- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi selendemirrr
Hayal gucunu duperde ondan yazdıgın hıkayeHepimiz güldük bunun mezuniyetle ne alakası var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayal gucunu duperde ondan yazdıgın hıkayeHepimiz güldük bunun mezuniyetle ne alakası var ki
Lutfen gelmesın nemı lazım yarın bı bakarız bu hayal gucunde bızı yazarsın kullanırsınBende diyordum bu kişiyi aklımdan nasıl çıkarıcam çok üzüldüm bak şimdi
Aman allahımLutfen gelmesın nemı lazım yarın bı bakarız bu hayal gucunde bızı yazarsın kullanırsın
Gece gece ne güldüm ya sayendeAman allahım
Bende çok güldüm senin bu cevaplarına Allah da seni güldürsünGece gece ne güldüm ya sayende
Sende gel amaSelen senin mesai saati başladı herkes derin uykudayken sende yat hadi
Tesekur ederim canım rabbım de senıBende çok güldüm senin bu cevaplarına Allah da seni güldürsün
Yok bacım sen bızı umut takıl arkadasınlaSende gel ama
Şu mervelere ders çalışmaya giden kızlar türeyeli ben evde kalıyorum sahi senin arkadaş nie kaldı ki sendeSende gel ama
Ay bır bır bır az laf çok iş olayı bilmeden yargılayamazsın beni düştük ya bikere dile kendine bakŞu mervelere ders çalışmaya giden kızlar türeyeli ben evde kalıyorum sahi senin arkadaş nie kaldı ki sende
Pes miAy bır bır bır az laf çok iş olayı bilmeden yargılayamazsın beni düştük ya bikere dile kendine bak
Olayı tam bilmeden kimseyi suçsuz yere yargılayamazsın anladın mıPes mi
Sen kendını düşürdün dıleAy bır bır bır az laf çok iş olayı bilmeden yargılayamazsın beni düştük ya bikere dile kendine bak
Cevap vermeseydin o zaman zorladık mı?Selen Gıt yat gecenın korunde boyle bır konu acmişsın.
Sen kendını haklı cıkaramazsınkıOlayı tam bilmeden kimseyi suçsuz yere yargılayamazsın anladın mı
Sen kendını düşürdün dıle
Haklılık sizin olsun bi huzur verinSen kendını haklı cıkaramazsınkı
Konuşma üslubuna dikkat et. Abuk subuk şeyler yazardan bende cevap verırım.Cevap vermeseydin o zaman zorladık mı?
Olayı biliyoruz uyuyan yılanı uyandırmaya çalışmışsın uyandımı uyanmadımı konuda anlayamamışsın dolanıp duruyorsunOlayı tam bilmeden kimseyi suçsuz yere yargılayamazsın anladın mı