- 13 Mart 2010
- 2.074
- 2
-
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
hem canım benim sen Ufuk bey e yapma burun istiyorum demişsin :)) yapma demek ne demek ..benim aklımda doğal olmayan bir burun canlandı..ama şimdi yapay olduğundaNn doğal olmadığından yakınıyorsun :)bence sorun ettiğni şu an burnunun büyük ve kavissiz gözükmesi ki bunlar zamanla şişlikler indikçe ortaya çıkacak şeyler sanırım..yani öyle düşünüyorum..ama burun ucu kalkıklığın elbetteki inecektir..bir kaç ay sonra tekrar görüşelim
uyuyanguzeel şimdi baktım fotolarına şimdi benm artık valla kafam karıştı evet burun ucu 1 2 ay içerisinde illaki düşüyo diye biliyodum bendede öle oldu fakat nem kafamı karıştırdı baya inceledim fotolarını gördüğüm kadarıyla nem in düşme olmadı sadece yana genişti o inceldii hal böle oluncada valla bi sonuca varamadım nem in bantlar çıktındaki kalkıklık nasılsa şimdide maşallah öyle ama sana çok kalkık geldi sanırımda ön foto koymuşun canım baktımda burun deliklerin insanın gözüne girmiyor bak 1 2 ay sonra düşme olursada düştüüüüüüüüü bu diye mızmızlanmayasın yerimseniben
canim,
doktorum burun ucun inecek dedi.
sakin kalkik diye burun ucunu asaga cekme elinle falan sonra cok dusuk olur dedi.
2-3 icinde iner dedi.
bilmiyorum...
inerse asla dusuk demem cunku aynaya bakinca en cok sikayet ettigim yer burun ucum canim
gayet iyi duruyor. Bu kalkıklık sizi rahatsız etmiş ama zaten elde olmadan (yer çekimi sebebiyle) o inecek. Böyle durması mümkün değil. sanırım o zaman daha da mutlu olacaksınız:)
Anladım canım sana 2 ay veriyorum 2 ay içinde anlarsın en geç canım inip normalleşip normalleşmeyeceğini çünkü benm tam 2 ay içinde indi
ben bir yapaylık göremedim kafamçokkarıştı
cnm saol yanıtladıgın için sadece biraz üzüldüm oyusden yazmak istedm cevap vermenden de memnun oldum yanlıs anlamısım seni kusura bakma aslında haklısın suanda moral bozuklugu oldugu için bazı şeyleri atlayabiliosun ama tüm arkadasların dedği gibi üzülmk ve telaşlanmak için henüz cok erken bekle bakalım brz daha değişim nasıl olucak umarım ki istedğin gibi olur burnun cok cok begenirsn ztn yorumlarımızıda yazarız sana içten gelerek yazıoruz bunu da unutma sakın kandırmaca yok yani şu anda gayet doğal duruyor senin tedirgin oldugun seyler var ve herkeste oluyor bu gibi şeyler bir müddet sabretmelisin bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olucak burnusun en az kendm kadar sabırsızlıkla bekliyorum inşallah herşey güzel olucak..
pinkcim insin bir an once...
sozde Turkiye'ye tatile geldim, ameliyat bitecek sonra hersey cok guzel olacak sandim ama simdi sapkayla burnumu saklamaya calisiyorum...
ben bi yapaylık göremedim canım
burnunun yeni görüntüsüne gözün alışmadı sanırım ondan böyle düşünüyosundur.
zaten şişlikler var dikkat edersen
şişlikler inmeden kesin bir yargıya varma şişlik yanıltır çünkü insanı
moralini de bozma burnunu saklama bence şiş haliyle bile hoş duruyor geçmiş olsun
cnmm ilk bandajın açıldıgı için ve çok şiş oldugu için böle mutsuz olman dogal:)ben ilk bandajım çıktıgında aglamıştım bu nsl bşy takma burun gibi diye:)aşırı şişmiş nerden bilcektim:)1-2 aya ciddi şekillde güzel olur cnm..ana şekil olarak gayet iyi üzülmene degmiycegini 1-2 ay sonra anlıcaksın sende:)
hem cnmm gayet güzel duryor hani ben dışarda görsem amlyt oldugunu anlamam öle dedigin gibi yapay durmuyor:)bence gözün alışık olmadıgı için tuhafına gidiyor:)
arkadaşlık teklif ettim kabul eder misin :)
kabul ettim canim
Nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama (tarafsız konuşuyorum kesinlikle) burnunuzun kötü bir yanı yok beğendim ben. sizi tanımıyorum sonuçta mutlu olmanız için tanıyor olsam bile üzülmeyin diye yalan söylemem. yeni burnunuza alışamamış olabilrsiniz biraz zaman diyorum bence siz de beğeneceksiniz şişlikler inip burnunuz oturunca hiç kafanıza takmayın çünkü kafaya takılacak bir burun değil sizinki gayet hoş...
acikcasi ben cok begenmedigim burunlara bile guzel yaziyorum bazen, cunku bu tip durumlarda insan hassas oluyor ve guzel sozler bekliyor. o yuzden kendim gibi dusundum:))
kafama cok takmamaya calisiyorum canim bakalim neler olacak...
önceden burnunuz nasil di? eski burnunuzu görmeden kimse duydugunuz pismanliginizi anliyamaz!
burnun öncesi ve sonrasi önemli!
eski burnumun fotolarini albume birazdan koyacagim bakabilirsiniz
yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum çünkü burnunuz ne o yuk ne dikat çekici. Sanki daha önceki burnunuz gibi. Hatta burnunuz düz :S Estetikli durmuyor ya da yandan hokka gibi durmuyor. Sadece düz... ciddi söylüyorum neden yalan söyleyim ki.. belki konuyu "arkadaşalr ya burun ameliyatı oldum ama çok düz ve ameliyat olduğum ne işe yaradı" deseydi oz zmn senin bu telaşına hak verirdim..ama buna inan gerek yok..senin istedğin ve tarif ettiğin buruna ztn sahipsin
canim dikkat cekici cunku takma gibi duruyor, cok yapma duruyor.
goze carpiyor.
belki resimlere bakinca sizi rahatsiz etmedigi icin boyle konusuyorsunuz ama gercek hayat baska yani resim gibi degil ki...
yorumun icin cok sagol canim gec cevap yazdim sana kusura bakma.
hadi ucu indi diyelim, yapay durusu degisecek mi ki?
hic sanmiyorum :a015:
arkadaslar birazdan eski burnumun fotolarini koyacagim albume, herkese acik bakin lutfen
Canım baktm ameliyat öncesii tam yandan yok sanırım kemiğin törpülenmiş ama hala yandan ucu nasldı bilemiyorum doktorun çekmedimi resimlerini ameliyat öncesi yandan
kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim...
gercekten suan cok kotu gorunuyor...
saki yapma bi burun alip eski burnumun uzerine koyuvermissin gibi bir goruntu var...
en iyisi hic estetik yaptirmamak :gitme:
albume de foto ekledim orada daha buyuk sekilde gorebilirsiniz sanirim