• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan cocuk zombilesmis anne

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.595
12.694
208
Gercekden artik Bana cok büyük dert oldu bu durum.

2 yasinda kizim var, asla uyumak istemiyor. Bir yasina kadar sadece memede uyudu, memeden cektigimi anladigi an kiyamet kopardi.

Tam uyumaya alisti dedim, simdi haftalardir belkide aylar olmustur, asla uyumak istemiyor. Ne yaptiysam fayda etmedi. Kucagimda, ayagimda salladim, yaninda yattim, isikla yatirdim, karanlikta yatirdim, Bebek arabasinda temiz havada gezdirerek denedim. Yok hic biri faYda etmedi. Gercekden artik napicam bilmiyorum. Öglen uykusuda malesef cok düzensiz. Onda da durum ayni sekilde.

Yani Su saatde Hala ayakta 😵

Sabah siz erkenden uyandırırsaniz bir kaç güne akşam erken yatacaktir diye düşünüyorum. Gündüz uykusu uyuması gerekir ama her çocuk değil diye düşünüyorum , o yaşlarda bazı çocuklar 2 yaşlarında gündüz uykusunu bırakıyor bazıları 4 yaşına kadar devam ediyor. Değişiyor.

Öğle uykusuna yatırmayın, yatırsanız bile cok kısa tutun uyku vakitini .

Her akşam kendinize bir rutin belirleyin .
Örneğin: yemek , banyo, kitap okuma , uyku gibi .

Sabah siz erkenden uyandırırsaniz bir kaç güne akşam erken yatacaktir diye düşünüyorum. Gündüz uykusu uyuması gerekir ama her çocuk değil diye düşünüyorum , o yaşlarda bazı çocuklar 2 yaşlarında gündüz uykusunu bırakıyor bazıları 4 yaşına kadar devam ediyor. Değişiyor.

Zaten en gec 7de uyanmis oluyor. Yoruluyorda yarim gün krese gidiyor.

Öğle uykusuna yatırmayın, yatırsanız bile cok kısa tutun uyku vakitini .

Her akşam kendinize bir rutin belirleyin .
Örneğin: yemek , banyo, kitap okuma , uyku gibi .

Rutinlerimiz hep var zaten, ayni sizin yazdiginiz gibi hatta. Digeri hemen uyur ama bu cadi asla uyumak istemiyor

Gece Loş bir ışık açın uyandığı zaman asla normal ışıkları açmayın gece olduğunun farkına varsın uyandığı zaman onunla oynar eglendirirseniz hiç uyumak istemez yanında uzanıp siz uyuyor numarası yapın ağlarsa geri yanınıza uzatin ben oğlumu bu şekilde alistirdim

Baybay night diye birsey aldik oglumuza bi arastirin sizde belki dener fayda gorursunuz uykuya gecmeyi kolaylastiriyor benimkide asla uyumak istemez bitkiselmis

Yok aslinda degildi, gayet rahat gecti
O zaman değerlerine bir baktırın isterseniz .
Gerçekten uyumayan cocuk anneyi cok yoruyor . Resmen hayat kalitesini düşürüyor.

İçinizi biraz rahatlatır mı bilmem ama benim oğlum da böyleydi . Hiç uyumazdı. Şimdi 7 yaşında akşam 9 da yatakta oluyor, kendisi uyumak istiyor 😂

Sabah erken kalkıp parka çıkarın bol bol hareket etsin. O enerjiyi atması için gerekirse kolunu bacağını siz hareket ettirin yorulsun. Öğlen yatirmayin akşam on buçuk da koltukta uyuyacaktir. Not: kızıma denedim başarılı oldu umarim işinize yarar 💚

Back