- 18 Temmuz 2016
- 4.595
- 12.694
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Gece Loş bir ışık açın uyandığı zaman asla normal ışıkları açmayın gece olduğunun farkına varsın uyandığı zaman onunla oynar eglendirirseniz hiç uyumak istemez yanında uzanıp siz uyuyor numarası yapın ağlarsa geri yanınıza uzatin ben oğlumu bu şekilde alistirdim
Zor durumDenedim, usanmadan 4 Saat agladi.
Uyumadigi zaman oyun mu bekliyor peki ağlıyor muBunlarin hepsini inanin denedin. Hatta kendi yataginda da yanina yattim, benim yatagimda da yanimda yatirdim. Uyumuyor. Isik cok hafif zaten
Gunahhh beeeCimciririz olmazmi
Şaka yaptım kız ciddiye mi aldın kiGunahhh beeeoyle seymi olur
O zaman değerlerine bir baktırın isterseniz .
Gerçekten uyumayan cocuk anneyi cok yoruyor . Resmen hayat kalitesini düşürüyor.
İçinizi biraz rahatlatır mı bilmem ama benim oğlum da böyleydi . Hiç uyumazdı. Şimdi 7 yaşında akşam 9 da yatakta oluyor, kendisi uyumak istiyor
Günde kaç saat uyanık kalıyor?Uyumuyor ki cogu zaman
Zor durum
burda çözüm bulabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası
Kreşe tüm günmü gitse? Orda yaşıtlarıyla uykuya dalmak zorunda kalsa?
Uyumadigi zaman oyun mu bekliyor peki ağlıyor mu
Yorulan çocuk da uykuya direnir kendini kaybetmesine izin vermeden hemen uyku rutinene doğru yol alınız. 7 de kalkan çocuk en geç 9 da yatağın içinde olmalı gündüz uyumuyorsa tabi. 8 buçuk gibi rutinlerinizi yaparsınız derken o saatlerde uyumuş olması lazım sanki.Zaten en gec 7de uyanmis oluyor. Yoruluyorda yarim gün krese gidiyor.
Sakin olmaya çalışın , sizin stresli olduğunuzu da hissediyordur .Aynen öyle, resmen tükendim, tahamülüm kalmadi. Kiziyorumda onuda istemiyorum..hem yorgunluk üzerine Birde vicdan azabi ekleniyor.
Darisi bana
Bebekken demi böyleudi çünkü bebeklikten uykuyu sevmezler se hiç sevmiyolarKendi kendine oynuyor, konusmaya calisiyor, ilgi istiyor
Sabah erken kalkıp parka çıkarın bol bol hareket etsin. O enerjiyi atması için gerekirse kolunu bacağını siz hareket ettirin yorulsun. Öğlen yatirmayin akşam on buçuk da koltukta uyuyacaktir. Not: kızıma denedim başarılı oldu umarim işinize yarar
Uykusu yetiyor mu?
Günde kaç saat uyanık kalıyor?
Sabah 7 de kalktıysa mesela şuna ayakta duramaz.
Sakin olmaya çalışın , sizin stresli olduğunuzu da hissediyordur .
Uyku eğitimi ile ilgili videolar , instagramda sayfalar var bir de oraya göz atın.
Emin olun gececek , biraz daha sabredin.
Öğlen hiç uyumadı mı?Durdu vallahi, 15 dakika önce uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?