- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
- Konu Sahibi selendemirrr
Mesajları okurken kıs kıs gülüyordur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlar ?Mesajları okurken kıs kıs gülüyordur :)
Yalnız temas seven ben olmuyorumMune Uyuyordur yoksa bu temas sever arkadaşı çoktan sıfır temasla yok etmişti
Lezbiyen olduğunu düşünmüyorum
Anlamicak bisey yok dışarıya karşı öyle yansitiyor demekki bilerek isteyerek dokunmuş sizden karşılık bulucagin dan eminmis demekkiİzah etmelik bir durum olmadı uyuyordu birden elini genital bölgem de hissettim avuçlamaya başladı ben yüzüne baktım uyuyor mu diye gözleri kapalıydı bunun üzerine beni tahrik ettiği için üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ama bunlar olurken hala daha uyuyor gibiydi benim düşündüğüm konu gerçekten uyuyor muydu yoksa numara mi yaptı uyuyor olsa eli nasıl orama gidip avuçluya bilir veya uyumuyorsa bunun sabahın da benden uzaklaşırdı çünkü ona göre gerçekten ters bir mevzu ben bunu anlamıyorum
hadi o uyuyordu bilmeden elledi diyelim.Sen uyanık halinle nasıl kızın üstüne çıkıyorsun sürtünüyorsun. Nasıl bir yokluk içindeymişsin sende biri ellese de üstüne çıksam diye bekliyordun herhaldeİzah etmelik bir durum olmadı uyuyordu birden elini genital bölgem de hissettim avuçlamaya başladı ben yüzüne baktım uyuyor mu diye gözleri kapalıydı bunun üzerine beni tahrik ettiği için üstüne çıkıp sürtünmeye başladım ama bunlar olurken hala daha uyuyor gibiydi benim düşündüğüm konu gerçekten uyuyor muydu yoksa numara mi yaptı uyuyor olsa eli nasıl orama gidip avuçluya bilir veya uyumuyorsa bunun sabahın da benden uzaklaşırdı çünkü ona göre gerçekten ters bir mevzu ben bunu anlamıyorum
Temas sevmediğin için mi atladınYalnız temas seven ben olmuyorum
Aynen yoklukdayım peki ya seni ne kadar ilgilendiriyor ?hadi o uyuyordu bilmeden elledi diyelim.Sen uyanık halinle nasıl kızın üstüne çıkıyorsun sürtünüyorsun. Nasıl bir yokluk içindeymişsin sende biri ellese de üstüne çıksam diye bekliyordun herhalde
ayy ne güldüm yahadi o uyuyordu bilmeden elledi diyelim.Sen uyanık halinle nasıl kızın üstüne çıkıyorsun sürtünüyorsun. Nasıl bir yokluk içindeymişsin sende biri ellese de üstüne çıksam diye bekliyordun herhalde
herkese açık bir foruma yazınca ilgilendiriyor sevgili fake üyemizAynen yoklukdayım peki ya seni ne kadar ilgilendiriyor ?
Sorduğum soru seni ilgilendirir benim cinsellik yönünden yoklukda olup olmamam değilherkese açık bir foruma yazınca ilgilendiriyor sevgili fake üyemiz
Bide kadın kadına yaa fantaziye bak mahmut abi gün geçtikçe kendini geliştiriyor
Şimdı bişey yazardım. Da terbıyem musade etmiyorAllahtan yardımcı olun dedik
demek temas sevse sen düşün artıkTemas sevmediğin için mi atladın
sen anlat hele neyıyon ne içiyon öle,Niye kimse inanmıyor
Bizim cevaplar hoşuna gidiyor olmalı bu arada arkadaşına durumu bu samimiyetle anlat ve olanları bize de söyleMesajlar ?
Whatsap grubu kuralım istiyorsan sen de gelBizim cevaplar hoşuna gidiyor olmalı bu arada arkadaşına durumu bu samimiyetle anlat ve olanları bize de söyle
Tabi en bi sevdiğim . ahanda tuzağa çekiliyorumWhatsap grubu kuralım istiyorsan sen de gel
Sende yardımcı olursun hemmTabi en bi sevdiğim . ahanda tuzağa çekiliyorum
Bacım hayırdır atar atıyorsun sen.Whatsap grubu kuralım istiyorsan sen de gel