi eski burnunu gormeye alismistin birden kalkik burun gorunce tuhaf gelmistir sana albumden gorebilseydim bide fotolarini, ordan giremiyorum sayfa linki degisti felan yaziyor. ama burdan guzel gorunuyor

tatlım çok haklısın seni çok iyi anlıyorum. en yakın arkadaşımdan biliyorum gittiğimiz her yerde burnuna bakar her gün şikayet ederdi. fakat inan ilk günler burun delikleri havadaydı kesin böle kalacak diyordu ben üzülmesin diye susuyordum kesin böle kalır herhalde diyordum içimden çünü aksi olması için burun ucunun inmesi lazımdı. şu an seneler geçti tabi ama 1 yıl sonra burnu bambaşkaydı. fotoğraflar arasındaki farklara inanamıyoruz hala. o yüzden ne olursa olsun anladımki biraz sabır gerekiyor. psikolojik olarak evet yıpratıcı bir süreç. daha yeni seninde şimdiden moralini bozma, ümitsizliğe kapılma. gayet güzel görünüyor şimdiden şiş oldukları bariz belli sakin ol, sabır diyorum :)

ayy cok ıyı yaaa! benım burnum da degıssın ne olur!!! boshayallersmile :sinifsinif:
tatlım belkı benım fotolara da bakıp arada ne kadar fark var ne kadar cok degıstın dersın.
coookk tesekkur ederım sabretmeye calısıyorum canım
yanımda kk var ıste sızler destek oluyorsunuz aklinialirimsmile

canim albumden resimlerine bakamadim burdan baktim burdanda kucuk gorunuyor fakat gordugum kadariyla hicte yapay durmuyor aksine dogal duruyor kalkikligida cok hos keske benimki oyle olsa. sen simdi eski burnunu gormeye alismistin birden kalkik burun gorunce tuhaf gelmistir sana albumden gorebilseydim bide fotolarini, ordan giremiyorum sayfa linki degisti felan yaziyor. ama burdan guzel gorunuyor

albumumu herkese acık yapmıstım ama neden sorun cıkıyor bılmıyorum canım.
tekrar ayarlarına bakmaya calıstım ama beceremedım acıkcası kafamçokkarıştı
tekrar denıyım ben, sonra albume yıne bak canım olur mu?
ben kalkıklıgının bıraz ınmesının ıyı olacagını dusunuyorum, o zaman burun ucu bıraz daha dogal gorunecek gıbı gelıyor canım.
begendıgın ıcın cok sagol boshayallersmile
umarım yakında ben de begenebılırım
begenmıyorum kendımı suan napiim begenmıyorum...:gitme:

aşk olsun buralara girip yazıyorsun ablana bi yazmıyorsun seni hep burda buluyorum aradığımda zaten alsanaalsanasmile peki canımmmmmm

askom acık bırakıp gıdıyorum hep pc basında degılım canım ondan...
burada olsam yazmaz mıyım tatlım cok ayıp olumunekankayizsmile

profilindekileri göremedim ama buraya eklediklerin olabilecek en doğal burun bence, gayet hoş olmuş. yapay görüntü benim de en çok korktuğum şey ama sende bundan eser yok.

Ama daha o kadar yeni ki ameliyatın... Şu an şiş ve evet biraz yapay göründüğü doğru. Ama asıl şeklini 1 sene sonra alacak unutma... Bi bekle bakalım 3 ay olsun... Bozma moralini canım...

ameliyatın mecburimi?yoksa kendini beğenmediğin içinmiydi ?
eski resmin varsa eğer gerçekten merak ettim..
benimde ameliyat olmam gerekiyor ama korkuyorm kemik var burnumda kemik eğrilmeside var hafif.nefes alamıyorum.fakat ben yapay burunlu olmak istemiyorum burnumla oynamalarını istemiyorum.Çünkü Allahü tealanın en özenle ve zor yarattığı burunmuş...

profilindekileri göremedim ama buraya eklediklerin olabilecek en doğal burun bence, gayet hoş olmuş. yapay görüntü benim de en çok korktuğum şey ama sende bundan eser yok.

profılımdekı resımlere de bakabılırsın cunku herkese acık canım, onlar buyuk oldugu ıcın net gorebılırsın sıkayetlerımı. ıstersen bır de arkadas olarak ekle benı ve oyle bakmayı dene canım.

