- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
-
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
bence snn burnun gayet doğal emin ol alışıcaksın sende,,asıl sorun bende var galiba 2 gündür kafayı yicem(( çok başarılı ağrısız morarmasız bi ameliyat geçirdim 20 mayısta,gözüm iki gün şişti ve geçti,ancak şişlik doktorun tabiriyle yer çekiminden dolayı yanaklarıma indi.ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo : ((
bence snn burnun gayet doğal emin ol alışıcaksın sende,,asıl sorun bende var galiba 2 gündür kafayı yicem(( çok başarılı ağrısız morarmasız bi ameliyat geçirdim 20 mayısta,gözüm iki gün şişti ve geçti,ancak şişlik doktorun tabiriyle yer çekiminden dolayı yanaklarıma indi.ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo : ((
şu an biraz şiş duruyo gibi
irice duruyo yani.
ama şekli çok doğal
öyle inceltilip kaldırılmamış yani
ben burda dingiltere kraliçesinin burnunu çok beğendim mesala
o tarz bişey mi istiyodun bilemedim
1.burun ucun çok kalkık değil benimki domuz burnu gibiydi ama iniyo hiç merak etme bide daha çok yeni
2.1.resimde gayet güzel duruyo hiiç yapay falanda değil
3. seni çok iyi anlıyorum ilk başta tühh vah diye düşünüyosun ama zamanla bu endişelerin geçecek emin ol
Bantların yeni çıkmış,şu anki görüntün zamanla değişecek,şekil alacak....herkes o şoku yaşıyor merak etme...erken panik yapmışsın.....resimlerini merakla bekliyoruzz....
bende o kadar sey yazdım ama benim sölediklerim pek önemli değil sanırım neyse sağlık olsun bende yardımcı olmaya çalıştım sana ama olamamısım anlasılan
canim benim olur mu oyle sey yaaa
kafam zaten yerinde degil atlamis olabilirim sana cevap yazmayi kusura bakma canim
ask olsun
cok sagol yorumlarin icin canim insallah soyledigin gibi uzulmek icin erkendir
insallah tum sikintilarim gecer
ameliyat oldum ama eski burnu arar oldum ona yaniyorum
kizlar simdi disari cikiyorum
gelince hepinize tek tek cevap yazicam, yazdiklarinizi okucam
ama simdi cikmam lazim ablam bekliyo
hepinize sonsuz tesekkurler
kk'yi bi kez daha cok sevdim bugun...
hepinizi seviyorum...