- 6 Ekim 2020
- 56
- -3
-
- Konu Sahibi selendemirrr
Sen önce git yazdıklarını oku sonra üslubdan bahsetKonuşma üslubuna dikkat et. Abuk subuk şeyler yazardan bende cevap verırım.
Pes artıkHaklılık sizin olsun bi huzur verin
Eksik anlamışsınOlayı biliyoruz uyuyan yılanı uyandırmaya çalışmışsın uyandımı uyanmadımı konuda anlayamamışsın dolanıp duruyorsun
Bu site nereden kapanıyorPes artık
Senın gıbı hayalmı gercekmı bellı olmayan bır hıkaye yazmıyorum canım.Sen önce git yazdıklarını oku sonra üslubdan bahset
Ayyy tamamSenın gıbı hayalmı gercekmı bellı olmayan bır hıkaye yazmıyorum canım.
Şikayet edelim seni kapanırBu site nereden kapanıyor
Cok istiyorsaŞikayet edelim seni kapanır
Etsene kapansınŞikayet edelim seni kapanır
Memnunıyetle sıkayet ederım senı istersen cumku sende bu tarz seylerden uzak durursunBu site nereden kapanıyor
Hayatımda yaşadığım şeyleri size hesap verecek değilim tek amacım sizin gibi insanlardan uzak kalmakMemnunıyetle sıkayet ederım senı istersen cumku sende bu tarz seylerden uzak durursun
Hayatın seni ilgilendirir ama emın ol bızım gıbı dostu olursa bu tarz sacmalıkları yazmadınHayatımda yaşadığım şeyleri size hesap verecek değilim tek amacım sizin gibi insanlardan uzak kalmak
AynenHayatın seni ilgilendirir ama emın ol bızım gıbı dostu olursa bu tarz sacmalıkları yazmadın
Hak vermene sevindim
Şikayet ettin mi kapansın şu hesapHak vermene sevindim
EttimŞikayet ettin mi kapansın şu hesap
Soruyu silme şansım var mı peki bilmiyorum burayı kullanmayı
Ettim bugün yarın yakındırŞikayet ettin mi kapansın şu hesap
Yaptığın şey ne kadar yanliş farkına var benceŞikayet ettin mi kapansın şu hesap