uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

uyuyanguzeel şimdi baktım fotolarına şimdi benm artık valla kafam karıştı evet burun ucu 1 2 ay içerisinde illaki düşüyo diye biliyodum bendede öle oldu fakat nem kafamı karıştırdı baya inceledim fotolarını gördüğüm kadarıyla nem in düşme olmadı sadece yana genişti o inceldii hal böle oluncada valla bi sonuca varamadım nem in bantlar çıktındaki kalkıklık nasılsa şimdide maşallah öyle ama sana çok kalkık geldi sanırımda ön foto koymuşun canım baktımda burun deliklerin insanın gözüne girmiyor bak 1 2 ay sonra düşme olursada düştüüüüüüüüü bu diye mızmızlanmayasın yerimseniben

shirley ben ufuk beye bana yapma bir burun yapin demedim.
burun ucu uzun olmasin, kavisli olsun, iki kasin ve gozun arasi cok yuksek olmasin, ucundaki kalkik bir hava olsun dedim.
o da o zaman sen yapma bir burun istiyorsun dedi, ben de sanirim evet dedim.
yani bu soylediklerim bir doktora yapma bir burnu cagristirdiysa oyledir ne demeliydim ki...
ben hic bir seyi yanlis anlattigimi dusunmuyorum canim.
hic kimse suratinda takma burun gibi gorunen bir burun istemez, bunu ima etmis olmam mumkun degil doktora...

canim,
doktorum burun ucun inecek dedi.
sakin kalkik diye burun ucunu asaga cekme elinle falan sonra cok dusuk olur dedi.
2-3 icinde iner dedi.
bilmiyorum...
inerse asla dusuk demem cunku aynaya bakinca en cok sikayet ettigim yer burun ucum canim

Anladım canım sana 2 ay veriyorum 2 ay içinde anlarsın en geç canım inip normalleşip normalleşmeyeceğini çünkü benm tam 2 ay içinde indi

Anladım canım sana 2 ay veriyorum 2 ay içinde anlarsın en geç canım inip normalleşip normalleşmeyeceğini çünkü benm tam 2 ay içinde indi

pinkcim insin bir an once...
sozde Turkiye'ye tatile geldim, ameliyat bitecek sonra hersey cok guzel olacak sandim ama simdi sapkayla burnumu saklamaya calisiyorum...

bosuna alingan olma canim bilerek yazmamazlik etmedim yani opuyorumnanaktan
umarim dedigin gibi olur da cok begenirim, Allah o gunleri de bana gosterir insallah...
gelismelerden mutlaka sizi haberdar edecegim fark var mi bakin gorun diye canim
yorumun icin cok tesekkur ederim...
ben de sabirsizla ne olacagini bekliyorum boshayallersmile
aksam eski burunlu fotolarimi eklicem onlara da bakin kizlar

kendi evimde degilim rahat rahat nete giremiyorum o yuzden yine cikmam gerek kizlar kusura bakmayin hepinize cevap yazacagim ama suan atladiklarim var aksama hepsini telafi edecegim.
yeni fotolar da koyacagim.
bu arada bana toplu sekilde alinti yaparak cevap yazmayi ogretebilirseniz cok sevinirim kizlar bilmiyorum sayfalar cok doluyor.

Son düzenleme:
pinkcim insin bir an once...
sozde Turkiye'ye tatile geldim, ameliyat bitecek sonra hersey cok guzel olacak sandim ama simdi sapkayla burnumu saklamaya calisiyorum...

