- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
-
- Konu Sahibi selendemirrr
aman mesude düşme tuzaklara.Sonra seninle de ilgili konular açar burayaTabi en bi sevdiğim . ahanda tuzağa çekiliyorum
İtiraf ediyorsun yaniSende yardımcı olursun hemm
Bence srn grup kurmak yerıne normale dön cümkü hayal gucunu cok yıpratma boyleSende yardımcı olursun hemm
Tamam abiBence srn grup kurmak yerıne normale dön cümkü hayal gucunu cok yıpratma boyle
Hahaha yaa ben bu seleni çok sevdim görmüş geçiirmiişş abilerimle tanıştırayım bi feyyzz alsın whatsaptaaman mesude düşme tuzaklara.Sonra seninle de ilgili konular açar buraya
Kötü kalplisinaman mesude düşme tuzaklara.Sonra seninle de ilgili konular açar buraya
Kadın kadının düşmanıdır boşuna dememişlerHahaha yaa ben bu seleni çok sevdim görmüş geçiirmiişş abilerimle tanıştırayım bi feyyzz alsın whatsapta
Ne delenmiş masallah geceyı renklendırdıHahaha yaa ben bu seleni çok sevdim görmüş geçiirmiişş abilerimle tanıştırayım bi feyyzz alsın whatsapta
Senın gıbı düşmanınım olmasın uyuyamamKadın kadının düşmanıdır boşuna dememişler
Acaba senmı bizmi ne mezunusun sen?Gece gece ne güldüm sayenizde
Senın gıbı düşmanınım olmasın
Yaaa uyu yoksa çok üzülürüm torbaların falan çıkar uykusuzluktan yapmaSenın gıbı düşmanınım olmasın uyuyamam
Ayy canım cıksın sen üzülme yoksa bu tarz hayaller kuramazsın sonra yarın yazacak konun olmaxYaaa uyu yoksa çok üzülürüm torbaların falan çıkar uykusuzluktan yapma
Ya sen beni çok düşünme şapşikAyy canım cıksın sen üzülme yoksa bu tarz hayaller kuramazsın sonra yarın yazacak konun olmax
Acaba senmı bizmi ne mezunusun sen?
Hepimiz güldük bunun mezuniyetle ne alakası var kiAcaba senmı bizmi ne mezunusun sen?
Şapşik yok aklıma dahı gelmezsın merak etmeYa sen beni çok düşünme şapşik
Bende diyordum bu kişiyi aklımdan nasıl çıkarıcam çok üzüldüm bak şimdiMerak ettıgım şey
Şapşik yok aklıma dahı gelmezsın merak etme