- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baybay diye ilacı duyan var mı?
evet ben de çok sinirleniyorum .. geceleri sabrım taşıyor.. öğretmenim ben arkadaşlar... gündüzleri çocuk sesi zaten okulda.. evde de valla uykuya hasret sinirlerim alt üst tahammülüm çok azaldı... her şeye kızıyor çabucak bağırıyorum.. eşimle zaman geçiremiyorum .. iki yabancı gibi.. vallaa ben de çıldırmak üzereyim uykusuzluktan ve bu sinir harplerinden..
evet ben de çok sinirleniyorum .. geceleri sabrım taşıyor.. öğretmenim ben arkadaşlar... gündüzleri çocuk sesi zaten okulda.. evde de valla uykuya hasret sinirlerim alt üst tahammülüm çok azaldı... her şeye kızıyor çabucak bağırıyorum.. eşimle zaman geçiremiyorum .. iki yabancı gibi.. vallaa ben de çıldırmak üzereyim uykusuzluktan ve bu sinir harplerinden..
bu kelimeleri soyluyorsa kulaklari duyyo demekdirsize sorum olacak kızım 20 aylık demiştim... ve şuan söyledği kelimeler : gol,gitti,baba,anne,geldi,buuu(su) cikcik,cici,taksi,koş,dede,mama . ve birsürü anlamsız seslerden oluşan kelimeler... anlatıyormuş gibi derdini isteklerini konuşuyor da konuşuyor fakat çoğu net değil...sizce normal mi?