Anlıyorum içine sinmesi çok önemli 2 aycık dayann çokta düşünmemeye çalış bende kafayı yiyodum böle ayna elimde inceliip duruyodum amaa sonra anladımki istesemde istemesemde 1 yıldan önce revizyon yada şekl deişikliğine doktorlar yanaşmıyor ve 1 sene içinde burun illaki değişiyomuş şuan sadece kendini yıpratırsın emin ol şu önemli sağdan soldan ve profilden yamuk olmayan girinti çıkıntı bulunmayan burun önemli bence yamukluk kemer vs gibi sıkıntılarn olmasın eşitlik gerçekten önemli

ben bi yapaylık göremedim canım

burnunun yeni görüntüsüne gözün alışmadı sanırım ondan böyle düşünüyosundur.

zaten şişlikler var dikkat edersen

şişlikler inmeden kesin bir yargıya varma şişlik yanıltır çünkü insanı

moralini de bozma burnunu saklama bence şiş haliyle bile hoş duruyor geçmiş olsun

uyuyan güzel ameliyat öncesi foto yüklicenmi böle anlayamıyorumda tam amaa belkide şok yaşıosnn çok deişiklik varsa ben çok şok yaşamadım aksine bende biraz daha oynansın falan istemiştim ama burun ucumla az oynandıından olsa gerek tepkisizdmm

sagol canim
bakalim...
biraz sabretcem sonra sikayetlerim devam ederse doktorumla goruscem
hem bir ay sonra kontrole de gidecegim zaten
off offf ya fotolardan belli olmuyor belki ama bakilinca burnum ''ben estetigim ben burdayim'' diyor...hele ucu...
profilden sorunum yok ama onden bakinca cok kotu gorunuyor

canım moral vermek gibi bi amacım yok ,beğenmediğim zaman ben yorum yapmamayı tercih ediyorum zaten.burnun gerçketen doğal duruyor kuruntu yapıyorsun bence.sabret biraz daha şekli iice oturcak değişicek:)

canim ben de aglayacaktim neredeyse kendimi tuttum...
evet aynen takma bir burun gibi...
umarim dedigin gibi 1-2 aya duzelir ben de rahatlarim canim

hem cnmm gayet güzel duryor hani ben dışarda görsem amlyt oldugunu anlamam öle dedigin gibi yapay durmuyor:)bence gözün alışık olmadıgı için tuhafına gidiyor:)

canim umarim albumdeki fotolara bakmissindir, onlar buyuk iyi anlasiliyor beni rahatsiz eden seyler.

Canım baktm ameliyat öncesii tam yandan yok sanırım kemiğin törpülenmiş ama hala yandan ucu nasldı bilemiyorum doktorun çekmedimi resimlerini ameliyat öncesi yandan

Canım baktm ameliyat öncesii tam yandan yok sanırım kemiğin törpülenmiş ama hala yandan ucu nasldı bilemiyorum doktorun çekmedimi resimlerini ameliyat öncesi yandan

canim ben carsamba gunu turkiyeye geldim doktorumla konustum, ertesi gun ameliyat oldum yani tasarim uzerinde cok konusamadik. zaten doktorun yaptigi tasarimi da begenmedim pek. ameliyattan once gordum tasarimi sadece.
yandan fotom yok maalesef. aslinda vardir ama suan bu bilgisayarda yok maalesef

bende güç bela ameliyat olmaya karar vermiştim ama bu yazdıklarını görünce bende çok üzüldüm,yapılan burun çok güzelde olsa insan kendine yakıştıramayabiliyo,inan ki en korktuğum şeylerden biri sonuç,eski burnumu ya ararsam diyorum hep((fotolarının büyük halini göremedim ama önden çok doğal duruyo esasında,arkadaşların bi bildiği vardır sıkma canını heralde ilk alçı bant çıktığında ne güzel olmuş diyen yoktur,inşallah zamanla alışırsın canım....

Cnm msn e şimdi girdim eve yeni geldim kusura bakma.
ama diğer kızların da soylediği gibi gayet de senin kuruntun birazcık :)
bantsız hallerini ekliyorum şimdi albume girince göz atarsın tatlım.
içini rahat tut önemli olan senin memnuniyetit tabiki en başta ama yeni bir burun, yüzünde buyuk bir değişiklik yaşadığın için alışman zor oluyor seni anlıyabiliyorum. Ama geçicektir canını hiiiç sıkmana gerek yok :)
bak tarafsızlar,seni tanımayanlar bile pozitif yorum yaptı hep ki biliyorsun çok dobra üyeler var kötü olsa kesin olmamış diyen çıkardı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…