Ama daha o kadar yeni ki ameliyatın... Şu an şiş ve evet biraz yapay göründüğü doğru. Ama asıl şeklini 1 sene sonra alacak unutma... Bi bekle bakalım 3 ay olsun... Bozma moralini canım...

o 3 ay nasıl gececek bılmıyorum...
evet cok yapay bır burun ama bunu anlatmaya calıstıgım ınsanlar anlamıyor hayır dıyor nedense...
:gitme:

bence hiç yapay değil estetik ameliyat olan herkes yaşar bunu yeni alçıdan çıktığı için kalıp gibi duruyor suan sanada cok anormal geliyor bu ama değil 15 gün 1 ay içinde bak istadeğin gibi olacak cnm merak etme artıkkk

askom sen de benı anlamıyorsun...
herkesın burnu daha ılk haftalardan super duruyor...
kkda bunun bır suru ornegı var mesela...
bılmıyorum bu ısın sonu ne olacak ama bana da revızyon yolları gorunuyor gıbı...
suan beklemedeyım...

Ben inanıyorum canım burnun 2 ay sonra içine sinecekkk ufuk bilkay ın yaptıı bikaç burna bakmıştım tarzını çok beğeniyorumm inşallah 2 ay sonrada mutlu fotolarını bekliyoruz :)))

ınsallah burnum guzellesır de ıcıme sıner Pınkcım
destegın ıcın tesekkur ederım canım
bunu ne kadar ıstedıgımı anlatamam :sinifsinif:
bugun kucuk ablam ısten geldı, kapıdan ıcerı gırdı aaaa burnun ınmıs dedı
gunden gune degısıyor dıyorlar
ayy degıssın guzellessın bıraz ama dı mı laelaelaelaelae

çokkkkkkkkkkk sevindim bak 2 ay sonrada burda burnum indiiiiiiiiii diyeee mızmızlanmayasın :))))))))) ama incektir mutlakaaa imkansız geliyo burun okadar şişcekte o burun inmicek :)

Kızzzzzzzz zaten güzellll ufuk bilkayın yaptıı burunları inceliyorum gerçekten iddalı burunlar bi problemde duymadm şuana kadr sankiii

mesajı okuduğumda şaşırdım çünkü daha sadece 2 hafta önce ameliyat geçirmiş biri burnum estetikli gibi duruyor demesi yanlış.Şuan tabiki öyle gözükür ameliyatın lezyonları devam ediyor....ayrıca diğer insanlarla ameliyat sonrası iyileşme süresini kıyaslamamak lazım.bekle zamana bırak...
daha şimdiden revizyon filan bunları aklına getirme....

çokkkkkkkkkkk sevindim bak 2 ay sonrada burda burnum indiiiiiiiiii diyeee mızmızlanmayasın :))))))))) ama incektir mutlakaaa imkansız geliyo burun okadar şişcekte o burun inmicek :)

mizmizlanirmiyim canim yaa insin insin hihoyyyt

Kızzzzzzzz zaten güzellll ufuk bilkayın yaptıı burunları inceliyorum gerçekten iddalı burunlar bi problemde duymadm şuana kadr sankiii

evet ben de ufuk beyin yaptigi burunlari cok begeniyorum umarim benim ki de guzel olur
doktoruma cok guvendim, guvenimi bosa cikarirsa cok uzuluum...

mesajı okuduğumda şaşırdım çünkü daha sadece 2 hafta önce ameliyat geçirmiş biri burnum estetikli gibi duruyor demesi yanlış.Şuan tabiki öyle gözükür ameliyatın lezyonları devam ediyor....ayrıca diğer insanlarla ameliyat sonrası iyileşme süresini kıyaslamamak lazım.bekle zamana bırak...
daha şimdiden revizyon filan bunları aklına getirme....

insan ister istemez kiyasliyor elinde olan bir sey degil ki...
icinde bulundugumuz psikoloji cok farkli hic bir seye benzemiyor vallahi...cok zor gercekten...
evet zamana biraktim suan bakalim neler olacak bekliyorum canim...

X