İşte sorun orda kayinpedere bir şey hazırlamıyor1 haftada yemek olmayiversin. Birgun kahvalti, birgun makarna, birgun yumurta idare edin ne olacak ki. Ben nohut fasulyeyi duduklude yumusatip, buzluga atiyorum. Pisirecegim zaman sogan, salca kavur suyu koy 10dk bile almiyor. Buzluga biseyler atin. Uykusuzlugun yarattigi stresi kayinvalideden cikariyorsunuz gibi. Esiniz 1 hafta, 10 gun geceleri yemek yemeyebilir. Kayinpederinize zaten kayinvalideniz biseyler hazirliyordur
Doğru diyorsunuz ama bakıcı o evde yaşamıyor ki. Kaynanada yiyor sonuçta yapılan yemeklerden.
Konu sahibi kaynanayla konuşmadan bunu çözmenin bir yolu yok. Çocuk gece uyutmuyor,hem iş hem yemek yetişemiyorum diyeceksin.
Saat 12 -1 arası uyuyor ben geldiğimde uyanmış oluyor bir de akşam üstü 5 6 gibi uyuyorCocugunuz öglen uykuya yatiyor mu daha?
Surekli yemek yemesi gerekmiyor muydu adam tum gun aç mıİşte sorun orda kayinpedere bir şey hazırlamıyor
Bir de kocasi da hak veriyormus. İki yetiskin insan bir yemek yapmayi beceremiyor. Bir de birbirlerini dolduruyorlar.
Bakın tekrar söylüyorum şu 1 haftalık süreçte bir kaç gün yemek yapmak zor değildir sanirim değil mi ? Ben bu insanlarla 4 aydır aynı evde yaşıyorum. Bir gün olsun suratımı asmadim. Gönülleri olsun diye bir çok şey yaptim.Evet evde yaşamıyor ancak bir kazancı var. Bakıcı karşılığında bir maaş ve sigorta ile bakıyor. Kayınvalidenin kazancı ne burada? Hem çocuğa baksın hem yemek yapsın yapmayınca surat asılsın.
Bir de kp mıdesini aldırmış, kotu hastalık yanlıs tahmin etmediysem, kimse saç kırıgı aldırır gibi midesini aldırmazÖncelikle söylemeliyim ki "kayınvalide kişisi" ifadeniz sahiden çok itici.
onun dışında kadın düzenini bozup gelmiş, kim bilir kaç yaşında. Çocukla ilgilenmekten yemek yapmaya fırsatı mı kalacak? Yemek yapmak zorunda değil. Kaldı ki öğlen eve geliyormuşsunuz, akşama kadar işte değilsiniz yani. Bakıcı tutsanız bundan fazlasını yapmazdı, üstüne de para alırdı. Bildiğim kadarıyla bakıcı ücretleri 5K'dan başlıyor. Öyle olunca yine de kârdasınız yani.
Surat niye yapacaksınız pardon?Ne hakla yapacaksınız, çocuğunuza bakıyorlar diye mi?Bakın tekrar söylüyorum şu 1 haftalık süreçte bir kaç gün yemek yapmak zor değildir sanirim değil mi ? Ben bu insanlarla 4 aydır aynı evde yaşıyorum. Bir gün olsun suratımı asmadim. Gönülleri olsun diye bir çok şey yaptim.
Sürekli acıkıyor. Sabah öğlen ikindi akşam ve gece yiyor .Surekli yemek yemesi gerekmiyor muydu adam tum gun aç mı
iyi de mecbursunuzBen bu insanlarla 4 aydır aynı evde yaşıyorum. Bir gün olsun suratımı asmadim. Gönülleri olsun diye bir çok şey yaptim.
Bakın tekrar söylüyorum şu 1 haftalık süreçte bir kaç gün yemek yapmak zor değildir sanirim değil mi ? Ben bu insanlarla 4 aydır aynı evde yaşıyorum. Bir gün olsun suratımı asmadim. Gönülleri olsun diye bir çok şey yaptim.
?İşte sorun orda kayinpedere bir şey hazırlamıyor
Aksam üstü uyutmayın, gece uykusuzluğu ondandır, aksam 6 gibi uyuyan cocuk kacta uyanıyor? Cocukların 8 30 gibi uykuya hazırlanıp 9 gıbı uyuması gerek..Saat 12 -1 arası uyuyor ben geldiğimde uyanmış oluyor bir de akşam üstü 5 6 gibi uyuyor
Arkadaş sürekli karşındakini suçladığı için yazdım son cümleyi . Öyle bir algı yaratılıyor ki ben sanki kv her gün yemek yapsın demişim gibi .h.sonları bol bol yapın. en kötü her h.sonu başka bir çeşit köfte yapıp bir de tavuk haşlarsanız h.içi 2 gün gider.
kış günü balık mevsimi, eve temizleyip gönderen balıkçılardan isteyin 1 gün de öyle gider
yeşillikleri de yıkayıp porsiyonlayıp koyun. bir sefer nohut bir sefer fasülye haşlayın koyun. bir de plan çıkarın ne pişircem diye.
k.valide bakarken bunları eşinizle h.sonu 3 saatte filan çıkarabilirsiniz
siz uykusuz kalıyorsunuz ama k.valide de tüm gün huysuz çocuğa bakıyor diş çıkartıyorsa gündüz de melek olmuyordur o çocuk
k.valideler zaten çoooook büyük bir iş yapıyor:
evini düzenini bırakmış gelmiş kadın o yaşında bebe bakıyor
her uykusuz gergin sinirli halinizde yukarıdaki cümleyi tekrarlayın kendinize.
iyi de mecbursunuz
mecbur yapacaksınız bakılan sizin çocuğunuz
Ortadoğuda erkeğe bi b.k olmuyor ya, anca birbirini yiyor kadınlar.?
kayınpederiniz ne yapıyor pardon
kendi hazırlasın, bunun suçlusu nedne k.valide? siz niye sürekli kadına bileniyorsunuz?
ne güzel ya
eşinizle k.pederinizin dokunulmazlığı var herhalde
Biz gülüyoruz, ama bazi kadinlar ön yazirlik yapiyor bir sürü. Ondan sonra yemek yapmasi gercekten daha hizli yapiyor. Bende o yetenekler yok
Valla yapay değil yeni çocuğum oldu üç aylık daha yirmi gün sonra kayınvalidem gitti kaldiki daha erken gitmesini tercih ederdim . Çocuk uyimuyordu tek başıma hixbir tecrübem yokken baktım sezaryan yaralarımda sıkıntı vardı üstelik . Iyi ki de öyle yapmışım. Konu sahibine de önerim eve yollaması eşinin ailesini bir bakıcı bulsun zaten yarım gün evde sürekli birileri daha yorucu çocuk için de uyku eğitimi zamanı gelmişYorumlar ne kadar da yapay
Salla torba dolsun minvali..bir sonraki konuda tam tersine yorum yaparlar.
Ben sizi anlıyorum ben de şuan bu dönemdeyim.insan en yakınından otomatik bir beklenti içine giriyor peki kayınpeder madem rahatsız yemek yaoiyirda mi kalmıyor acaba?
Bende hu durumu açıkça söyleyin rica edin hiç degilse
ama siz de bir tek k.valideyi suçluyorsunuzArkadaş sürekli karşındakini suçladığı için yazdım son cümleyi . Öyle bir algı yaratılıyor ki ben sanki kv her gün yemek yapsın demişim gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?