Uyumayan cocuk zombilesmis anne

Anladım, rutin için bir destekleyici kısa süreli.
Özellikle sormak istedim, gerçekten yanlış anlaşılmak da istemem her gece uyku çayı içiren ebeveynler varmış ya da parol veren, onlar gibi bir şey sandım ben.
Malum uyku konusu, sıkıntı çeken ebeveyn çok, bu detayı vermeniz önemliydi

Aynen rutine alıştırmak için.
Yok bende bu konuda pimpirikliyimdir asla uzun süreli veremem.Ama bu defa mecbur kaldım. Uyku çayı hiç denemedim. Parol'un uyku yaptığınıda şimdi sizden öğrendim. Bu damlayı bile 40 damla vermelisiniz dedi onu bile 10 veriyorum. İlaçlara hiç girmiyorum antibiyotik verilince bile gerçekten gerek varmı diye dok.a soran bi insanım. Bi 21 günü daha tamamlayıp bırakcam rutine girersek oh ne ala girmessek kaderim der çekerim

Tam bu sebepden dolayi hic denemek istemedim

Aslinda hic olmadigim kadar iyiyim, hem ruhsal hem bedensel olarak
Benim kızımda bu kadar olmasa da direnirdi uykuya o yaşlarda ve uzun süre ağlama becerisine sahipti. Kan tahlillerinde de sorun yoksa fiziksel aktiviteye daha çok ihtiyaç duyuyordur belki ve biraz huyu böyle oluyor bazı çocukların maalesef. Ağlama huyu bizi de canımızdan bezdirdi 6 yaşına geldi artık ağlama yok ama hala yatmıcam uyumıcam der geceleri Yatakta oyun ve arkasından kitap okuyunca esnese bile kabul etmiyor uykum yok diyor çünkü hayattan kopma isteği yok. Yüksek ihtimal sizinki de böyle hissediyor. Onu yatıracağımız zaman evde kim varsa odasına gidiyor uyucam diyor. Herşey kapanıyor yoksa asla uyumaz. O yaşlar çok zor genelde kızlar böyle cimcimelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…