Uyurken biri seks yapabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selendemirrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
56
-3
Çok mecbur kaldığım için buraya yazıyorum arkadaşımla birlikte uyuyorduk ikimiz de kızız ve birden elini genital bölgem de hissettim ama ona baktığım da uyuyordu ve böyle şeylere çok ters olan biridir beni tahrik etti bende onun üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ve hala gözlerini açmadı ve bu konu hakkında hiç bir şey söylemedi benim anlamadığım konu bu tarz şeylere ters olan biri uyurken nasıl hissetmez veya gerçekten numara m yaptı lütfen yardım edin

10 dakika önce üye olup hemen bu konuyu açmanız çok saçma. Uydurma bir konu gibi. Uyurken elini kolunu kafanıza da atabilirdi istemsizce

ay bu konular oldurcek benı neden boylesınız sız yahu. ne derece bı yokluk bu. bu siteyı sacma fantezı ılıskılerınızın sohbet odası olarak kullanmaya calısmaya bı gun son verceksınız :) ınanıyorum ben. burayı pisletme. gunluk tut:) hayal gcun zıyan olsun ıstemem:)

Bide kadın kadına yaa fantaziye bak mahmut abi gün geçtikçe kendini geliştiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…