• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan cocuk zombilesmis anne

Gece Loş bir ışık açın uyandığı zaman asla normal ışıkları açmayın gece olduğunun farkına varsın uyandığı zaman onunla oynar eglendirirseniz hiç uyumak istemez yanında uzanıp siz uyuyor numarası yapın ağlarsa geri yanınıza uzatin ben oğlumu bu şekilde alistirdim

Bunlarin hepsini inanin denedin. Hatta kendi yataginda da yanina yattim, benim yatagimda da yanimda yatirdim. Uyumuyor. Isik cok hafif zaten

Benim oğlum 2.5 yaşında öğlen uykusuna yatırdığım zaman o gece saat 1/2 ye kadar uyumazdı. Bende öğlen uykusunu kestim şimdi geceleri daha erken yatıyor. Bazen gece bir iki defa kalkıyor bazen hiç kalkmıyor. Sizin içinde zor bir durum ama siz yinede öğlen uykusunu kesin. Bazı çocuklar bir kaç saat yattıktan sonra bütün enerjilerini toplamış oluyorlar sizinki de onlardan galiba. Benim bir arkadaş akşam saat 8/9 gibi çocuğunu uyutuyor dediğine göre çocuk sabah ezanında kalkmış oluyor. Çocukta 7 yaşında bebekliğinden beri uykuyu fazla sevmezdi bir kaç dakikalık uyku ile günü bitiriyordu.

O zaman değerlerine bir baktırın isterseniz .
Gerçekten uyumayan cocuk anneyi cok yoruyor . Resmen hayat kalitesini düşürüyor.

İçinizi biraz rahatlatır mı bilmem ama benim oğlum da böyleydi . Hiç uyumazdı. Şimdi 7 yaşında akşam 9 da yatakta oluyor, kendisi uyumak istiyor 😂

Aynen öyle, resmen tükendim, tahamülüm kalmadi. Kiziyorumda onuda istemiyorum..hem yorgunluk üzerine Birde vicdan azabi ekleniyor.

Darisi bana 😭

Zor durum
burda çözüm bulabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası
Kreşe tüm günmü gitse? Orda yaşıtlarıyla uykuya dalmak zorunda kalsa?

Tüm gün sadece haftada iki defa malesef daha fazla olmuyor. Orda uyuyormus, ama severek degil, direniyormus baya

Zaten en gec 7de uyanmis oluyor. Yoruluyorda yarim gün krese gidiyor.
Yorulan çocuk da uykuya direnir kendini kaybetmesine izin vermeden hemen uyku rutinene doğru yol alınız. 7 de kalkan çocuk en geç 9 da yatağın içinde olmalı gündüz uyumuyorsa tabi. 8 buçuk gibi rutinlerinizi yaparsınız derken o saatlerde uyumuş olması lazım sanki.

Aynen öyle, resmen tükendim, tahamülüm kalmadi. Kiziyorumda onuda istemiyorum..hem yorgunluk üzerine Birde vicdan azabi ekleniyor.

Darisi bana 😭
Sakin olmaya çalışın , sizin stresli olduğunuzu da hissediyordur .

Uyku eğitimi ile ilgili videolar , instagramda sayfalar var bir de oraya göz atın.

Emin olun gececek , biraz daha sabredin.

Sabah erken kalkıp parka çıkarın bol bol hareket etsin. O enerjiyi atması için gerekirse kolunu bacağını siz hareket ettirin yorulsun. Öğlen yatirmayin akşam on buçuk da koltukta uyuyacaktir. Not: kızıma denedim başarılı oldu umarim işinize yarar 💚

Sabah en gec gercekden en gec 7de uyaniyor. Krese gidiyor, havalar sicak, havuza, Parka, bahceye, yürüyuse cikiyoruz duruma Göre.

Buarada konu sahibi senin kiz severmi bilmiyorum ama benim oglan sevdigi icin uykuya o sekil daldigi icin tavsiye edicem.

Renkli gece lambalari var kuş sesi su sesi falan cikariyor birde muzik caliyor. 15 dakika boyunca tahminimce.sonra kendi kendine kapanıyor.ondan deneyebilirsin

Back