- 6 Ekim 2020
- 56
- -3
-
- Konu Sahibi selendemirrr
10 dakika önce üye olup hemen bu konuyu açmanız çok saçma. Uydurma bir konu gibi. Uyurken elini kolunu kafanıza da atabilirdi istemsizceÇok mecbur kaldığım için buraya yazıyorum arkadaşımla birlikte uyuyorduk ikimiz de kızız ve birden elini genital bölgem de hissettim ama ona baktığım da uyuyordu ve böyle şeylere çok ters olan biridir beni tahrik etti bende onun üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ve hala gözlerini açmadı ve bu konu hakkında hiç bir şey söylemedi benim anlamadığım konu bu tarz şeylere ters olan biri uyurken nasıl hissetmez veya gerçekten numara m yaptı lütfen yardım edin
10 dakika önce üye olup hemen bu konuyu açmanız çok saçma. Uydurma bir konu gibi. Uyurken elini kolunu kafanıza da atabilirdi istemsizce
10 dakika önce üye olup hemen bu konuyu açmanız çok saçma. Uydurma bir konu gibi. Uyurken elini kolunu kafanıza da atabilirdi istem
uydurma bir konu olsa bu sayfayı açmazdım sadece fikire ihtiyacım olduğu için açtım başka soracak sorum olmadığı için bu konuya giriş yaptım10 dakika önce üye olup hemen bu konuyu açmanız çok saçma. Uydurma bir konu gibi. Uyurken elini kolunu kafanıza da atabilirdi istemsizce
Niye kimse inanmıyorSiz uyurken bilmeden anlamadan fanfinifon yaparsınız amaa kk kadınları sizin fake olduğunuzu hemen anlar
ay bu konular oldurcek benıÇok mecbur kaldığım için buraya yazıyorum arkadaşımla birlikte uyuyorduk ikimiz de kızız ve birden elini genital bölgem de hissettim ama ona baktığım da uyuyordu ve böyle şeylere çok ters olan biridir beni tahrik etti bende onun üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ve hala gözlerini açmadı ve bu konu hakkında hiç bir şey söylemedi benim anlamadığım konu bu tarz şeylere ters olan biri uyurken nasıl hissetmez veya gerçekten numara m yaptı lütfen yardım edin
Düzgün cevap verin lütfenBu nasıl soru ya ahahahh
Bide kadın kadına yaa fantaziye bakay bu konular oldurcek benıneden boylesınız sız yahu. ne derece bı yokluk bu. bu siteyı sacma fantezı ılıskılerınızın sohbet odası olarak kullanmaya calısmaya bı gun son verceksınız :) ınanıyorum ben. burayı pisletme. gunluk tut:) hayal gcun zıyan olsun ıstemem:)
Sen sorunun absürdlüğünün farkında mısın acabaDüzgün cevap verin lütfen
Anlamadığın şey nedirSen sorunun absürdlüğünün farkında mısın acaba
mahmut aaağaabey candırBide kadın kadına yaa fantaziye bakmahmut abi gün geçtikçe kendini geliştiriyor
mahmut aaağaabey candır
bı bu degısık fantezılerdn bı de zımpara ılıskısı kuranlardan gına geldı . öğürcem gariBizede eğlence çıkıyor kızlar yaşasın mahmut abi
Allahtan yardımcı olun dedikbı bu degısık fantezılerdn bı de zımpara ılıskısı kuranlardan gına geldı . öğürcem gari
Peki senin amacın nedirAnlamadığın şey nedir