• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyacağım korkusu ve akabinde huzursuzluk .

Benim derdim uyuyp uyananam vs değil aslında 2 işte çalışmaya başladığımdan berri ana işim geç ssate kadar sürdüğü için , ya butün gün ayaktan yorgun nasıl geçiririm diye . Evde olduğum günler asla bi sıkıntı yok . Mesela cumartesi eve geldim işten uyudum 2 saat öğlen yani galiba iki işi birden ben idare edemiyorum
Duzeldiniz mi

Selam günaydın kadınlar klübü güzel kadınları 👋 uzun zaman oldu bdv ye konu açmayalı .

Benim derdime gelince biraz neden ve nasıl başladığından yazmaya başlamak istiyorum . Yazım hatalarım olursa affola iş yerinden yazıyorum. 🫣

Eşim mesleki eğitime başladı . Bende kuaförüm kendi mesleğimde 20 saat çalışıyordum eşim meslek hayatına girmeden önce . Yani sadece salı, cuma , tam cumartesi( 9/13) çalışıyordum. Eşim okul dönemindeyken yanı sıra devam ettirmek için bir iş daha buldum burada yaygındır mini iş olarak geçer hatta bir sosyal kurumda mini işe girdim . Haftanın 5 günü çalışmaya başladım . Olay tamda burada patladı . Ben iş günlerini arttırınca ana işimin olduğu günler uyuyamama korkusu başladı.
Uyuyamayacağımı düşündükçe uyuyamıyorum sonra eşimin uykuya daldığını fark edince nefesim daralıyor, kalp ritmim hızlanıyor ve sıcaklamaya başlıyorum .
Sonra sinirlenmeye başlıyorum uyuyamadığım için .
Uykuya dalsam bile beynim uyandırıyor sanki . Sonra hiç dalamıyorum uykuya ve kısır bi döngüye giriyorum .
Napsam ne etsem bilmiyorum artık bu korku beni sinir etmeye başladı. Piskologumla konuşuyoruz altında bi neden bulamıyoruz . Stres kaynaklı diyor . Tüp bebek tedavisinde olduğum içinde ilaç tarzı bişey kullanmamı önermedi . Nasıl geçer bu korku ya ben önceden kafamı yastığa koyunca 2/3 dakikada uyurdum . Hikayemi dinlediniz belki birşey dikkatinizi çeker, belki bir öneride bulunursunuz . Ay buda dertmi demeyin gerçekten bende duysam önceden gülerdim ama böyle uyanmak yatağa bu korkuyla gitmek beni yıpratmaya başladı . Eşim iki işin ağır geldiğini birinden çık diyor . Sizin yorumlarınız kıymetli ♥️ Güzel kadınlar
En az 4 hafta sufi nefesi yapın bence günde sadece 10 dakika. Ama en kesin çözümü meditasyon. Yine 3 hafta meditasyon yaparsanız fark edersiniz zaten, pamuk gibi olursunuz. Daha gevşek ama enerjik ve sakin olursunuz.

Back