• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan cocuk zombilesmis anne

Ne demek muhalefet rica ederim. Maalesef ki oğlumun uyku düzeni çok fena karışmıştı ve benim bir oğlum daha var okula giden ve eşim gecede hatta her an işe çağrılacağı bir işte çalışıyor. Ben bunu 21 gün kullandım ara verdim şimdi tekrar kullanıyorum uyku düzenini sağlayınca tabiki bırakacağım. Üstelik üzerinde 40 damla diyor ben 10 damla veriyorum yeterli geliyor.
Anladım, rutin için bir destekleyici kısa süreli.
Özellikle sormak istedim, gerçekten yanlış anlaşılmak da istemem her gece uyku çayı içiren ebeveynler varmış ya da parol veren, onlar gibi bir şey sandım ben.
Malum uyku konusu, sıkıntı çeken ebeveyn çok, bu detayı vermeniz önemliydi☺️

Anladım, rutin için bir destekleyici kısa süreli.
Özellikle sormak istedim gerçekten, yanlış anlaşılmak da istemem her gece uyku çayı içiren ebeveynler varmış ya da parol veren, onlar gibi bir şey sandım ben.
Malum uyku konusu, sıkıntı çeken ebeveyn çok, bu detayı vermeniz önemliydi☺️
Aynen rutine alıştırmak için.
Yok bende bu konuda pimpirikliyimdir asla uzun süreli veremem.Ama bu defa mecbur kaldım. Uyku çayı hiç denemedim. Parol'un uyku yaptığınıda şimdi sizden öğrendim. Bu damlayı bile 40 damla vermelisiniz dedi onu bile 10 veriyorum. İlaçlara hiç girmiyorum antibiyotik verilince bile gerçekten gerek varmı diye dok.a soran bi insanım. Bi 21 günü daha tamamlayıp bırakcam rutine girersek oh ne ala girmessek kaderim der çekerim :dua:

Ben bu tür şeylere çok karşıyım.
Kusura bakmayın muhalefet olmak için söylemiyorum ama vücudu belirli maddelere alıştırırsak, onun yoksunluğunda düzen ortadan kalkacak en basiti bir bağımlılık oluşacak demektir.
Bu en sağlıklı şeyler için de geçerli, yılın 365 günü probiyotik içerseniz bağırsaklarınızı tembelleştirirsiniz gibi.
İleride daha büyük sıkıntıya yol açmasın bu dışarıdan destek durumu?
Sürekli kullanmayı düşünüyor musunuz?

Tam bu sebepden dolayi hic denemek istemedim

Aslinda hic olmadigim kadar iyiyim, hem ruhsal hem bedensel olarak
Benim kızımda bu kadar olmasa da direnirdi uykuya o yaşlarda ve uzun süre ağlama becerisine sahipti. Kan tahlillerinde de sorun yoksa fiziksel aktiviteye daha çok ihtiyaç duyuyordur belki ve biraz huyu böyle oluyor bazı çocukların maalesef. Ağlama huyu bizi de canımızdan bezdirdi 6 yaşına geldi artık ağlama yok ama hala yatmıcam uyumıcam der geceleri 🥰 Yatakta oyun ve arkasından kitap okuyunca esnese bile kabul etmiyor uykum yok diyor çünkü hayattan kopma isteği yok. Yüksek ihtimal sizinki de böyle hissediyor. Onu yatıracağımız zaman evde kim varsa odasına gidiyor uyucam diyor. Herşey kapanıyor yoksa asla uyumaz. O yaşlar çok zor genelde kızlar böyle cimcimelikten 🤣

Back